Druze...
Nemoj za kuma moracu da dam Kljuceve od auta...
Naime, Taj remap je odradjen zato sto je Milanko insistirao. Turbo jeste bio pri kraju zivota i to sam rekao, sav slinav...
Kad bude doshao turbo... sredjen, nasviran... Onda lepo polako.
Karter jeste bio skidan, vidi se diht masa, onako relativno sveze. Ali, Skidacemo pre nego namestimo turbo, barem po mojoj zamisli, na Milanku je.
Dobio je Mapu koju sam ja vozio preko 30.000km dok je bio moj 2.0....
Da li su Holandezi ili neki drugi trollovi pakovali auto ne znam, ali znam da gomila stvari nije bila originalna na delu oko Turba, itd... Isekao sam ruke i svashta nishta, dok nisam skinuo Fxx turbo.
Za par dana stize i lanac i Zatezac lanca iz GB, pa ce mo lepo sve to spakovati, novo ulje, nov antifriz... NOv lanac, chist karter... Samo Milanko ce trebati da mi nadje Gde cu spavati... Ima tu posla sve to namestiti i srediti...
CCA Karter oko 5 Sati, Lanac oko 2 Sata, Turbo oko 2 Sata, Selne i vezice i ostala crevca vakuum koja treba da se takodje menjaju... jos jedno 2 sata...
Znachi 2 dana posla. Trebalo bi i ulje u menjacu menjati onako preventivno. Ali posto Milanko reche nije trkach, onda... Ipaq smanjujem mapu... Mapa je na 210-220HP, ali u Sport modu dozvoljava Overload-Overboost na nekih 250-260ks i 380NM. Pa je drugar vozio malko sa " S " dugmetom i izduvo crevca ... neka i prevrteo vec mrtav turbo. po mom skromnom mishljenju.
Sad ce dobiti 220KS i 350NM bez funkcije Overloada. Dosta za Njega.
Prevario me drugar...