Vidi da ti kazem ako ti je prijatelj onda je trebao da ima takav stav(prijateljski)prema nekome ko je tvoj poznanik tj.koga si doveo.Neradi se u mom postu uopste o tvom drugu kao jedinki vec kao epidemiji mnogih da nekazem svih koji prodaju delove za kola,posebno ta retka.Ali sto je tvoj pa ti to smeta,zao mi je.Ovo je moje misljenje o takvim prodavcima koji iz auta od 500-1000e oce da izvuku 2500e.NE ULAZIM U TEMATIKU KAKAV JE ON PRIVATNO SA TOBOM ILI NEKIM DRUGIM.Pricam iskljucivo o stavu prodavca prema kupcu odredjenog dela.ja kad imam nesto da prodam umem i da poklonim,svakom po zasluzi ili stavu.A tebe sam jednom zamolio da me obidjes,neodgovara mi tvoja frekvencija.
Ako ja necitam i nekomentarisem sta ti pises i o cemu nema razloga da ti to cinis.Nemoj da citas izmedju redova i koristis kontekst odredjenog posta.
Dali zaista mislis da to sto mu je prodao vredi 50e,pa ako se upeca upecao se????
Jel treba da podrzim te cene koje mu plasira tvoj prijatelj,na koje ni njemu samom(perkeleu)nije dobro,ali covek u cosku nema drugu opciju?
jel to poenta?
dali si ga oglasio sa preporukom jer je tebi dao za male pare delove pa sad da se vadi na drugima?
Razumeo sam da ovde nudimo samo ono sto je zaista povoljno.
Cemu reklama ako dve plastike kostaju 50e?
Zamolio bi te da nepristrasno ne branis prodavca koji je skup.
Najvaznije od svega ja ovde na forumu netrazim kupce za moja vozila ili delove,neoglasavam i nenudim moja vozila po specijalnim cenama za forumase,a posle ih oglasavam na internetu za iste pare.Ja ono sto sam nudio pojedincima su bile zaista drugarske cene,da kazem forumaske.
NISAM MAJSTOR,NEGO DIPLOMIRANI EKONOMISTA.