HUMOR,VICEVI,ZEZANJE ...
Re: HUMOR,VICEVI,ZEZANJE ...
AERO je napisao:Otisao Muja u Njujork,i dobije stan pun miseva, zove on gazdu:
-Hello,!
-Hello,what is the problem?
-You know Tom and Jerry?
-Yes,Tom and Jerry?
-E pa Jerry.
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
PAAAAAAA
JEEERRRRYYYYYYY!!!!!
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
ABBA je dobila ime po prvim slovima imena članova Agnete, Beni, Bjorn i Ana Frid.
Da su se Beni ili Bjorn zvali Sven, ABBA bi se zvala SAAB
- Carlsson
rekao bi da je bilo...tako da
[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]
- AERO
Stvarno .....ne secam se.....Nema veze
- kd23se4
- Site Admin
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- AERO
kao da je Cessna jeeeeeeee ,pa ne ume da je vozi
- AERO
1987 Volkswagen Golf 2 daleko mu lepa kuca
900 €
Opis
Prokleti GOLF u dosta dobrom stanju , utegnut trap , motor dobar , izuzetno mali potrosac . Registrovan do maja 2013 .
VAZNO - OBAVEZNO PROCITATI ( za sve Srpske golfoljupce i slavce svetog Golfa ) : NIJE NOV ! ! ! Pali , radi , ide , prevozi od tacke A do tacke B vrlo pouzdano i jeftino i to je za mator auto njegove cene DOSTA ! ! ! Kome treba golf za izlozbu da bude sajamski eksponat , neka ide kod ovlascenog prodavca , recimo PORSCHE Beograd i neka kupi NOV , ali po 30 puta vecoj ceni !
NISAM prvi vlasnik , FARBAN je ( u fabrici sigurno , a koliko puta posle toga jos NEMAM POJMA ) , NE ZNAM koliko je stvarno presao ( to mozda Sveti Ilija Gromovnik zna ili mozda vidovita VANGA ) , NEMAM tri fabricka kljuca , NEMAM servisnu knjizicu , NE ZNAM kolika mu je kompresija po cilindru , NE ZNAM je li vozen po dzombama , NE ZNAM koje ulje mu je sipano u poslednjih 25 godina , nista od toga ne znam i SAVRSENO ME NE ZANIMA za vozilo njegovih godina i njegove CENE ! Koga interesuje jeftin i ispravan , registrovan golf , moze doci da pogleda , pregleda , proba i kupi ili ne kupi , samo bez mnogo zapitkivanja u ovom kontekstu . Ovo pisem zbog bezbroj NEUMOLJIVIH tragaca za golfskim zlatom od kojih cu rak uva da dobijem dok izodgovaram na njihova nebulozna pitanja o stanju golfa , kao da prodajem ferarija 2014to godiste za 200000e . Ah , da , auto je uzet u kompenzaciji i nalazi se kod mene svega 7 dana , da znate da se ne biste ibratili i cudili kad Vam to kazem . Znam samo da isuvise volim sebe i svoje zdravlje da bih dozvolio sebi da vise ikada uzmem golfa 2 i potpisem sebi smrtnu presudu i linc od nedotavnih ljubitelja preuzvisenog golfa 2 u savrsenom fabrickom stanju . A za smesne pare .
Moze svaka korektna zamena do vrednosti golfa ili za jeftinije vozilo , nebitne marke i kubikaze . Cena u realnoj zameni 1200e .
Moze SMS od 00 do 24 h .
Posedujem jos vozila koja mozete videti u rubrici " OSTALI OGLASI OGLASIVACA " u vertikalnom stupcu sa leve strane oglase ili na linku " POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU " koji se nalazi odmah ispod glavne slike , odnosno povise brojeva telefona . Moguce su razne zamene , vise mojih vozila za jedan Vas skuplji ili vise Vasih za jedan moj i sl.
OGLAS
- AERO
Opis
Yugo u bas dobrom stanju, motor u njemu je od lancie delte 1.6,weber dvogrli 32/32,olaksan zamajac,izduv je fi50 kompletan,skracen je menjac 13/53,prednji trap je od trkaca,ventilirajuci diskovi,sabijane opruge,nazad peglan gibanj i viljuske od una turba.Ima 4xdistancere od 20mm sa brezonima,el.podizaci stakala,alarm,cb daljinska,kadice od gsi-ja,itd...sve u svemu yugo bere kukuruz i zavija sarmu u isto vreme kako ide.Bez ulaganja je,ima atestiran plin,potrosnja plina je od 10-50litara.Moze zamena za golfa,bmw-a,itd,u ceni mog auta.
Yugo u bas dobrom stanju, motor u njemu je od lancie delte 1.6,weber dvogrli 32/32,olaksan zamajac,izduv je fi50 kompletan,skracen je menjac 13/53,prednji trap je od trkaca,ventilirajuci diskovi,sabijane opruge,nazad peglan gibanj i viljuske od una turba.Ima 4xdistancere od 20mm sa brezonima,el.podizaci stakala,alarm,cb daljinska,kadice od gsi-ja,itd...sve u svemu yugo bere kukuruz i zavija sarmu u isto vreme kako ide.Bez ulaganja je,ima atestiran plin,potrosnja plina je od 10-50litara.Moze zamena za golfa,bmw-a,itd,u ceni mog auta.
Ovaj za golfa je obrisao oglas ali po tekstu mislim da je OMEGA MOTORS srednja srbija,lik uvek ima neka snazna objasnjenja.radi sve zive zamene govno za govno u pun gas ih gura,i sve i svasta prima.kralj.ali umoran je izgleda od gorih od njega.
- AERO
...malo mu zagoreo rucak
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
Hebes prikolicu, vazno da je auto citav
- HIRSCH
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 00:00
...aau, blo je blizu...
- AERO
- AERO
- nik 900t
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
- AERO
Bole me oci i glava... i evo sam na wc sholji sad zbog ovih slika...
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
AERO je napisao:Evo jedan za Troll-a.... ......