POCETAK POSLA.....
SRPSKA POSLA.... ZALETANJE...
Letimicni pogled na pacijenta....
Novi pejsmejker...
Pejsmejker iz drugog ugla...
Otvoreno Srce pacijenta...
FACE OFF...
Koliko posla da bi se skinuo IC.... Skida se Hladnjak vode(automatik ima dodatna 2 creva za hladjenje Menjacha

se lako skida), Raskachinjanje Hladnjaka Ulja sa donje strane, pa skidanje maske i farova, pa odvrtanje 2 shrafa sa prednje strane da bi se oslobodio IC od Evaporatora klime...
Posle ovoga sam bio u fazonu...
U IC je bilo jedno Litar ulja...
Onda smo pristupili pranju IC-a.
Onda posle stavljanja svega nazad i kachenja Svih holendera....

i to
OVOLIKA
Fali JEDAN HOLENDER od vodenog dela sa turbine...
Onda pravac RUMA...
Nashli kod UKRAJINACA sa AC pumpe sa nekog traktora... Vise SRECE no PAMETI...
Pravac Indjija...
Napadanje creva od Turbine sa Holenderima...
Shrafljenje...
Pakovanje...
Izgurali Voz`lo iz Garage... N`ulicu...
Okret kljucha... brm brm prf prf... iskljuchio se...
Okret kljucha josh jedared... Proradio... ZIV JE
Napad DIMOVA.... NAPALI... Stali panduri... istrchali... MOMCI TREBALI POMOC jel ste se zapal`li? Vreme... 1.30 recimo... Digli pola indjije na noge sa DIMOVIMA, ko da su nas napali opet NATOVci.
Milanko reche... paljba odavlena, idemo van Indjije...
Otishli, negde me odveo u MRAK... reko ovo nece izaci na dobro NIKAKO... S`d kad isuche JATAGAN neki...
Otvorio chovek `aubu, ja isukao Adapter Plinski... tutno na konektor... EEEEJJJJJJJ... Nakachio se! Sreca, Sreca RADO`S!
Krenuli malko da shtelbamo plin, ovo-ono, ja samo gledam da ne isuche JATAGAN...
ILI JOSH STRASHNIJE...
da ne isuche

!!!!!!! Otkud znam nije video Zensku ceo taj dan... Shta ja znam shta se po njegovoj LUBANJI vrti... ?!?
Otishli po CALIBRU, shto bi on reko njegovim rechima ...
Posle 9-5 .... KO DA SAM SEO U KECA!
Odvezo me chova kuci u zemun, ja stiso onaj IBM T42, reko, T serija... Grandma` prooffff... reko ako krene na`me, ja cu u lubanju sa T42!
Dovezo me, ja istrchao ... kao reko ajd UZDRAVLJE...
Doshao kuci, istushirao se...
Zas`po u 5.
Ustao u 7i tri`es...
Otisho na Akademiju u 8.
TOPOGRAFIJA... POLICISKA...
Dobio Praktichni deo ISPITA...
Naci lokacije i zadate tachke...
MAPA LOKACIJA...
SVE TREBA NACI I ZAPISATI MARKERE, a pritom markeri su skriveni i zakucani na drvecu, u zbunovima... BRATEEEE...
Ko ne zna... Ovo je ruta od cca 20km, po najkracim mogucim rutama, gde god se moze, kratice ... i mora se ici po redu...sve peshke! Profa VREBA iza svakog coshka...
START - 10h sa akademije... Dolazak na akademiju CILJ-16:10h sa svim nadjenim kontrolnim tachkama.
Stradalo ... 2 kg banana, 6L vode, 3 snickersa, 1 kutija krekera...
Pauza jedna... od 10 minuta...
Doshao kuci, stradalo 4 punjene paprike i kiloipo jogurta krav`ca iz `LADNJAKA...
Potroshio BOJLER...
POPIO NES...
LEGAO U 18h...
Ustao jutro`s u 7h...
NIJE BILO NETA UKUCI do sad...
Zvao milanko na Janjetinu sjutra...
Plashim se da se vidim S-NJIM... Treba mi BODYGUARD...