Ima 900-ka ,86god,kupe sa troja vrata,mis sivi. Skoro istekla registracija,migu da ga slikam i pustim ti slike.paliic je napisao:Ima li u LE kakav stari 900 da traži novog vlasnika?
Pozz
Ima 900-ka ,86god,kupe sa troja vrata,mis sivi. Skoro istekla registracija,migu da ga slikam i pustim ti slike.paliic je napisao:Ima li u LE kakav stari 900 da traži novog vlasnika?
Pusti slobodno, možeš da ga predstaviš u okviru foruma, npr. u delu "SAAB ponuda iz Srbije" pa da ga zajedno pogledamo, a i da ne kvarimo tvoju temu.Ivan Le je napisao:Ima 900-ka ,86god,kupe sa troja vrata,mis sivi. Skoro istekla registracija,migu da ga slikam i pustim ti slike.paliic je napisao:Ima li u LE kakav stari 900 da traži novog vlasnika?
Pozz
DogovorenoSpike je napisao:Dobrodosao zemljak. :) Super je projekat, kabriolet je zakon. Samo napred, kada ga zavrsis nadjemo se i odradimo fotkanje masine na Hisaru. :)
Hvala,sam sklapam ali me ubio ovo pranje delova.GRIPEN je napisao:Svaka cast! Sve sam sklapas?
I meni je drago druze sto sam te upoznao,vrata su ti uvek otvorena.Spike je napisao:Bio sam kod Ivana da izvidim situaciju iz prve ruke. Radi se sve do poslednjeg detaljcica, auto je prelep, motor je kompletno rasklopljen i sredjuje se-zver u najavi. Blok je bukvalno kao nov, neverovatno.
Jedva cekam da ga vidim gotovog. Cini mi se da bas ima mnooogo posla, mozda sam i ja previse navikao na Zastave, ma mi sve ovo deluje grandiozno, ali projekat je super.
Jako sam srecan i zahvalan Ivanu sto me je pustio da vidim auto, jer obozavam ovakve projekte. Smejacu se sledecih nedelju dana od srece. ;)
Po ovome sto sam video do sada verujem da ces uspesno zavrsiti makinu!Ivan Le je napisao:Drugari bas mi je drago sto zelite da pomognete,ali ipak smo daleko.
Dace bog da zavrsim ovo cudo pa da se vidjamo po skupovima,a i ovako
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta