Toliko sam shvatio i sam, ali reko imate te silne Volvo-e pa ste mozda probali ili su vam slabi akumulatori za SaabCarlsson je napisao:ne radi uopste...posto auto nema akumulator

Toliko sam shvatio i sam, ali reko imate te silne Volvo-e pa ste mozda probali ili su vam slabi akumulatori za SaabCarlsson je napisao:ne radi uopste...posto auto nema akumulator
Trenutno sigurno ne radi, pošto smo danas svi bili malo u frci s vremenom, pa sam samo složio bravu na prvu da otvara, motorić je raskačen i nešto sumnjiv, treba to još srediti...ovih dana, čim ga prebacimo do mene...krenuti od sitnica, pa do motora kad stignemo. lolkd23se4 je napisao:Jel radi centralno zakljucavanje gepeka?
Bagzi93 je napisao:@kd
Imaju te silne Volove
Sve je to rokendrol...Carlsson je napisao:da ne bi Volvoa saab bi na otpad....tako da ni jedne vise
Kod: Obeleži sve
Nego...je l' zna neko je l' ovi reperi na lančanicima bregastih trebaju baš ovako stajati?
Dobro je znati da ležajevi odgovaraju. Hvala.kd23se4 je napisao:@superbrick - lezajevi su 1:1 sa onim za B204/B205 dakle ove novije motore - neka ti Tazz, Perkelle i dr. koji su kupovali kazu koliko su platili - toliko ces i ti.
Pa i ja sam mislio da bi upravo to - polovna klipnjača iz 9k B202 - bilo najbolje rješenje i dalo bi se čak i ovdje, u okolini, naći...kd23se4 je napisao:Klipnjacu bi uzeo polovnu.....moze i iz nekog 9000 sa B202 motorom.
Da, to je bilo sigurno, pitanje je bilo šta je još otišlo...a odgovor se, izgleda, nazire...
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta