Zvao sam zenu,pre nego sto sam kupio ovog, i samo za motor mi je trazila 800eur,a ceo 950 nije mi logicno da toliko ceni motor i auto...strane table...sta onda ja treba da trazim

I to sto kazesKolja je napisao:Alat u ruke i prebaci naslon za lakat prednji na CDa i DCC trip komp umesto sata![]()
Sta ja znam,taj naslon je budzen i u CS,koliko ja vidim,a DCC nema istu instalaciju...skinuo sam,pa pogledao... i klima isto,da li je neko radijo ovo i kako?Kolja je napisao:Naslon za ruku? DCC?
Pravo da ti kazem,skeptican sam u vezi klime,ovo radi savrsen posao,nego reko da pitam za misljenje i koliki je to posao,kako,sta treba...kd23se4 je napisao:@Slavisa - mani se corava posla oko klime!
Automatska klima ima elektromotre na svim pozicijama i morao bi da menjas komplet ventilaciju - bukvalno sve iza table!!! Morao bi da raskupusas celu tablu i da rizikujes da neki novi problem napravis na savrseno ocuvanim kolima.
Mislim ugradjujes problematicniji sistem gde realno nemas neki veliki dobitak (sem ako patis za tim da ti svetli displej).
Ima pacenika, al se nadam da nisi iz te kategorije![]()
Ako hoces mozes da likujesAERO je napisao:I sta cemo sad KD !!!!!![]()
AERO je napisao:![]()
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta