SAAB CAFFE
- nik 900t
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
Re: SAAB CAFFE
bugari su najludji porse kabrio, razumem porse , ali sto kabrio...........
Saab 900og
- kd23se4
- Site Admin
Zato sto ga nisu kupili vec zaplenili od kriminalaca! Imaju i SL500 i Audi TT - oba kabrioleti
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- HIRSCH
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 00:00
....pa imamo i mi bentlija neko ga je okacio ovde...isto zaplena..
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
Standardno...
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
Neko,a?? ........HIRSCH je napisao:.... neko ga je okacio ovde.....
Šta vozi američka policija?
Kako bi stigli (i prestigli) prekršioce zakona na putevima širom SAD, saobraćajni policajci u ovoj zemlji opremljeni su brzim i snažnim patrolnom vozilima. Ford je predstavio najnoviji model policijskog automobila sa 3.7 litarskim V6 motorom.
Ford Interceptor (presretač), kako je ime ovog specijalno prilagođenog vozila, baziran je na američkom Fordu Taurus. Ispod haube nalazi se 3.7 litarski atmosferski V6 koji razvija 305 ks i 378 Nm maksimalnog obrtnog momenta.
U Fordu se hvale da je u pitanju najsnažniji američki sedan koji je opremljen jednim atmosferskim V6 agregatom.
Američka kompanija nije saopštila performanse ovog automobila, ali su izneli podatke o potrošnji. Ford Interceptor na autoputu prosečno troši 9,4 l/100 km, potrošnja u gradu penje se na 13,1 l/100 km, dok je kombinovana potrošnja 11,2 l/100 km.
Isti motor ugrađuje se i u drugi policijski model, Interceptor Utility Vehicle, koji je baziran na Fordu Explorer.
Američkoj policiji pored atmosferskog V6 modela od ranije je dostupan i još snažniji Ford Interceptor sedan opremljen twin-turbo V6 3.5 litarskom EcoBoost pogonskom jedinicom sa 365 ks.
- AERO
Parada 1.000 Ferrarija
Na čuvenoj britanskoj trkačkoj stazi Silverstone, 15. septembra održana je do sada najveća parada Ferrarija u kojoj je učestvovalo 964 automobila te italijanske marke.
Iako predstavnici Ginisove knjige rekorda još uvek nisu zvanično potvrdili ovaj rezultat, nema sumnje da je oboren svetski rekord u broju Ferrarija na jednom mestu, jer je na prethodnom okupljanju 2008. u Japanu učestvovalo “samo” 490 automobila.
Pogledajte video sa događaja na stazi Silverstone:
Paradu Ferrarija predvodio je vozač Formule 1, Felipe Masa, koji je za ovu priliku sedeo za upravljačem modela 458 Spider.
Defile je održan u sklopu manifestacije Ferrari Racing Days, a pored automobila iz Velke Britanije, učestvovali su i vlasnici Ferrarija iz drugih zemalja.
Iako su organizatori ranije najavili da im je želja da se po prvi put na jednom mestu nađe 1.000 Ferrarija, za taj rezultat nedostajalo im je 36 automobila.
Na čuvenoj britanskoj trkačkoj stazi Silverstone, 15. septembra održana je do sada najveća parada Ferrarija u kojoj je učestvovalo 964 automobila te italijanske marke.
Iako predstavnici Ginisove knjige rekorda još uvek nisu zvanično potvrdili ovaj rezultat, nema sumnje da je oboren svetski rekord u broju Ferrarija na jednom mestu, jer je na prethodnom okupljanju 2008. u Japanu učestvovalo “samo” 490 automobila.
Pogledajte video sa događaja na stazi Silverstone:
Paradu Ferrarija predvodio je vozač Formule 1, Felipe Masa, koji je za ovu priliku sedeo za upravljačem modela 458 Spider.
Defile je održan u sklopu manifestacije Ferrari Racing Days, a pored automobila iz Velke Britanije, učestvovali su i vlasnici Ferrarija iz drugih zemalja.
Iako su organizatori ranije najavili da im je želja da se po prvi put na jednom mestu nađe 1.000 Ferrarija, za taj rezultat nedostajalo im je 36 automobila.
@AERO,imamo li neki grafikom aktivnosti nasih ovde,da vidimo sta je i kako je,jer imam utisak da je aktivno svega nas 10-15 tak......
Pa da opomena usledi ostalima......
Pa da opomena usledi ostalima......
- AERO
Pa imamo Boki ali....
Ja sam prektikovao da svakog meseca ( na pocetku) ,izbacim tabelarno ,sta smo uradili prosli mesec,koliko je novih tema otvoreno,koliko je sajt aktivniji nego li proslog meseca,i na kraju,kojih deset forumasa imaju najaktivnije ucesce u radu....
Kako se taj grafikon svakog meseca menjao na bolje sa radom sajta,ova tabela sa aktivnoscu forumasa je uvek (ili gotovo uvek) ostajala nepromenjena,jer oni forumasi koji pisu,oni to rade od prvog dana....
Tako sam odlucio da prestanem sa tim (jer sam video da nema efekta na ostale clanove) ,i da mojih 3000 i kusur poruka (koje stoje ispod mog avatara),govore isto ono sto bi rekla ta tabela koja je uvek delovala zastrasujuce.
Kazem zastrasujuce jer je neko mogao da protumaci da i graficki velicam svoj trud i rad na ovim stranicama....
Elem,to je da kazemo manje bitno od one sustine koja je sledeca:
- poceli smo sa 5 clanova od kad sam ja preuzeo stafetu.
- danas nas ima 84,a do sada izbrisano oko 50 i nesto (zalutalih)
- Nikada se nije desilo da je neko potrazio odgovor na neko pitanje a da ga nije dobio
- Svaki problem/kvar koji je prijavljen - uvek je dijagnostikovan
- Nikada nije bila ni jedna svadja,prepirka ili kazna
- savrsena harmonija vlada ,uz protok kvalitetnih informacija,strucne podrske ,i naravno sprdacine kada nekoga dovatimo za nesto ....
- generalno - jako fin i lep nam je sajt.
Ja sam prezadovoljan ,jer se priblizavamo zadatim ciljevima koje smo postavili kada smo se angazovali oko svega ovoga sto je Tazz zapoceo.
E sad...ima i losih strana....imamo clanove koje "muka"natera da nam se pridruze (neki kvar ili savet) ,i kada to odgonetnu - jednostavno nestanu.
Druga losa stvar je ,sto imamo clanove,koji se uclane,ispostuju proceduru sa predstavljenjem ,oglase svoj auto,i nikad vise ne napisu ni slovo.I na kraju,imamo clanove ( nas 20tak),kojima je stalo do ovog sajta,i koji samo kada nisi u mogucnosti da se konektuju - tada ga ne posete.To su dakle clanovi koji svaki dan udju,iscitaju sta ima novo,objave svoj post gde se pronadju da nesto kazu,i tako doprinose radu foruma.
Dakle,da budem malo neposredan,ima nas koji smo ovde iz interesa,ima nas koji smo ovde od srca,i ima nas koji smo ovde preko qrca .... to je sustina svake drustvene mreze,jer niko nikoga ne moze naterati da radi ono sto mu se ne radi......Kako god,svako ko nam se pridruzi - dobro dosao je,svako ko pomogne u radu foruma - zahvalni smo,svako ko cita i uci - srecni smo,jer imamo da ponudimo stivo koje ga zanima.
To bi ti odprilike bilo stanje na terenu za proteklih 9 meseci .Moj mandat traje do januara ( tad su izbori ponovo),a do tada se uredno vodi sva evidencija o svim napredcima koje smo ostvarili u predhodnom periodu.
Ja sam prektikovao da svakog meseca ( na pocetku) ,izbacim tabelarno ,sta smo uradili prosli mesec,koliko je novih tema otvoreno,koliko je sajt aktivniji nego li proslog meseca,i na kraju,kojih deset forumasa imaju najaktivnije ucesce u radu....
Kako se taj grafikon svakog meseca menjao na bolje sa radom sajta,ova tabela sa aktivnoscu forumasa je uvek (ili gotovo uvek) ostajala nepromenjena,jer oni forumasi koji pisu,oni to rade od prvog dana....
Tako sam odlucio da prestanem sa tim (jer sam video da nema efekta na ostale clanove) ,i da mojih 3000 i kusur poruka (koje stoje ispod mog avatara),govore isto ono sto bi rekla ta tabela koja je uvek delovala zastrasujuce.
Kazem zastrasujuce jer je neko mogao da protumaci da i graficki velicam svoj trud i rad na ovim stranicama....
Elem,to je da kazemo manje bitno od one sustine koja je sledeca:
- poceli smo sa 5 clanova od kad sam ja preuzeo stafetu.
- danas nas ima 84,a do sada izbrisano oko 50 i nesto (zalutalih)
- Nikada se nije desilo da je neko potrazio odgovor na neko pitanje a da ga nije dobio
- Svaki problem/kvar koji je prijavljen - uvek je dijagnostikovan
- Nikada nije bila ni jedna svadja,prepirka ili kazna
- savrsena harmonija vlada ,uz protok kvalitetnih informacija,strucne podrske ,i naravno sprdacine kada nekoga dovatimo za nesto ....
- generalno - jako fin i lep nam je sajt.
Ja sam prezadovoljan ,jer se priblizavamo zadatim ciljevima koje smo postavili kada smo se angazovali oko svega ovoga sto je Tazz zapoceo.
E sad...ima i losih strana....imamo clanove koje "muka"natera da nam se pridruze (neki kvar ili savet) ,i kada to odgonetnu - jednostavno nestanu.
Druga losa stvar je ,sto imamo clanove,koji se uclane,ispostuju proceduru sa predstavljenjem ,oglase svoj auto,i nikad vise ne napisu ni slovo.I na kraju,imamo clanove ( nas 20tak),kojima je stalo do ovog sajta,i koji samo kada nisi u mogucnosti da se konektuju - tada ga ne posete.To su dakle clanovi koji svaki dan udju,iscitaju sta ima novo,objave svoj post gde se pronadju da nesto kazu,i tako doprinose radu foruma.
Dakle,da budem malo neposredan,ima nas koji smo ovde iz interesa,ima nas koji smo ovde od srca,i ima nas koji smo ovde preko qrca .... to je sustina svake drustvene mreze,jer niko nikoga ne moze naterati da radi ono sto mu se ne radi......Kako god,svako ko nam se pridruzi - dobro dosao je,svako ko pomogne u radu foruma - zahvalni smo,svako ko cita i uci - srecni smo,jer imamo da ponudimo stivo koje ga zanima.
To bi ti odprilike bilo stanje na terenu za proteklih 9 meseci .Moj mandat traje do januara ( tad su izbori ponovo),a do tada se uredno vodi sva evidencija o svim napredcima koje smo ostvarili u predhodnom periodu.
Neznam dali sam se lepo izrazio ali upravo nenormalan broj tvojih postova i puno postova nekolicine i jesu za pokazivanje,smatram da to treba da istices i dalje jer treba da bude vidljivo tvoje zalaganje.Svakako tebi puno hvala jer mnoge postove i informacije da te nema i jos nekih clanova ovde neznam dali bi ikada sam nasao na netu,a to je s obzirom da me brend SAAB interesuje bas vredno.hvala svima koji nas besplatno edukuju uz druzenje na mrezi.Ja cu se i dalje truditi u mom delu znanja,ali bi mozda trebalo sve clanove zamoliti mejlom da budu aktivniji ovde,ako ih ova prica interesuje.ako ne,onda ni ti ni bilo ko nemoze da ih natera.Sto nas je vise,ima vise saznanja,problema,resenja i svega ostalog.Svakako te nebi menjali,najaci si.
- AERO
Hvala BokiBoki je napisao:Svakako te nebi menjali,najaci si.
.......ali sta mi vredi kad vidis da ovi iz opozicije ( Kd) napeli da mi uzmu vlast
Salim se malo
Jbg-a ,borimo se svi zajedno za bolje i lepse....pa ko hoce - hoce
- AERO
Evo Boki ono sto si pitao ( prekrio sam mail adrese )
Lepo za videti,da bude kao podsticaj neaktivnim da krenu.......Vas prvih 5 svaka cast!
- AERO
A jel se slazes recimo da ( posto si doktor u toj oblasti) ,stisnes ono NEWTOPIC (OVDE),pa sibnes neki naslov npr. - SAVETI OKO UVOZA,pa nam malo preneses znanja u nekom podugackom postu.
I dan danas ne znamo koliko kosta recimo carina/pdv za neki npr 95/93.
Stavis nam neke cene (okvirne),stavis nam info o cemu da vodimo racuna,kazes nam sta bi ti u toj prici mogao da nam pomognes,kazes nam dali pored E3 norme ima jos nekih limita od strane drzave,....svasta nesto nam kazes sto nam moze pomoci,a ti mislis da treba da znamo.
Kako se cene menjaju ,ti tako tvoju temu dopunjujes podacima o promenama ,a mi kad gledamo oglase ,odmah mozemo da pitamo nesto ako ima u inostranstvu nesto zanimljivo.Tako dobijamo novu poucnu temu,koja dosta pomaze........a bez tvoje pomoci,znas da bi sve u toj oblasti islo teze.
Ajd ,nemoj da ti je tesko .......
Uvalis se u fotelju i samo ovaj rad:
I dan danas ne znamo koliko kosta recimo carina/pdv za neki npr 95/93.
Stavis nam neke cene (okvirne),stavis nam info o cemu da vodimo racuna,kazes nam sta bi ti u toj prici mogao da nam pomognes,kazes nam dali pored E3 norme ima jos nekih limita od strane drzave,....svasta nesto nam kazes sto nam moze pomoci,a ti mislis da treba da znamo.
Kako se cene menjaju ,ti tako tvoju temu dopunjujes podacima o promenama ,a mi kad gledamo oglase ,odmah mozemo da pitamo nesto ako ima u inostranstvu nesto zanimljivo.Tako dobijamo novu poucnu temu,koja dosta pomaze........a bez tvoje pomoci,znas da bi sve u toj oblasti islo teze.
Ajd ,nemoj da ti je tesko .......
Uvalis se u fotelju i samo ovaj rad:
Ma realno nije mi tesko,ali mislim da sam u mnogim postovima pricao o tome,tako da mislim da bi sada samo uduplao vec receno.Ti otvori temu pa cemo poceti pa dokle stignemo......moze tako?
- nik 900t
- Drug Član
ma dobra smo mi ekipa od kako sam clan saab kluba svaki dan gledam prvo ovaj sajt pa tek ostale stvari............realno ovaj sajt dobro funkcionise kakav je bio na pocetku prazan sad je vrh jos da nas je vise bilo bi super, gledao sam ovaj sajt pre nego sto je aero poceo da radi nista nije bilo vrlo malo par puta sam gledao i nista a sad imamo preko 10 000 clanaka ma dobri smo.
Saab 900og
Blah... Kahva... Jopet bez rahatlokuma... Stvari CHEK... Dokumenta CHEK... Telefoni i punjachi CHEK... Raspolozenje je tu... jos samo do Rode C&C d'uzmem waser i guaranu... cigare... i put pod tochkove... Pozdrav drugari kuckamo se iz DE.