Ajooj Perkele - brate mili

.....bas te nece
U ovakvim situacijama ,kada se nekom drugom nesto desi,obicno krenemo sa pametovanjem "e da si ovo - e da si ono" to se ne bi desilo....
Ja ne mogu da precutim a da te malo ne izgrdim

,pa onda da vidimo kako cemo.....
Karter si mogao da skidas ne tri puta nego 33 puta,ali ako nisi sve pregledao kad si ga skinuo,dzaba skidanje.....A JA ozvalavi pricajuci da kod tih motora KOKSANJE ulja pravi sranja,i ako lezajevi vrte na suvo eto sta dobijamao.Druga stvar je onaj ventilacioni kit za karter koji isto nisi resio - a NE MOZE bez toga.
E ajmo sad da vadimo kestenje iz vatre....
Ja za hilznovanje nisam ni pod tackom RAZNO.Te nase hilzne od "vodovodnih cevi"...pusti me toga ....Dakle ja to ne bih a sta ce drugi reci - cucemo.
Lezajevi moraju,karike stare nece da moze,jer ces stavljeti druge klipove (cenim polovne),pa ces mu kaciti nove karike na te klipove.
Radilica isto treba da se vidi sta kaze posle ovakvih lezajeva ....
Lanci,remenice i te pizdrarije (da ne listam sad temu od pocetka) ,ne znam dali si zamenio,ali cini mi si da si spomenuo da si kupio preko tvog nekog...Dakle i to ide.
Za balansne osovine (sto si pitao) - znas da postoje dve struje razmisljanja na forumu.Jedni su za ,jedni su protiv.Ukoliko se odlucis da ih cupas napolje,nosac motora znas da ti mora biti u TOP stanju (nikakve inprovizacije) ,a kod njega je neki uljni(ako se ne varam).
Ovo drugo standardno sve znas....(gumice,vodjice,hidro podizaci itd)
Ja bih tu porucio nove klipove sa karikama kako valja ,a ovo drugo sve zavisi od love .....
Ne znam kakvu viziju imas...jer samo da ga upalis i da mu vidis ledja,ili da ga slozis po PS-u i da se vencas s njim....
Voleo bih da se sto vise nasih drugara sa foruma oglase,jel svacije razmisljanje znaci za donosenje bilo koje odluke.
Tazz,Kd,Kolja...i ostali,kako procitate - upisuj te se
Perkele - krivo mi je do jaaja sto te zakacio maler,ali stisni zube i resavaj sad - nema ti druge.
Perkele je napisao: I jos jedno pitanje, STA JE PROBLEM OVAKVIH LEZAJEVA
To nema veze s tobom.....Holandjani koji su vozili pre tebe su im hebali kevu - ne ti.
(kazem Holandjani jer mi se cini da je odande uvezen)