Kad ti drugar nadje seme posalji, nije tolko hitno. Pametno sto si podmazao onu letvu volana, nije veliki poso a mnogo nervira kad pocne da zaebava. Gde su bile te felne, na kojim oglasima? Kako je to meni promaklo

Ne znam jesu li ovo original Saab felne ali su imale znak u sredini Saab-ov.
Mapu mi je radio Tazz, vidi sa njim oko cene i ostalih stvari.Boki je napisao:ko ti je dirao mape,tj chipic i koliko to kosta?moze li i moj da se digne jos malo pa sta mu bude.....
Nije Viggen, da ne preteram ali je jedno 50 puta lepsa od Viggen i jedno 25 puta lepsa od ovih koje ja imam sad a koje su istoTAZZ je napisao:Daj sliku... Da nije Viggen felna negde zavrsila?

Perkele je napisao: Odmah sam zaboravio na curenje ulja i probleme sa delovima i majstorima!![]()
...............

) - mozes ako prebacis na FPT da opet imas 175ks.Ovo sto ti ja pisem nije "budzenje" vec vracanje na fabricko stanje - mislim da sam vec poznat (ozloglasen) po forumu da mrzim budzenje - narocito kad prevazilazi neke predvidjene okvireninsaki je napisao:znam znam ... gledam po net-u ljudi rade svasta....pa nabavicemo i citav menjac ako treba...
(nek se nadje)

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju