Hvala , jos da ga je napravitininsaki je napisao:Pozdrav ... mislim da je ovo najlepsi auto u Bosni![]()

Hvala , jos da ga je napravitininsaki je napisao:Pozdrav ... mislim da je ovo najlepsi auto u Bosni![]()

Reci mi jos da li se ovo moze naci u srbiji?kd23se4 je napisao:Klipnjaca 7501604 (broj motora -H004433)
Klipnjaca 7562259 (broj motora H004433-)
Radilica 7524978 (broj motora -H004433)
Radilica 9321589 (broj motora H004433-)
Za klipove moras da vidis koji ti trebaju tj. na koju meru 0,5mm ili 1mm
Radilicu, klipnjacu i klipove mozes da koristis iz 9000ke turbo, ako nadjes neki B202 Turbo motor koji mozes da "kanibalizujes" - ali blok ne odgovara - samo ono sto je u njemu
Aero prozivac jedan, ovo nisam ni primjetio do sad...AERO je napisao:Dobar glas se cuje na daleko![]()
Salim se malo.....pa nas clan Carlsson je zaljubljenik u stare saab-ove,odatle je odakle si i ti ,pa tako imamo uvid u sve sto zavredjuje paznje na tim prostorima.Ja sam slike tvog auta ( spolja) video - milion posto,a dali su na forumu negde,to ne smem da ti se zakunem.....Recice ti on cim se oglosi
![]()
On se sad pravi vazan posto je u USA
![]()
Carlsson je napisao:jedina 900-ka prve generacije koja se vozi u BL
Jel prodajes ? U kakvom je stanju ?SAABZL je napisao:Imam ja jedan B202 turbo u delovima.
malo kasnimafroman je napisao:On mi je i preporucio da se uclanim ovde, vidio covjek da se patim)
ali sad sam sa ove strane okeana pa mi lakse da ispratim

ima posla kol'ko volis huh 

jebem li ga ....

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta