2001 93 2.0t
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
Re: 2001 93 2.0t
Stvarno vam nije fora - zurka znaci traje svo vreme a niko nista ne javlja
Ok,al' da znate da znam koga cu za to .......niste vas dvojica (ti i Bogdan) krivi
Ok,al' da znate da znam koga cu za to .......niste vas dvojica (ti i Bogdan) krivi
A ovako..
Nisam ja kriv sto se svi snebivate d okrenete telefon.. da dodjete i blejite with me...
Bogdan je bio sve vreme pored mene dok sam radio lpg njemu...
Jest da onda ide malko sporije, prichanje i to... ali druzenje...
naravno da nekad dodje dodatni par ruku dobrodosho, ali tipa pridrzati neki kabel i to... ili za ideju, kad mi zakuca mozak...
Sad upravo zavrsio zadnji deo 9-3 lepotana, legla boca, multiventil, termoplastika, znachi zavrsen zadnji deo i vodovi visokog pritiska LPG-a.
Boca je 630/225(54L bruto), malko visa, ali kako 9-3 nema dasku u gepeku nego tepih obican, poravnacemo sve sa recimo stirodurom... i bice lepo ravno...
Sjutra... ako me sreca i mozak posluzi...
Prednji deo, Isparivac (ANTARTIC), dizne jedne lepe... BRZE.. To castim u istoj ceni, jer sam i ja maltene dobio u istoj ceni da biram... i Papazjanija od kablaze... Mislim da imam dobro prolazno vreme da i sjutra mooooozda zavrsim... I da okoreli zli Bankar sjedne u Voz`Lo, ali mora da prsne neki PINOKIO...
Ako ne... Onda najdalje prekosjutra zavrseno.... JBT moram kupiti TESA traku, na Bogdana otishlo 2 Komada...
I takoooo....
Ne slikam radove jer nemam vremena za to, bice kad zavrsim sve... slike kako je chuchnulo...
Nisam ja kriv sto se svi snebivate d okrenete telefon.. da dodjete i blejite with me...
Bogdan je bio sve vreme pored mene dok sam radio lpg njemu...
Jest da onda ide malko sporije, prichanje i to... ali druzenje...
naravno da nekad dodje dodatni par ruku dobrodosho, ali tipa pridrzati neki kabel i to... ili za ideju, kad mi zakuca mozak...
Sad upravo zavrsio zadnji deo 9-3 lepotana, legla boca, multiventil, termoplastika, znachi zavrsen zadnji deo i vodovi visokog pritiska LPG-a.
Boca je 630/225(54L bruto), malko visa, ali kako 9-3 nema dasku u gepeku nego tepih obican, poravnacemo sve sa recimo stirodurom... i bice lepo ravno...
Sjutra... ako me sreca i mozak posluzi...
Prednji deo, Isparivac (ANTARTIC), dizne jedne lepe... BRZE.. To castim u istoj ceni, jer sam i ja maltene dobio u istoj ceni da biram... i Papazjanija od kablaze... Mislim da imam dobro prolazno vreme da i sjutra mooooozda zavrsim... I da okoreli zli Bankar sjedne u Voz`Lo, ali mora da prsne neki PINOKIO...
Ako ne... Onda najdalje prekosjutra zavrseno.... JBT moram kupiti TESA traku, na Bogdana otishlo 2 Komada...
I takoooo....
Ne slikam radove jer nemam vremena za to, bice kad zavrsim sve... slike kako je chuchnulo...
- ivanhoe
- Pridružio se: 15 Avg 2012, 00:00
Amortizeri i ramena u INBACO-u - Zemun
A Saaba odrzavam kod Dimeta na Cvetanovoj cupriji. I proslog sam kod njega odrzavao. Ja zadovoljan .
A Saaba odrzavam kod Dimeta na Cvetanovoj cupriji. I proslog sam kod njega odrzavao. Ja zadovoljan .
- ivanhoe
e jbg-a sad prozvan i po nedrugarstvu i po profesiji
sutra posle posla sam kod tebe sa proteinsko-hmeljnom smjeshom ( meso-vopi) ako treba donosim i gitaru
sutra posle posla sam kod tebe sa proteinsko-hmeljnom smjeshom ( meso-vopi) ako treba donosim i gitaru
E djitra moze... Mozda dojde i ovaj Vazdusni sto samo haka, koliko haka ne pokriva se...
A i niko nikoga nije prozzvao barem s moje strane... meni je ok kad sam sam... radim i radim i radim...
- ivanhoe
ajs ajs...treba da donesem i obećani CD sa zbirkom junačkih pesama o Saabu :) :) :) samo cu prvo da se presvučem da ne ukakim odelce :)
Bio cika ivan... blah... malo jeli malo radili...
sjutra... uvodjenje instalacija u kabinu, shto moze biti problem, povezivanje zichenja... sto nije problem... namestanje uvodnika u usisnu granu sto moze biti problem... I ... Punjenje plina i testiranje. Nadam se.
sjutra... uvodjenje instalacija u kabinu, shto moze biti problem, povezivanje zichenja... sto nije problem... namestanje uvodnika u usisnu granu sto moze biti problem... I ... Punjenje plina i testiranje. Nadam se.
- ivanhoe
pa ti jos mozes i da pishesh...pa ovaj chovek je neunishtiv
- AERO
Znaci i danas hmelj i gitara - opusteno jel???
.......cim vas nema
.......cim vas nema
Jok... udarila kisa. ja sam kasnije dosao sa posla... i to dosta kasnije. danas se nadam da cu uspeti srediti sto je ostalo. jbg...
Gotovooo... Mislim da je zadovoljan. Jos ostaje kad se vrati sa Zladze da prsne Tesa trakica... jer nisam imai dovoljno. Lepo ide avto... ici ce jos lepse...
Toliko od mene jer sam mrtav umoran.
Toliko od mene jer sam mrtav umoran.
- AERO
Bravo matori - svaka castTAZZ je napisao:Gotovooo...
- ivanhoe
DA DA ..ORDINACIJA DR TAZZA JE IZNEDRILA JOS JEDNO EKOLOSKO VOZILO.... VRLOOOOO ZADOVOLJAN PACIJENT Sve spakovano cakum pakum, slike dobijate kad budemo pravili ravnajuci sloj...živeli
- AERO
ivanhoe je napisao: slike dobijate kad budemo pravili ravnajuci sloj...živeli
- treki
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 00:00
Svaka cast doktoru TAZZu.
- nik 900t
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
- ivanhoe
sutra krecem put Zlatibora...pa se javljam sa izvestajem o potrosnji
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
- ivanhoe
evo rezultata : 11,44 litara plina na 100 km kombinovane voznje po ibarskoj...kombinovano davljenje u koloni i SPORT mod :)
Sto mu dodje oko 6 litara nafte ...sto mu dodje URAAAAAAA
Sto mu dodje oko 6 litara nafte ...sto mu dodje URAAAAAAA