Ranko kaze da je bio ocajno nastelovan, i da uopste ne mora da znaci da ce povecati potrosnju, mada ja mislim da ipak hoce. U krajnjoj liniji, najbitnije je da motor dobija ono sto mu treba. I da, Ranko je fenomenalan plinadzija, ali je uvek imao problema sa organizacijom, a narocito sa marketingom. Mnoga zvucna imena imaju daleko manje znanja i iskustva od njega, gledao sam kako resava probleme jos pre desetak godina. Odlicno poznaje mehaniku i elektroniku, dobar je dijagnosticar, zato sam i rekao da samo u njega imam poverenja kad je plin u kolima u pitanju. Inace, skinuo je gumicu sa kolektora vazduha koju je Kiki montirao i stavio odgovarajucu, i dalje je falsirao na usisu samo na plinu, sad je sve kako treba. Provalio u pet sekundi sta mu je i gde je kvar, a SAAB nije video verovatno poslednjih pet godina.AERO je napisao:Ovo gore za cene delova se ne usudjujem da komentarisem jer nemam pojma kako stoje stvari oko toga kod nas ,ali zato smem da izrazim zadovoljstvo sto si plin namestio kako valja.Kazu da je Ranko ok.
Javni jel ima sad promene u potrosnji kad navrtis neki kilometar.
...i slikaj ga - obecao si
Slikacu ga, naravno, mada i nema sta da se vidi. Prethodni vlasnik je ubogaljio stopaljke mat crnim sprejem, zadnji levi rub se rascvetao, oba branika dobro stoje ali treba da se krpe, vrata i krilo popravljani i farbani, krilo lose upasovano, boja nema veze sa zivotom... Spolja i nije bas reprezentativan, jos uvek, ali je mehanika u sjajnom stanju, hocu da pokrpim te sitnice, enterijer je kao nov, a za farbanje i limariju cu lako, na prolece, tu bar znam gde, sta i kako.