Saab Aero 95

Naši SAAB-ovi... Slike , Modifikacije, Malko informacija o našim ljubimcima...
TAZZ

Re: Saab Aero 95

Postod TAZZ » 29 Jan 2013, 20:42

Ja servis NEMAM!
Ja ne vrshim promociju niti jednog servisa...
Ne navijam niti za jedan servis...
Samo mi je zao ponekad kad VAS lupaju po ushima da se sve crveni i da sve zuji, ne VAMA, nego BRE i meni zazuji u glavi od lupanja po ushima, pa i ZUBI trnu, kako bi jedam lik rekao.

Svecice 60 evra???
Dihtung Glave 60 Evra???
Obrada Glavesa komplet Gumicama 170 Evra???
Ulje i Filter ulja 50 EVRA????
Evo sad cene koje jesu...
Svecice cca 25-30 evra
Dihtung glave 25-27 evra
Obrada glave motora sa Gumicama ventila cca 80-90 evra
Ulje i Filter ulja cca 30-35 evra...
I KOLIKO TE OSHISHAO???
340 NAPLATIO ...
Koshta cca 180!!!

I na to ti uzeo 250 za ruke...
E MOJI VI...
SAD CU SAMO CHEKATI DA NAPISHETE KOLIKO STE PLATILI, PA VAM POKAZATI I DOKAZATI KOLIKO VAS SHISHAJU NA DELOVIMA!!!
KAD STE NAJPAMETNIJI...
I treba da Vas udaraju po butu da sve prshti!!!
Da Vam ZUBI TRNU!

Momchino, JA SAAB vozim od 2005 godine, promenio ih gomilu, u fazonu sam SAM SVOJ MAJSTOR za sve shto mogu. Nakon su me ispalili ljudi za koje sam mislio da su mi drugari, Srki, Kiki, Sveta... i tako neki... Mada Sveta manje... KUPIO SAM SIVI HIRSCH 9-5, imash kod mene na temi, i SAM uradio shta sam naumio, i dalje ce biti pisano shta i kako... Kad Vam neko da znanje i TIPS&TRICKS vi krtenete da pljujete po njemu...

Za ovih 7 godina sam nashao izvore delova, nashao gde i kako, nashao gde raditi shta, i odakle naruchivati shta...
Umesto da kad Vam se kae, skupo, ima jeftinije, moze bolje, moze jeftinije... VI kao da Vam neko kopa OCHI!
Ako Vam neko kae probajte tu... Vi odma TI MI REKAO DA IDEM TAMO...

Nauchicete shta i kako, a i na kraju krajeva... Ja SAAB vozim 7 Godina, a SVI VI veruj momchino, necete duze od 2-3... jer ce Vas majstori UBITI... I vraticete se na FIAT, ALFU, VW... BMW... ITD ITD ITSL...

NHF!
MHO!
Poslednji put menjao 1 dana TAZZ, izmenjena 29 puta

TAZZ

Postod TAZZ » 29 Jan 2013, 20:48

MilanXLS je napisao: Ne bi se tako postavio pogotovo ne kad znas da nas 100tinak u Srbiji vozi saabove, gde je borba servisera za svakod od nas... ne zivimo mi od vas nego vi od nas....sa tvojim stavom si mi zasigurno zatvorio vrata tvog ili doticnog servisa ali sam i dalje raspolozen sa svima Vama da odem na pice i razmenim utiske o kolima Slika
Ziveli.. Slika
SAABova u srbiji ima MNOOOOOGO vishe nego 100...
A kad Vam bude trebao recimo Migavac???
original za cca 25 evra???? VALEO???
Onda... Joj gde ima...
Neka samo udri...
SNAZNO ...
Kad se isprazni budjelar...
Onda ce biti SAAB je gono od auta a majstori udaraju po ushima i stalno se kvari...
I zasigurno servis niti jedan niti SVETA niti SAABOTER niti TRNAVAC... nece propasti bez tebe ili nekolicine nas... POSTOJALI pre nas... i postojace posle nas... Mislim... nashih vozila.

Kolja
Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00

Postod Kolja » 29 Jan 2013, 23:42

AMIN. Nisam hteo da komentarisem brijanje na suvo ali sta je tu je. . . Mnogi su pobegli od SAABa iako su ga voleli bas zbog gore pomenutih stvari. Tazz svaka cast Slika brate sto je mnogo mnogo je. . . Brijanje na suvo a jos sa tup brijac

Korisnikov avatar
Perkele
Drug Član
Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
Kontakt:

Postod Perkele » 29 Jan 2013, 23:58

Igore, dihtung glave i gumiice ventila mu je Sveta stavljao one koji idu u original, a ne viktor renz koji je jeftiniji. I dosta vise prepucavanja, pola clanova foruma se obrisalo zbog ovakvih gluposti, sveli smo se na 5 aktivnih clanova!

Svako neka radi kako misli da je najbolje, nema potrebe za svadjom i prepiranjem. Slika Slika Slika

Kolja
Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00

Postod Kolja » 30 Jan 2013, 00:09

Jbga kada se u nasoj balkanskoj krvi nalazi nesto bem li ga sta. . . Savetujes nekog on se buni,mislis mu dobro on te pisha i tako ide do svadje,brisanja profila,banovanja itd itd. Nazalost mnogi nakon godinu ili dve pobegnu od SAABa glavom bez obzira bas zbog onoga gore navedenog. Svako ima pravo da radi ono sto hoce ali pitanje je dokle moze. 600e je Sveta naplatio bivsem vlasniku mojeg bivseg auta za nesto a ne zna se sta. Priklao coveka,video razume se u kola kao Mara u kriv hm hm a ceo auto nije vredeo toliko. No nebitno,neki treba jos da rastu a neki samo da ukljuce mozak koji vec imaju i slusaju one koji su nekada bili glupi i naivni i vremenom se opametili.

Korisnikov avatar
Perkele
Drug Član
Kontakt:

Postod Perkele » 30 Jan 2013, 00:10

I jos nesto, Sveta mu je rekao da ne dira nista, da to sto je malo vlazilo oko dekla nije nista i da tera tako i tu je ispao posten, ali je Milan ipak hteo to da odradi i za kvalitet radova i brzinu 250e je skroz korektna cena za ruke. Ja sam isto Milanu rekao da ima gumice za 4400 koliko sam ja placao doduse u VP sa 35% rabata i da dizne moze da ocisti za 1200 din al ako je platio 70e originalne gumice onda ne treba da zali.

Korisnikov avatar
Perkele
Drug Član
Kontakt:

Postod Perkele » 30 Jan 2013, 00:14

I na kraju smo konstatovali zajedno Milan i ja da je najidealnija varijanta nasi delovi a Svetine ruke. Slika
Meni Sveta trazi 25e za posudu vode posto moja izbacuje ono feel coolant fluid i rekao je 1500din za ruke da skine hladnjak vode i da ga opere posto je prljavo ono sace. To su bas korektne cene i oticicu ovih dana da to odradim kod njega.

Korisnikov avatar
GRIPEN
Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00

Postod GRIPEN » 31 Jan 2013, 19:37

Nesto mi pade napamet...citam, gledam, nisi spomenuo da si zamenio ulje u menjacu? Moja preporuka ti je da to zamenis obavezno. Kupi sam ulje u Opelovim radnjama, tako ti je najjeftinije,
Slika

oko 900-1000din je litar. Kod Sveta je bilo oko 20e, da znas. Samo trazi po ovom broju s boce 93 165 290. Dva litra ti treba, 1,8l staje.
All systems go, ready for takeoff!

Korisnikov avatar
MilanXLS
Pridružio se: 02 Jan 2013, 00:00

Postod MilanXLS » 01 Feb 2013, 07:44

Tazz svaka tebi cast sto si ti sam svoj majstor ali ja nisam u fazonu da popravljam auto... I nemoj da ti bude zao kad NAS sisaju pogotovo MENE... Uostalom nije bitno koliko sam platio bitno je da sam zadovoljan!!
i to sta sam vozio i sta cu voziti posle saaba ne treba da te interesuje nisi mi ti to kupio nego sam sam zaradio...

Gripen- Mogao bi da zamenim kad se vratim sa puta... Nisam tu jos bar dve nedelje pa kad se vratim ... Hvala na savetu, mogli bi da se nadjemo jedan dan da vidim tvoj auto. Pozdrav

Korisnikov avatar
treki
Drug Član
Pridružio se: 26 Jun 2012, 00:00

Postod treki » 01 Feb 2013, 14:35

Samo polako, nema poterbe za ovolikom nervozom.

Kao sto je TAZZ objasnio, check engine lampicu moze da pali iz milion razloga.
Da obara obrtaje takodje.
Tek kad odem u servis cemo videti sta i kako i zasto. Jednostavno nije bilo vremena do sad da to odem da pogledam. Da li vuce negde fals vazduh, da li je do kasete ili trista drugih razloga, to kad odem ovih dana do servisa.

Napokon sam nasao malo vremena da protrcim po forumu, da vidim sta se sve desavalo. Ne znam zasto su ljudi malo nervozniji.

Da li Slika ovo promenljivo vreme, djavo ce ga znati.

Znam samo jedno, sto sam nekoliko puta vec govorio, ljudi probajte da razmislite pre nego sto napisete svasta.
Ovo mesto je, po meni, suvise dragoceno da bi se kvarilo bezveznim prepucavanjima.
TAZZ i ekipa zasluzna za ovaj forum itekako imaju tezinu na ovom forumu sa onim sto pricaju i to su nebrojeno puta i pokazali i dokazali.
Ne znaci da svako treba s njima da se slozi oko svega, ali nacin kako iznosimo svoje misljenje, pogotovo u pisanoj formi, bi trebalo da bude nesto na sta obracamo paznju.
Jako je lako iz teksta procitati emociju koja nam odgovara u datom momentu, a da to nigde realno nije ni napisano.

Jebiga, to bi ti bilo kao da neko dodje kod mene u kucu, ja ga pustim, pa on krenes drvlje i kamenje po meni samo zato sto se ne slaze sa nekim mojim razmisljanjem.
Milane nije ovo upuceno direktno tebi, ovo pricam u globalu.

Drugo, ja sam takodje jako zadovoljan radovima koje sam dobio i ne bunim se. Sve ove stvari su decije bolesti koje moraju da se prebole kada se radi motor.
Plus neka bude jasno, moj auto nema nikakvu servisnu istoriju, ko zna sta jos cuci u njemu, tako da ce se to tek pokazati.

Korisnikov avatar
Carlsson
Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00

Postod Carlsson » 01 Feb 2013, 15:23

treki je napisao:Ovo mesto je, po meni, suvise dragoceno da bi se kvarilo bezveznim prepucavanjima.
Slika
[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]

Korisnikov avatar
GRIPEN

Postod GRIPEN » 01 Feb 2013, 17:59

MilanXLS je napisao:
Gripen- Mogao bi da zamenim kad se vratim sa puta... Nisam tu jos bar dve nedelje pa kad se vratim ... Hvala na savetu, mogli bi da se nadjemo jedan dan da vidim tvoj auto. Pozdrav
Slika Vazi, cesto sam po BGD, pa ce mo se cuti

Korisnikov avatar
GRIPEN

Postod GRIPEN » 02 Mar 2013, 17:00

Milane, sta bi... nema te... Sta ima novo? Jesi ugradi plin?

Korisnikov avatar
gagiguja
Pridružio se: 17 Avg 2013, 16:02

Postod gagiguja » 08 Okt 2013, 15:47

Pozdrav RULJO jer drugi naziv ne znam za ovoliko gluposti na tri strane!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samo ste zaboravili tri osnovna pravil SKUPO,BRZO i JEFTINO kombinacijom bilo koje dve reči dobijate negaciju treće.
-Trgovci su ljudi koji ne rade nego zarađuju na znanju i bezobrazluku.
-Serviseri rade pošteno ali su bezobrazni trgovci( ako ti ja idem po deo i još ti ga uradim to će da te košta )
-Mušterije (OVCE) služe da se šišaju i da i prvi i drugi budu zadovoljni.
-Mušterije (Koji nisu ovce) su najgori za prve dve grupe, jer znaju cene i nemože se šišati a donesu delove pa ih majstor ne može drati
Tako da u eri međunarodne trgovine neki veruju Srpskim trgovcima??????????????
Sve može da se naruči preko neta i da prosto i jednostavno "Majstore ja bih odradio to i to koliko su ruke,koliko će da traje i šta mi treba od delova???"
I miran si,znaš cenu ruku i otprilike koliko traje, a onda sedi za kantu i "KO NEMA U VUGLA IMA DA GUGLA!!!!!!!!!!!"
OSNOVNO ZA SVE KOJI SE DVOUME OKO SABA ŠTA I KAKO KOLIKO GDE PRVO I OSNOVNO PRAVILO SAAB TRBA VOLETI A TEK ONDA VOZITI!!!!!(velika slova nisu vikanje nego posebno naznačeni delovi)
Tako da svi ste rekli istinu ali na različite načine i svi grešite a u isto vreme ste u pravu.
I zapamtite ni trgovac ni majstor vas neće zajebati više nego što mu vi to dozvolite.....
Pozz od mene i mante se svađa i prepiranja nego da se bre nadjemo negde i okrenemo neko jagnje uz burence piva pa udri na zezanje i šalu svađa i prepirki i u životu imamo previše a poštujmo tuđe mišljenje ko što bi smo želeli da drugi poštuju naše!!
:suprised: Hebote ko da sam psihijatar al sam se .......

Korisnikov avatar
TAZZ
Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23

Postod TAZZ » 08 Okt 2013, 18:11

Gagi, ovome bi prica pre mnogo vremena...
B235R///Mackanized by TAZZ
400NM of torque! Spool it!

Povratak na “NAŠI LJUBIMCI”