Postod TAZZ » 17 Sep 2012, 20:39
A ovako..
Nisam ja kriv sto se svi snebivate d okrenete telefon.. da dodjete i blejite with me...
Bogdan je bio sve vreme pored mene dok sam radio lpg njemu...
Jest da onda ide malko sporije, prichanje i to... ali druzenje...
naravno da nekad dodje dodatni par ruku dobrodosho, ali tipa pridrzati neki kabel i to... ili za ideju, kad mi zakuca mozak...
Sad upravo zavrsio zadnji deo 9-3 lepotana, legla boca, multiventil, termoplastika, znachi zavrsen zadnji deo i vodovi visokog pritiska LPG-a.
Boca je 630/225(54L bruto), malko visa, ali kako 9-3 nema dasku u gepeku nego tepih obican, poravnacemo sve sa recimo stirodurom... i bice lepo ravno...
Sjutra... ako me sreca i mozak posluzi...
Prednji deo, Isparivac (ANTARTIC), dizne jedne lepe... BRZE.. To castim u istoj ceni, jer sam i ja maltene dobio u istoj ceni da biram... i Papazjanija od kablaze... Mislim da imam dobro prolazno vreme da i sjutra mooooozda zavrsim... I da okoreli zli Bankar sjedne u Voz`Lo, ali mora da prsne neki PINOKIO...
Ako ne... Onda najdalje prekosjutra zavrseno.... JBT moram kupiti TESA traku, na Bogdana otishlo 2 Komada...
I takoooo....
Ne slikam radove jer nemam vremena za to, bice kad zavrsim sve... slike kako je chuchnulo...