VideoKolja je napisao:Unutrasnjost vidi sa nik900 posto je on njegovu krem izvadio ako se ne varam

VideoKolja je napisao:Unutrasnjost vidi sa nik900 posto je on njegovu krem izvadio ako se ne varam
Do sad, za ovih par godina na forumu nikad nikom nisam nista prodao, mogu samo da poklonim, ali videcu sta cu sa sedistima...Imam sad komplet kozna sedista, posto mi takva ista ostala zadnja klupa...od ranijeKolja je napisao:a meni prodas prekidace sjedala...
Ako ti je već takva politika onda predlažem sledeće:Slavisacs je napisao: Do sad, za ovih par godina na forumu nikad nikom nisam nista prodao, mogu samo da poklonim
Kapiram o čemu govoriš ali... takođe je prijateljski i ako staviš simboličnu cenu. Kad kažem simboličnu, mislim na cenu koja je ispod svake iole normalne cene jer i to je prijateljski i više nego bratski. Verujem da većina zna da postoje bezobrazno visoke odvaljivačke cene od kojih uši otpadaju, normalne cene, a eto, ja predlažem i te bezobrazno niske. Dakle, nešto za šta niko živ ne bi mogao da kaže da je puno. Eventualno, ostaviti na volju i savest onome kome deo treba, pa koliko da ali da se nešto da, ako ni zbog čega, a ono radi maleraSlavisacs je napisao:Pa moja politika je takva da se svi medjusobno pomazemo kao clanovi kluba.Bez neke koristi, cisto prijateljski.
Ivan Le je napisao:Javljam ti sutra,mislim da imam. Pozz
Culi se danas,rekao sam mu da svrati kada bude bio u prolazu da mu sredim nesto.Slavisacs je napisao:Ivan Le je napisao:Javljam ti sutra,mislim da imam. Pozz![]()
Cuo sam se sa Vladanom, rece da ste se culi ...Pozdravio te
Ne znam razmisljam jos, meni je ova sasvim ok...Spike je napisao:U koju boju planiras da farbas auto?
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta