To ne znam,nije mi rekla odakle je,gde je covek ziveo...samo da je njen prijatelj...ambasador...kd23se4 je napisao:Ne lici da je Brisel, posto su za Brisel dokumenta na francuskom.
Hvala zemljak,posto sam ja poreklom iz okoline Mrkonjic Grada,imam pravo da kazem...Carlsson je napisao:splitovao sam temu...posto je ona druga tema otvorena zbog problema(lupkanja) i ostavicu je gore![]()
E bravo oko sokolovo! Leuven je flamanski grad (tamo mi je profanka slala testove kada sam polagao) - znao sam da nije Brisel - sve ove godine ucenja holandskog su se isplatileCarlsson je napisao:splitovao sam temu...posto je ona druga tema otvorena zbog problema(lupkanja) i ostavicu je gore![]()
grad inace LEUVEN u Belgiji, a ovaj servis za Saab-ove jos uvijek radi![]()
ZnamCarlsson je napisao:ahahahahahhahah ti su najgori![]()
a za temu...nema problema zemljak![]()
Pa da vidis...pise...samo da procitamkd23se4 je napisao:E bravo oko sokolovo! Leuven je flamanski grad (tamo mi je profanka slala testove kada sam polagao) - znao sam da nije Brisel - sve ove godine ucenja holandskog su se isplatileCarlsson je napisao:splitovao sam temu...posto je ona druga tema otvorena zbog problema(lupkanja) i ostavicu je gore![]()
grad inace LEUVEN u Belgiji, a ovaj servis za Saab-ove jos uvijek radi![]()
![]()
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost