I jos nesto da se razumemo nije ni moj auto bas vrh, imao nekih sitnica koje mi se bas ne dopadaju al jbg, bolji nemam.
I nemojte vise da ga hvalite, nece to na dobro da izadje
Nik - cekaj jos malo, bice jos neki, bolji

I nemojte vise da ga hvalite, nece to na dobro da izadje

.......kao da sam znao da ce nam trebatiAERO je napisao:TEGET SLIKE

..je ULTRA tacno !!!!....i shodno tome ,nasumican primer uzeh mobile.de,ukucah 03ce/05to,OBAVEZNO limuzina (jer je jako bitno u ceni),OBAVEZNO 2.0 jel nam takav treba,i OBAVEZNO saltas,jel je ovaj teget takav.Boki je napisao: Ja tvrdim da restajling 2003-2004 kakav god bio nepostoji nigde u evropi ispravan solidno-dobar za 2500e i da ima manje od 200000km.
.
Definitivno !!!!!Kolja je napisao: Mogu da se kladim da ima preko 250 000km.
(sad ce me boki hebati)......pa ako to sve bude kako treba,eto nama nove teme u " nasim ljubimcima"
Ja te slike nikad ne zagledam vec idem pravo da vidim auto, a da sam zagledao mozda bi poprilicno ustedeo na gorivu, kad sam trazio auto. Sve u svemu ima smisla da se ode da se pogleda auto, al me nervira to sto je vadjena ta jedinica unutra. Ako postoji nacin da prodavac dokaze da je kilometraza prava i cena ode na 4 onda bi moglo i da se razmisli o kupovini! Jedan info cisto onako, kolko se secam auto je uso u zemlju negde u martu ove godine!

I ja kazem da prvo pogledas ovaj auto ( pre onog iz NS)...... i to ako mozes vec sutraTAZZ je napisao:Smesne pare... ajde nik...
prvo gledaj dal je stvarno E3,pa ih onda pitaj kako znaju da je stvarna kilometraza
za ceo svet) ......pa i za nas 

Ma Italija (vidis da je ram prednje tablice iz (I) - odakle CHnik 900t je napisao: ovaj je izgleda dosao iz CH
..njihov je jos manji
Ili vodi Tazz-a ,ili nek ti objasni (oko katalizatora sta da gledas) ili uzmu brojeve sasije i motoranik 900t je napisao: kako da vidim da li je JE EURO 3.
Neka neka....bolje 4 nova Miselina na celicnim,nego celave na na aluminijumskimnik 900t je napisao:.....e ima do ja... felne![]()
![]()
![]()

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta