Ne.
hoću lepo da mu priđem sa svih strana i lepo pregledam i očistim i izmenjam šta treba. a sa njim i prednji trap komplet ide sve dole, pa i to da pregledam, kad stisnem gas u 2.do kraja i krenem da pretičem, počne auto malo da se otima levo desno kad ima al ne znam dal je zbog prednjeg ili zadnjeg trapa, i branik i hauba i sve napred skidam, i da vidim lepo i karoseriju da li je još negde udareno i da naštelujem lepo sve jer hauba štrči od krila a to me nervira jako
pa pisao sam ovde 9.decembra da ima to, a on je na fb oglasio, idi pogledaj daje sigurno tako još ali to je zato što je većinu delova prodao pa ovo da očisti samo, hteo sam ja hladnjak ulja al nema, motor je prodao ceo.
Jedino sto mogu da ti pomognem iz licnog iskustva. Kad vozis npr. 40 ili brze i onda nagazis pun gas pa krenu kola da ti se tresu - pukla manzetna, iscurela mast, pa u solji dobio luft.san_šabacisko je napisao: ↑21 Dec 2020, 10:39hoću lepo da mu priđem sa svih strana i lepo pregledam i očistim i izmenjam šta treba. a sa njim i prednji trap komplet ide sve dole, pa i to da pregledam, kad stisnem gas u 2.do kraja i krenem da pretičem, počne auto malo da se otima levo desno kad ima al ne znam dal je zbog prednjeg ili zadnjeg trapa, i branik i hauba i sve napred skidam, i da vidim lepo i karoseriju da li je još negde udareno i da naštelujem lepo sve jer hauba štrči od krila a to me nervira jako
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta