SAAB ponuda iz inostranstva
Re: SAAB ponuda iz inostranstva
Saab 9-5 2,0t sportpaket 2003.
195.000km,servisna,lepo negovan,dva seta tockova,trazi 2500e
195.000km,servisna,lepo negovan,dva seta tockova,trazi 2500e
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
- nik 900t
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
Meni ovi karavani deluju ok mislim da su i cene ok ako je ta navedena kilometraza.
Saab 900og
- AERO
- AERO
Uglavnom 100% tacnanik 900t je napisao:ako je ta navedena kilometraza.
Onaj kuravan...
Majko moja! Ne znam koja je cifra ali...
Dao bi tamo 4k ne razmishljajuci...
Majko moja! Ne znam koja je cifra ali...
Dao bi tamo 4k ne razmishljajuci...
@Nik...
kod njih je ne pojmljivo da se to skriva.
kod njih je plus servisna...
kod njih je plus ako je preko recimo 200k jer ima servisa za preko 3000evra...
kod njih svaki auto maltene ima servisnu koja pokriva kilometrazu i moze da se proveri...
To je kulturan narod
kod njih je ne pojmljivo da se to skriva.
kod njih je plus servisna...
kod njih je plus ako je preko recimo 200k jer ima servisa za preko 3000evra...
kod njih svaki auto maltene ima servisnu koja pokriva kilometrazu i moze da se proveri...
To je kulturan narod
NIK ako ti i ova kola deluju da imaju malo ili puno vise od 200000km,plasim se da ti skoro neces naci vozilo po tvojoj meri i ceni.
Cak,sta vise mislim da moras da izvrsis kalibraciju novcanika i zelja jer tu izgleda postoji neki ogroman disbalans koji te snazno koci da budes realan.Jer ova gore kola sa slika iz SWE i ona kola koja smo komentarisali a ti gledao,pominjao su u ozbiljnom raskoraku.
Ja ti ovo kazem iz najboljih namera jer imam utisak da ni ti vise neznas sta da gledas i za koje pare.
Cak,sta vise mislim da moras da izvrsis kalibraciju novcanika i zelja jer tu izgleda postoji neki ogroman disbalans koji te snazno koci da budes realan.Jer ova gore kola sa slika iz SWE i ona kola koja smo komentarisali a ti gledao,pominjao su u ozbiljnom raskoraku.
Ja ti ovo kazem iz najboljih namera jer imam utisak da ni ti vise neznas sta da gledas i za koje pare.
- AERO
Ja mislim da je Nikoli najpametnije da kupi auto sa mehanickim problemom - naravno napolju.....Ako sam ga lepo razumeo u jednom njegovom postu,cini mi se da je rekao da je najveca bojaznost kod njega ,eventualni kvarovi koji se ne mogu predpostaviti golim okom prilikom kupovine.....Takav ,koji se nece pokvariti - naravno ne postoji,ali kako cenim da bi voleo da se vozi za tri soma na njegovo ime sa plinom...onda samo neki sa koknutim motorom ,pa da ga on spakuje ovde (sto mi zovemo generalna),da osvezi turbinu ,i po ovoj nasoj poznatoj recepturi,taj ce posao stati u 1000e.Za 300-500e nek ga doteraju,za 500 carina i tablice,za 500e plin.....i ostaje 500e budzeta za stranca pokvarenog.
Izvodljivo je,ali mora da se prate oglasi svi (I,NL,D,B,A).....ali jedino tako moze da se zaokruzi u tri soma ,i ajd da kazemo da je miran jedno izvesno vreme,jer bi znao sta je uradio pod haubom.
Da bi imao predstavu kako izgleda nesto sto kosta 500e i pokvaren motor,evo ti najsveziji primer od pre sedam dana (iz SWE - ovaj ide u kobasice):
....ili onaj oglas sto sam okacio pre neki dan za 700e iz Nemacke.Taj za 700 je u voznom stanju(pali ,radi ,ide) .....ali verovatno do prve krivine....
U svakoj drugoj opciji,kada kupujes ovde na placu ili oglasu,koliko budes dao prodavcu na ruke,racunaj soma na to u njega provereno(ako pricamo o ovima od 3000e).Oko 200e su ti tablice,a ovaj kusur do soma,samo moze da bude iz recimo 2 puta da se sabere,jer cenim da nece zakovati do kuce.
Ovo ti je sve matematika bez "aksesoara" ( gume,akumulator,felne,i te zezancije)...
Izvodljivo je,ali mora da se prate oglasi svi (I,NL,D,B,A).....ali jedino tako moze da se zaokruzi u tri soma ,i ajd da kazemo da je miran jedno izvesno vreme,jer bi znao sta je uradio pod haubom.
Da bi imao predstavu kako izgleda nesto sto kosta 500e i pokvaren motor,evo ti najsveziji primer od pre sedam dana (iz SWE - ovaj ide u kobasice):
....ili onaj oglas sto sam okacio pre neki dan za 700e iz Nemacke.Taj za 700 je u voznom stanju(pali ,radi ,ide) .....ali verovatno do prve krivine....
U svakoj drugoj opciji,kada kupujes ovde na placu ili oglasu,koliko budes dao prodavcu na ruke,racunaj soma na to u njega provereno(ako pricamo o ovima od 3000e).Oko 200e su ti tablice,a ovaj kusur do soma,samo moze da bude iz recimo 2 puta da se sabere,jer cenim da nece zakovati do kuce.
Ovo ti je sve matematika bez "aksesoara" ( gume,akumulator,felne,i te zezancije)...
Onaj bez karavan je primer kako SAAB treba da izgleda. Bog zna koliko je love,ali ono vredi svaku banku.
- AERO
Ma kakav Bog,znamo i mi (+- 5000e).....za 95.000km,za ovakvo stanje, za plin i tablice koje cine +- 1000e,jedan auto takvog kalibra nema razloga da se postidi takvom cenom......ali to nije ni blizu onoga sto mi srecemo na nasem trzistu polovnjaka,iako smo svedoci da su cene koje se potrazuju nekad iste ili jako slicne ovoj.
Sve ima svoje i zasto i zato
Sve ima svoje i zasto i zato
- Perkele
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
- Kontakt:
Mnogo mi se svidja taj krem enterijer, iako nije koza brutalan je, cak i bolji od koze osim sto se koza lakse odrzava.
Ma matori.... Brutalan je CEO auto... Zlo je... O kokpitu i ne pricham... to je za BALAVLJENJE...
Ko Homer Simson
EDIT AERO:
Ko Homer Simson
EDIT AERO:
- AERO
Samo ga hebe sto je karavan
- AERO
2002 Saab 9-3
3.300 €
OGLAS
Opis
Stvarna kilometraza,redovno odrzavan ,u izuzetno dobrom stanju, skoro nove gume.Od prvog dana koristi se sinteticko ulje,mnostvo novih delova .Auto je na Bosanskim tablama.
Kontakt podaci
Aleksandra petrovica
11080 Zemun, Srbija
Beograd (širi)
Telefon 1: 0113170512
Mobilni: 0653378333
3.300 €
OGLAS
Opis
Stvarna kilometraza,redovno odrzavan ,u izuzetno dobrom stanju, skoro nove gume.Od prvog dana koristi se sinteticko ulje,mnostvo novih delova .Auto je na Bosanskim tablama.
Kontakt podaci
Aleksandra petrovica
11080 Zemun, Srbija
Beograd (širi)
Telefon 1: 0113170512
Mobilni: 0653378333
- nik 900t
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
imas pravo sve vise zalim za onim crnim tid 07godBoki je napisao: jer imam utisak da ni ti vise neznas sta da gledas i za koje pare.
kola ce biti koliko hoces ..... zelja je 9 5 karavan a sta ce biti to samo bog zna.....
Saab 900og
- Dji
- Pridružio se: 06 Sep 2012, 00:00
prodaje se 3+ meseca, nisam ga detaljno zagledao, na prvi pogled deluje fino.Ima grejane i hlađenje guze.
2.550 EUR
01/2001
Saab 9-5 2.3 Turbo Aero
245.000 km
169 kW (230 PS)
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/sa ... res=EXPORT
2.550 EUR
01/2001
Saab 9-5 2.3 Turbo Aero
245.000 km
169 kW (230 PS)
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/sa ... res=EXPORT
Sve je to lepo ali cemu kad ima onaj na ledinama top stanje na ime 3700 kes!i sednes u njega za 3 minuta,a za 2sata imas tablice na svoje ime.
- Perkele
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
- Kontakt:
Kako mu lepo stoji crvena boja!
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
Bas je dobar crven samo sto brzo matira, kao ovaj, ali poliranje i ko nov je!
All systems go, ready for takeoff!
- Dji
- Pridružio se: 06 Sep 2012, 00:00
Čisto onako.Video sam ga uživo, svideo mi se, pa reko da podelim sa vama.Boki je napisao:Sve je to lepo ali cemu kad ima onaj na ledinama top stanje na ime 3700 kes!i sednes u njega za 3 minuta,a za 2sata imas tablice na svoje ime.