SAAB ponuda iz Srbije

Ovde kačimo zanimljive oglase, Saab ponuda iz Srbije...
Korisnikov avatar
nik 900t
Drug Član
Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00

Re: SAAB ponuda iz Srbije

Postod nik 900t » 11 Okt 2012, 20:31

Jes vala Slika jbg ja konto porezi carina ovo ono sve skupa soma kad ono soma ipo Slika da prespavam pa da vidim sta ciniti. Slika
Saab 900og

Gost

Postod Gost » 11 Okt 2012, 20:37

I TO RACUN AKO PRODJE NA 2000E!!!!!!
A TI GA PLACAS PREKO 3000E.
sta je tu skupo vama neznam samo znam da bi i ovo proslo ima muljanja koliko vam volja. Slika

TAZZ

Postod TAZZ » 11 Okt 2012, 20:39

Razmisli i ...
Za ushi 3k kod onog chove... i probaj...
1100 Spremi Bokiju da zavrshi lepo do ponedeljnika... Utornik tablice...
I SRECA SRECA RADOS...
Ja da sam razmishljao... ne bi nikad ALI NIKAD stigao HIRSCH-a...
Dok sam bio tamo ... lik je nudio telefonom 1100 coveku, a nije ni video auto... samo da ga se dochepa... Imao sam srecu da sam ja pritisao lika iz BGDa i srecu da imam VRHUNSKOG PRIJATELJA vec sada, koji je istrchao sa 400 evra da ne pobegne auto... a on ga je mogao pazariti... SEBI!
Znachi ako ti auto odgovara, kao auto, ima servisnu istoriju, vidis sebe u njemu... Qurawanka... Kazes da to ganjash...
Oprema kazesh odlichna, Vrhunski ocuvan...
U cemu je onda problem? 300 evra skuplja carina... za CH-a?
Jooooj zivote LUTALICO, ZEMLJO SRBIJO...
Sto nisi isukao budjelar onda i zajmio se malko za onog Bokijevog Tid 1.9 koji je bio ... OBJASHNJAVANJE BRE!

TAZZ

Postod TAZZ » 11 Okt 2012, 20:41

Od biracha nema Slika Slika

Pa se ti sad cheshi..
Nego napolje... glavu na ladan vazduh...
prosetaj se... Pogledaj u NEbo...
Tamo sija jedna zvezda...
IZgleda ovako...

Slika
A izgleda i ovako...
Slika

Ja licno preferiram ovaj avion...
I to cu sebi napraviti umesto griffina
Poslednji put menjao 1 dana TAZZ, izmenjena 11 puta

Korisnikov avatar
AERO
Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00

Postod AERO » 11 Okt 2012, 20:41

Boki je napisao:i kocite se obojica na 4700e. Slika
Ja se kocim iz dva razloga:

Prvi je - sto isto 2004to ima u NS (onaj teget bez koze) ali na ime za 3300 i registracija manja.Menjac saltas !!!!.
Ja nisam ljubitelj benzinaca,ali je taj iz NS bolji pazar ( s ekonomske strane) nego ovaj karavan.

To je jedan primer samo ......ali i ako njega zanemarimo,za 5000 KESA !!!! biramo saab-a po celoj Jevropi......Barem ja tako gledam....a siguran sam da i i ti nebi uradio drugacije.

Drugi razlog je auto koji si imao u ponudi pre samo 3 mesaca,i koji je sasvim druga prica od ove(bolja),isto dizel....ali - svasta nesto interesantnije !!!
To za koliko je bio skuplji,ovaj ce vrlo brzo stici.Evo da vas podcetim:
Boki je napisao: 2007 9-5 1.9 tid 150ks,vector SW odlican bas bas 154000km-6500e

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 11 Okt 2012, 20:45

TAZZ je napisao:Ja da sam razmishljao... ne bi nikad ALI NIKAD stigao HIRSCH-a...
....pa ti nisi ni imao puno da razmisljas za 700e,ali on za 5 soma ima itekako.
Malo je prijatelja koji ce toliko da istrce Slika

TAZZ

Postod TAZZ » 11 Okt 2012, 20:45

TAZZ@Čet 11 Okt 2012 - 20:39 je napisao: Jooooj zivote LUTALICO, ZEMLJO SRBIJO...
Sto nisi isukao budjelar onda i zajmio se malko za onog Bokijevog Tid 1.9 koji je bio ... OBJASHNJAVANJE BRE!

TAZZ

Postod TAZZ » 11 Okt 2012, 20:47

AERO je napisao:
TAZZ je napisao:Ja da sam razmishljao... ne bi nikad ALI NIKAD stigao HIRSCH-a...
....pa ti nisi ni imao puno da razmisljas za 700e,ali on za 5 soma ima itekako.
Malo je prijatelja koji ce toliko da istrce Slika
nije 700 nego 950...
Zaboravljate...
800 auto, 90 slep, putarine, gorivo tamo i nazad, pojesti nesto posle celog dana nejela...
I stress sta cu videti... pa da li cu videti...
I onda ...

EXPLOZIJA OSECANJA!

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 11 Okt 2012, 20:50

TAZZ je napisao: nije 700 nego 950...
Zaboravljate...
800 auto, 90 slep, putarine, gorivo tamo i nazad, pojesti nesto posle celog dana nejela...
...a da si svratio usput nesto i da Slika ,i to bi nam uneo u troskove,jel??? Slika

TAZZ

Postod TAZZ » 11 Okt 2012, 20:52

Pa izmeedju 700 i 950-980 je razlika koliko i izmedju ove NIKOVE glavobolje...
Naplata i rachunanje za ebanje usput...
a ne...
to je tjef...
i nema potrebe...
ebo sam Hirsch u auspuh... mnogo je lep... gledao ga na shlepo onako odazada... i Slika i balio...

Gost

Postod Gost » 11 Okt 2012, 20:54

Pa to i jeste problem.Taj auto je bio aktuelan u te pare u 3 dana i na moju kombinaciju a ja zeleo da ga prepustim za govnjivu i covek je prokockao svoju sansu.zasto?sada nije ni vazno.Toga nema stalno i tesko da ce biti opet takav i za takve pare a da ga ja prepustam za govnjivu.to se jednostavno neponavlja.taj primer nije realan.TAZZ je sebe prepoznao u loznici i sada ce da ubira plodove tog postupka.Mislite da ce se ponoviti kao tazz-ov ponovo,uskoro i za te pare.tesko i za 2 godine.Nik sebe nije prepoznao i sada se grci i luta.Ja samo mislim da covek i dalje nezna sta hoce,jer ako zelis primerak za kucu,plati,vozi i neosvrci se za 200,300 ili 500e.U to sam siguran da je samo tako ispravno,jer prodajem kola i znam sta se uvozi,sta ima i za koje pare.U evropi nepostoji onakav auto iz decembra 2004 sa istorijom za 2500e.znaci u srbiji mora da bude bar 3000e.i to je kraj price.

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 11 Okt 2012, 21:08

Ok ,kako vi kazete.....ali 3000 i 3300 u nabavci nije isto,jer upravo tih 300e nadomescuju ono sto je skuplje u procesu carinjenja jer je CH.Mozda vam deluje smesno ,ali tih 300e je prosecna plata jednog prosecnog Srbina.....ili recimo jedan EGR ventil za taj auto kosta toliko....pa sto bi se tako olako ophodili prema recimo tih 300e.Ipak ih treba zaraditi,a to bas danas i nije tako lako (generlno mislim)....
I na kraju ,zar nismo naucili da cenu auta diktira trziste (kupci) a ne zelja prodavca....zar ne?Tako da to sto mora da on u Srbiji kosta tri,to se bas i ne bih slozio.Kostace onoliko koliko Nik (ili neki Nik) ponudi.Cini mi se da je zelja prodavca na pocetku bila mnogo ambicioznija za cenu tog auta....Jel tako bilo?...i ne zaboravite jos nesto!!!Taj auto tesko da ce otici nazad....njemu istice registracija tamo za mesec dva,a to je jako bitan momenat,jel to tamo nije ni malo naivno,pogotovo za dizela.....

TAZZ

Postod TAZZ » 11 Okt 2012, 21:22

......
Trazi Nik neki drugi...

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 11 Okt 2012, 21:30

Ne ne .....pojeftinjuj Nik gde god mozes Slika

Kako - Svajcarac bez dva seta tockova (leto/zima) - pa gde to ima !!!!!
Kako - Svajcarac al nesto nece navigacija - ok idi popravi pa se vidimo
itd.....
Ako je sve skuplje jel je CH, onda,i sve mora da bude bolje jer je CH.....ili kako je mislio - cena CH a stanje kao It.

Aha Slika ..........pa qrac bi ga on ovde prodavao da moze da dobije te pare u St.Galenu Slika

Ne bojte se,taj je racundzija veci od svih nas ovde zajedno .....

Korisnikov avatar
nik 900t
Drug Član

Postod nik 900t » 11 Okt 2012, 21:47

Boki je stvarno imao ponudu za mene 6500e karavanka 1.9 tid jbg falilo je kesa za tri dana sam izgoreo sta bi i kako bi i on ode mogao sam da uzajmim ali ja nesto nisam bio za to dok sam se okrenuo odeeee.....fala bokiju za ponudu sto rece covek tesko ce da se pojavi takva prilika, razmisljao sam da uzmem 9 3ku 1.9 tid i gledao neke jednostavno mi ne lezi hocu 9 5 karavanku jos posle voznje ove danas to je to ja sam teski fan vw i naravno da sam lutao vezano za saab sta bi i kako bi ni sam nisam znao.dosta sam saabova gledao i sad sam siguran sta hocu to mora da bude 9 5 valjda cu je naci malo sam izgoreo od silnih lutanja al dobro sad su stvari malo jasnije dosta sam i naucio vezano za saab a nisam imao poima cekacemo neku priliku ili cu prelomiti i uzeti ovu karavanku coveku istice reg. u decembru sto rece aero taj nece ici nazad za CH pa mozda vredi i cekati za 200 300e dole mada po njegovoj prici niko mu nije nudio kes nego 2 soma pa da ceka ili neke kombinacije a njega to ne zanima zvao ga je juce neki lik nudio 3100e al nije dosao , sacekacu malo pa cu da mu bacim na sto 3000e ili 3100e pa ako upali upali, ha ha ja kao neki trgovac ovo ono Slika Slika
Saab 900og

Korisnikov avatar
nik 900t
Drug Član

Postod nik 900t » 11 Okt 2012, 21:51

sam je rekao da bi mu na placu u CH dali 2500e ne vise naravno oni ce ga prodati za vise ali on je toliko dobijao.pazite gume nisu bas sjajne ni ove na njemu ni te zimske koje ima u CH plus reg. u decembru nije cica blesav krenuo je sa 4200e a videcemo koliko ce da dobije.
Saab 900og

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 11 Okt 2012, 21:54

Ma sa tri soma na haubi tog auta,budi siguran da su kljucevi u tvojim rukama......znaci ne telefon i prica,nego suvarak u ruke.....pa kad ga prebroji (ne kazes mu koliko ima u koverti),on ti ga vrati ako mu je malo......a vrati ce ti Slika .....tako da je to najmanja muka (po meni).Ja mu ni toliko ne bih dao Slika Slika
Ono sto trebas da vodis racuna je o daljoj komunikaciji i kordiniranjem sa prodavcem jer samim cinom primopredaje love i kljuceva se NE zavrsava vase druzenje......Sve drugo je tehnika,koja je poznata i na tebi je samo da biras sta hoces.

Sretno ako se odlucis za ovaj primerak Slika

Gost

Postod Gost » 11 Okt 2012, 21:57

Nije nik kao neki trgovac nego je realno da mu ponudis 2900 kesa telefonom i kazes toliko sam skupio.troskove posle kupovine nemozemo rezati zato kola mora da se slome na prodavcu.pitacu ja sutra sta moze kako i koliko je to u dinar sto bi rekli,a ti budi strpljiv pa ga u subotu zovi sa snaznom ponudom od 2900.poslusaj me,nenudi mu vise.reci carina je pakao,skoro 1500,registracija 600,servis 150,displej neradi,stize zima i zimske gume,nabi mu snazne cifre u oci pa sta bude.....

Gost

Postod Gost » 11 Okt 2012, 22:00

Pare mu das kad se okrenes na granici sa propratnicom u rukama,a 500e zadnjih kad ti donese ponistenu.tj odjavljenu saobracajnu.
ARTIJA SVE TRPI,TO NAPISETE,POTPISETE I MIRNA BOSNA

Korisnikov avatar
nik 900t
Drug Član

Postod nik 900t » 11 Okt 2012, 22:01

OK fala svima Slika
Saab 900og

Korisnikov avatar
Perkele
Drug Član
Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
Kontakt:

Postod Perkele » 11 Okt 2012, 22:35

Probaj da spustis jos malo cenu kod prodavca, ako i ne uspes vec sam napisao, ovaj auto vredi svaki euro! Slika
@Boki, registracija u BG je 50-100e skuplja nego u ostalim mestima! Slika

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 12 Okt 2012, 16:35

Slika

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin

Postod kd23se4 » 12 Okt 2012, 16:39

Ovu sliku sam vec negde video, mislim na oldtimer forumu. Slika je stara bar 3 godine ako ne i vise

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 12 Okt 2012, 16:41

Slika

Slika

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin