svaka ti cast na ovoj izjaviNikolaNes je napisao:za neke stvari vrijedi patiti..

svaka ti cast na ovoj izjaviNikolaNes je napisao:za neke stvari vrijedi patiti..
jeste, da ne znas nesto o njemu?Boki je napisao:Dali je ovo auto sa visnjicke banje koji je covek davao pre par meseci u paketu sa jos jednim rashodovanim strancem?
kd23se4 je napisao:@ninsaki - skoro ali ne sasvim, njegov ima B201 Turbo - ovaj motor prilicno menja karakter kolima - dosta je sirov i turbo se otvara kao vrata pakla, dok je kod FTP/LPT-a daleko suptilniji.
@nikolanes - moguce da ti je zaribala K-glava od nekoriscenja, ako ti bude trebao majstor u BG-u ima momak koji zna znaje i moze da ti sredi to.
Mada bih poceo od osnovnih stvari, kao npr. da li radi pumpa za gorivo (kada das kontakt treba da se cuje blago zujanje)???
Ako ne radi javi pa cu ti reci kako da premostis relej - onda se vidi da li je pumpa ili relej
To mozes da vidis po broju sasije - 8. cifra na broju sasije:NikolaNes je napisao:...to sto si rekao da je moj b201turbo, je li to njegov originalni motor ili je naknadno ubacen?
@ninsaki nije iskljuceno, pogotovu sto ako mu je motor originalan onda je turbina i vodom hladjena (od 87 se ugradjuje), samo posto ima beli dim iz auspuha plasim se da je vrisnuo dihtung, a ako je duze vozen tako mozda su karike stradale........u svakom slucaju navijam da je tvoja opcija jer je jeftinija od mojeninsaki je napisao:ovo sto trosi i ulje i vodu lici mi na turbinu.
svojevremeno dok sam jurio da kupim 900-totku , isao sam da probam jedan sivi turbo sa 8v motorom. S obzirom na ovu pricu o paklu verovatno nije bio u najboljem stanju![]()
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta