Dobar, nije los!
Ljudi, ja sam na raspoloaganju da se provozamo koji dan i uslikamo jos automobila (ako nista bar za home page! ), samo mi trebaju zrtve...
Kupio sam wi-fi kontroler za GoPro, to bi trebalo dosta da mi olaksa slikanju iz nekih kul uglova, npr. kao ive dole:
Hahahahaha stara dobra multipla -kao javna kuća je dok si u njoj lepo ti je, kada izadješ iz nje sramota te je...
ŽIVOT JE 1, SAAB JE 2.0 T ! LIFE'S TOO SHORT TO DRIVE BORING CARS!!! Cars are my drug, SAAB is my dealer ! Mog je SAABa, vozila baba powered by Nordic performance
Znam kog cu zvati da mi odradi fotke kada dodjem u BG...
ŽIVOT JE 1, SAAB JE 2.0 T ! LIFE'S TOO SHORT TO DRIVE BORING CARS!!! Cars are my drug, SAAB is my dealer ! Mog je SAABa, vozila baba powered by Nordic performance
Da. Jbg, ima i prednosti i mane. Da bi nešto bilo u krupnom planu moram se dosta približiti. A kolega me već čudno posmatrao dok sam bio na par metara iza njega tako da sam odustao od krupnog plana! ;)
Evo par novih sličica.
Prošli vikend sam išao u obilazak rodbine na jugu Srbije (Bela Palanka, Pirot i okolina). Vreme vedro i sunčano, rasterećeni putevi sa dosta tunela, predivni pejzaži pored- idealni uslovi za uživanje i
Snimalo se i slikalo usput sa GoPro kamericom, sledećih par slika su ustvari "screenshot"-ovi iz video klipova:
Fantastični predeli, negde između Sukova i Babušnice, kao iz video igricaČ
Bilo je tu i nekih dvotočkaša:
Ovaj pravac je deo puta od Pirota do Sukova- prav kao strela:
Slikao sam malo i fotoaparatom :
Kao i telefonom (kratka pauza kod Divljansog jezera):
Sve u svemu lep vikend pun lepih uspomena, sve zahvaljujući
Iako je naftaš ( ) ja uživam u vožnji!