konačno i ja da ugrabim malo vremena i da se predstavim sebe i svoje vozilo.
Moje ime je Nebojša inače sam po struci mr. dip. ing. el. i stvastveni zaljubljenik japanskih vozila pre svega Toyote. Inače pre nekoliko godina pokrenuo sam Toyota club Serbia sa nekoliko istomišljenika. Danas to je ozbiljno udruženje registrovano u APR-u, koje funkcioniše gotovo kao jedna omanja firma.
Da pređemo ns stvar. Sigurno se pitate. Ok, super, šta ću onda ja ovde :)
Ja takođe od malena slušam o kvalitetu i dugotrajnosti Saab vozila. Tačnije otac je pored Toyota usadio mi i Saab sindrom.
Relativno skoro smo imali prilike da pazarimo upravo jednog iz 1995god SAABa 900ce turbo, doduše havarisanog ali radimo na tome da ga osposobimo.
Imao je havariju prednjeg levod kraja i točak kao i felna je otkinut, već sada sve to je sanirano i na tom mestu stoji onaj ćopavi rezervni točak. Nephodna mi je Vaša pomoć da pronaćem 16" felnu upravo da odgovara ostalim tri koje su na vozilu.
Postavio sam čak i oglas kod Vas na forumu da kupujem felnu.
Inače vozilo je kupljeno na licitaciji kao havarisano, ostalo na vozilu je sve u super stanju. A i dosta sportskih detalja ima na sebi, poput koni amortizera, kn filtera vazduha, potpuno nove izduvne grade većeg preseka i nalepnica čip tuning (predpostavljam da je čip urađen) ali nemam načina da to i proverim?
Evo podečiću nešto fotografija, nije puno ali za početak će biti dovoljno. U pitanju su detalji vozila: