Hvala , jos da ga je napravitininsaki je napisao:Pozdrav ... mislim da je ovo najlepsi auto u Bosni![]()

Hvala , jos da ga je napravitininsaki je napisao:Pozdrav ... mislim da je ovo najlepsi auto u Bosni![]()
Reci mi jos da li se ovo moze naci u srbiji?kd23se4 je napisao:Klipnjaca 7501604 (broj motora -H004433)
Klipnjaca 7562259 (broj motora H004433-)
Radilica 7524978 (broj motora -H004433)
Radilica 9321589 (broj motora H004433-)
Za klipove moras da vidis koji ti trebaju tj. na koju meru 0,5mm ili 1mm
Radilicu, klipnjacu i klipove mozes da koristis iz 9000ke turbo, ako nadjes neki B202 Turbo motor koji mozes da "kanibalizujes" - ali blok ne odgovara - samo ono sto je u njemu
Aero prozivac jedan, ovo nisam ni primjetio do sad...AERO je napisao:Dobar glas se cuje na daleko![]()
Salim se malo.....pa nas clan Carlsson je zaljubljenik u stare saab-ove,odatle je odakle si i ti ,pa tako imamo uvid u sve sto zavredjuje paznje na tim prostorima.Ja sam slike tvog auta ( spolja) video - milion posto,a dali su na forumu negde,to ne smem da ti se zakunem.....Recice ti on cim se oglosi
![]()
On se sad pravi vazan posto je u USA
![]()
Carlsson je napisao:jedina 900-ka prve generacije koja se vozi u BL
Jel prodajes ? U kakvom je stanju ?SAABZL je napisao:Imam ja jedan B202 turbo u delovima.
malo kasnimafroman je napisao:On mi je i preporucio da se uclanim ovde, vidio covjek da se patim)
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju