VIDJU STAJLINGA !!!!
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
Re: VIDJU STAJLINGA !!!!
E pa drugari,to je otprilike sve sto je bilo u onom mom folderu s pocetka ove price ....
Neko ce reci "E 'falim te Boze"
Na samom kraju ,zeleo bih da vam pokazem par mojih favorita ove teme koji se jos nisu pojavljivali ovde.
Prvo bih hteo da vam predstavim auto izvesnog GOJE (predpostavljam)....Pored toga sto se izborio za interesantan broj na tablicama (starim) ,to je ipak bilo malo,jer ( Boze moj) tablice idu samo napred i nazad ali se on vesto dosetio.Pogledajte:
Kako li je resio problem sa novim tablama,jedino nam GRIPEN moze reci ( cini mi se da je iz Kraljeva)
Sledeci moj favorit ordinira u Beogradu i vidjen je u Zemunu i na Konjarniku.Dali je u pitanju navigacija ili samo citac CD-a ne znam,ali iz proverenih izvora imam informaciju da radi i da je u funkciji.....Bacite pogled
Sta reci a ne zaplakati .....ja nemam drugu filozofiju za ovu spravu sa 26 inca monitorom
I pobednik vremena je freza,farbana u airbrush fazonu,sa 4 felne 15ice i motivima paukove mreze.
Ludilo brale
Ne znam kako ste vi sve ove slike doziveli ,ali ja da imam neku moc,ja bi im svima ,jer su svi oni,ovo radili pod parolom da "vole automobil"....STRAVA !!!!!!
Odo da lalam .....a do tad
Neko ce reci "E 'falim te Boze"
Na samom kraju ,zeleo bih da vam pokazem par mojih favorita ove teme koji se jos nisu pojavljivali ovde.
Prvo bih hteo da vam predstavim auto izvesnog GOJE (predpostavljam)....Pored toga sto se izborio za interesantan broj na tablicama (starim) ,to je ipak bilo malo,jer ( Boze moj) tablice idu samo napred i nazad ali se on vesto dosetio.Pogledajte:
Kako li je resio problem sa novim tablama,jedino nam GRIPEN moze reci ( cini mi se da je iz Kraljeva)
Sledeci moj favorit ordinira u Beogradu i vidjen je u Zemunu i na Konjarniku.Dali je u pitanju navigacija ili samo citac CD-a ne znam,ali iz proverenih izvora imam informaciju da radi i da je u funkciji.....Bacite pogled
Sta reci a ne zaplakati .....ja nemam drugu filozofiju za ovu spravu sa 26 inca monitorom
I pobednik vremena je freza,farbana u airbrush fazonu,sa 4 felne 15ice i motivima paukove mreze.
Ludilo brale
Ne znam kako ste vi sve ove slike doziveli ,ali ja da imam neku moc,ja bi im svima ,jer su svi oni,ovo radili pod parolom da "vole automobil"....STRAVA !!!!!!
Odo da lalam .....a do tad
- DIKILI
- Pridružio se: 18 Okt 2012, 00:00
Problem resen tako sto mu je brat oduzeo auto i prodao ga GRIPENE ZNAS BESE OVOGAERO je napisao:Kako li je resio problem sa novim tablama,jedino nam GRIPEN moze reci ( cini mi se da je iz Kraljeva)
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
- DIKILI
- Pridružio se: 18 Okt 2012, 00:00
Zbog njega te slika puno kostala :)
Ovo je tema koju prvu posecujem svakog dana kada izadjem na ovaj nas forum!
- GRIPEN
A meni se naprimer tema uopste ne svidja... ustvari, tacnije ne svidja mi se naziv iste. Nemogu nekog koga i ne poznajem da nazivam ludakom samo zato sto radi sa svojim autom sta on hoce, svidjalo se meni to ili ne. Al dobro....
All systems go, ready for takeoff!
- GRIPEN
Ma mogo sam i u bajbuk da zavrsim, al dobroDIKILI je napisao:Zbog njega te slika puno kostala
- AERO
Promenjen naslov,prihvacena kritikaGRIPEN je napisao:A meni se naprimer tema uopste ne svidja... ustvari, tacnije ne svidja mi se naziv iste. Nemogu nekog koga i ne poznajem da nazivam ludakom samo zato sto radi sa svojim autom sta on hoce, svidjalo se meni to ili ne. Al dobro....
- GRIPEN
- AERO
.....
Po meni je ok sto je promenjen naziv da nebi bio dvosmisleno shvacen ali LUDAK je znamo sta,ali SAJAM LUDAKA je po mom misljenju skromnom samo zargonski izraz za ovakve kreacije i sl.postupke koji su svojstveni samo retkim pojedincima....
- GRIPEN
OK, stoji i to ali ipak nemoramo svrstavati radove ljudi u temu koja se tako zove, nema potrebe pa svidjalo se to nama ili ne. Ima ovde i dobrih ideja kao npr, ova fica gore sto ima ventilator na poklopcu motora, nije to stavljeno radi stilinga vec ga je muka naterala kao i onaj katanac na ficinim vratima...Boki je napisao:Po meni je ok sto je promenjen naziv da nebi bio dvosmisleno shvacen ali LUDAK je znamo sta,ali SAJAM LUDAKA je po mom misljenju skromnom samo zargonski izraz za ovakve kreacije i sl.postupke koji su svojstveni samo retkim pojedincima....
Od svega vidjenog do sad mislim da su mi najbesmislenije kreacije ovi zasdnji, Mercedes dzipovi
- Carlsson
kupe, pa jos i sa krilima, usisima i ostalim cudima
[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]
- kd23se4
- Site Admin
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
MILE VOLI DISKO
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- Carlsson
pobjeda....tema se moze slobodno obrisati, nakon ovog nista nece imati smisla
[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]
- GRIPEN
Da li je moguce? E ovaj je stvarno pobedio! Disko mikser! I svaka cast za ideju!!!
Gde je ovo uslikano?
Gde je ovo uslikano?