Koju 99kunik 900t je napisao: idem u petak da gledam 99ku
dobiao je pre 3 4 god 7000 funti ali ga nije dao jer je trebao da ga odveze do engleske a nije mogao, pa sad trazi srecu na mobile de presao 199 000km realno ulaganje je oko1000e moja procena taj lik nema poima njemu je u glavi 3500e i to je to.....a koliko to realno vredi ovde kod nas doduse ipak je redak model.kd23se4 je napisao:ako on preko telefona priznaje da treba 1000€ da ulozis za registraciju znaci da treba i 2.000€![]()
Ko zna u kakvom je stanju.........jos je ovaj B-motor, sa K-Jetronicom koji odstupa od B201 motora i uglavnom nema delova kod Boscha za njih.
Pumpa za vodu nema je, kit za reparaciju pumpe kostao 130€ pre 3 godine, sada se i ne nudi........a lanci, zatezaci....girling kocnice koje propadaju od stajanja..........muke zive.
A sve mi se cini da limarija nije odavno kao na slikama.
ma jok zelena 99ka 4 vrata znas......AERO je napisao:Koju 99kunik 900t je napisao: idem u petak da gledam 99ku....jel to ona sto si spomenuo da si "savatao" coveka pa pricao s njim a nama obecao slike
![]()
kd23se4 je napisao:Moze da napise da ima mlazni pogon, ali kola sa slike nisu SPG ni pod razno - OVAKO izgleda SPG
mislim da je ta.bila parkirana stalno nosem prema parkicu i vrticu.VLASNIK tog auta je cale od drugarice moje drugarice.BIO.AERO je napisao:...ova?
Ovo mu ne verujem nista, jer da mu je neko na bazi slika ponudio 7000 funtinik 900t je napisao:dobiao je pre 3 4 god 7000 funti ali ga nije dao jer je trebao da ga odveze do engleske
SPG je bio u americi ono sto je bio Aero u Evropi, ali je SPG isao u nekim specijalnim bojama tako da se primerci u boji bela mother of pearl - koje je Saab razvio kao prototip, ali nisu prodavani zvanicno (Saab ih povukao i vecina zavrsila u presi - boja je bila skupa i teska za odrzavanje) - vode se kao neprocenjiviNikolaNes je napisao:kd23se4 je napisao:Moze da napise da ima mlazni pogon, ali kola sa slike nisu SPG ni pod razno - OVAKO izgleda SPG
ovome se otkacio branikje li spg samo kit koji se montira(plastike spolja) ili imaju jos neke razlike?
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju