......Tazz u dizelu .... pa nece cak da kaze ni - auto,.....nego kaze "ovo" ........TAZZ je napisao:Ne bi ja ovo... ja bi ipaq Benzin.
....Salu na stranu, hvala vam obojici na komentarima........kapiram i ja da je "traktorce",ali poglej'te kako razmisljam.......Ovaj auto se kupuje za manje od 2000e ( to nema zbora).Od te sume,da odem ja sam da kupim i ocarinim,ajd da kazemo 1000e.Vise je ,ali neka bude zbog racunice ta cifra.......znaci za 800,900,1000e - ja do sada nisam video "naftaru" da bar na slikama "lici".....
To sve me navodi na dalja razmisljanja......ako je ova matematika tacna,onda mi deluje da je auto uzet u nekom "paketu" sa jos nekima......to je verovatno bila ona varijanta - Export.Ako je i to tacno,onda auto nije dosao na tockovima(vozen),nego na kamionu(sto se jasno vidi kroz carinske papire).Ako je ovo tacno,onda kilometraza nije ni blizu te koja se navodi,nego veca..........
U celoj toj stvari,buni me samo "jedan vlasnik u Nemackoj".......lici mi na firmu neku.....
Sta vi mislite o svemu ovome ?
Sto se tice poklopca motora,vidim da je skinut,ali cenim da je na stanju,jel su slike iz perionice,pa mi lici da su ga slikali bas kad je lickan motor.Ovo za + klemu(poklopcic),moze da bude ista varijanta.......ma da sam bacio pogled malo po oglasima (svabskim).....zaluta dosta njih koji nemaju
Bilo kako bilo.......stavljen je na pracenje ........krivo mi je sto ne znam kad je poceo sa oglasavanjem,ali ono sto znamo do sada .......je da je 12.01. usao u treci mesec
Ukoliko ima "zivota" u njemu,nadam se da me vas dvojica necete odbiti posle 12.02. da ga posetimo malo.....
Ja bi mu u tom slucaju dao na cuvanje 1500e a on nama "sokocalo"
Naravno....idemo na ......ali Tazz da nas vozi u traktorce
U medjuvremenu,zamolio bih vas za lekciju koja nosi naziv "letva volana"......
kd23....jel to funkcionise ok...nije problematicna ?