Da malo osvežim temu, šweđa se i dalje vozi, ne toliko koliko mondeo ali uvek sa uživanjem i osmehom na licu. Nisam pisao neko vreme zbog poslovnih i porodičnih obaveza pa da ukratko napišem koju...
Ko kaže da 666 nije baksuzan broj laže
![smeh do suza [smehks]](./images/smilies/img.php.gif)
lm pred novu godinu posle pet godina kod mene i ne znam koliko vremena kod prvog vlasnika izda me akumulator (italijanski Linear).Upalio auto najnormalnije otišao po kevu, ugasio i kada sam probao da upalim šok ni da čuje da zavergla samo se čuje da cakne kad okrenem ključ i to je to

. Poludim jer je napolju pljusak, najbliža prodavnica par km i bacim pogled na tablu
gif upload
Kupio Vartu silver 74Ah sutradan i rešio problem. To mi je bilo jedino ulaganje u šweđu za ovo vreme dok me nije bilo...
Usput obezbedio neke sitnice ne vezano za redovno i 'normalno' održavanje, jer nije bolest sve što boli
screen shot pc
free upload image
screen capture
Što se natpisa tiče hvali mi samo jedno jedino slovo a to je veliko T koje ću valjda naći u međuvremenu
Nabavljen i kompletan Air box sa usisnom cevkom od B207R 2.0T (stiže ovih dana kao poklon od prijatelja)
image sharing sites
Služiće za zimu kada ću skidati BSR air kit
Pred leto je u planu lepljenje folije da se malo ubije monotonija jer sam postao alergičan na sivu boju u svim nijansama, a kako i ne bih kada su mi zadnjih 5 auta bili sivi
Verovatno će ići u mat red chrome ili perla belu foliju imam još vremena da razmišljam na tu temu, a što se daljeg tuninga motora tiče ne radim ništa do sledećeg leta pa ću tada videti da li ću ići na MHI TD04 19/20T, 630cc dizne, wossner klipove i klipnjače, walbro pumpa, B207R balansne osovine, radilicu i ventile, samco komplet silikonskih creva... ili ću ostati na ovoj snazi a odradeti kompletan enterijer u neku drugu kombinaciju, nabaviti konačno taj aero kit i još neku sitnicu, sve u svemu znam da je daleko 2018ta ali je uvek dobro imati planove u glavi...Bolest ne bira