Znao sam da ce primetiti prekidac. Sluzi da se ugasi bez pumpa kad se vozi na gas. Korisna stvar samo sto se to kulturnije resava sa relejom.

1.
Auto je svakako 87 god samo je prva reg 88, a i ima rucnu na prednjim tockovima. Juce je malo bilo problema. Zapeklo valjda od stajanja. Danas vec funkcionise normalno. Svakako cu to rasturiti, da vidim dal se moze popraviti ili moraju neki novi delovi. Tad ce mi biti od koristi neka sema tog sistema, da bi znao u sta se upustam.
2. Slika motora ce biti na kraju posta sa jos nekim slikama, a brojeve navedenih delova cu popisati drugi dan, pa cu javiti, da vidimo na cemu sam.
3. Dim nisam gledao, verovatno nesto ima, nisam optimista

4. Kocnice deluju skroz ok. Vlasnik je reko da je zamenio sve diskove i sve plocice i da posle nije ni vozio tako da bi po njegovim recima trebalo da je novo. To cu znati kad skinem tockove.
Sad me zanimaju tecnosti jer je to prvo sto cu zameniti. Pretpostavljam da je motorno 10w40, menjacko cinimi se isto to, kocnice verovatno dot 4 a za servo pojma nemam. Gde kupujes filtere? Ulje, vazduh. Klimu nemam pa cisto sumnjam da ima kabinski. Koje svece?