ali pre toga kad je bilo preko 10 stepeni sa istom količinom sam i otišao i vratio se, duplo više km. izgleda hladnoća mnogo otežava al ide lepše vreme 
ali pre toga kad je bilo preko 10 stepeni sa istom količinom sam i otišao i vratio se, duplo više km. izgleda hladnoća mnogo otežava al ide lepše vreme 
Pricice i price da auto koji je tezak 1400kg i ima blizu 200 konja jos automatik, trosi 8 po gradu su price za malu decu. Ako toliko gledas potrosnju bojim se da taj auto nije ono sto ti zelis

On je u sedmoj deceniji zivota i njemu je opravdano. . .nego govorim za nas mladje 

ma nema frke, samo da znam da je normalno da toliko troši, da je sve u redu sa njimKolja je napisao: Ako toliko gledas potrosnju bojim se da taj auto nije ono sto ti zelis
jeste to što želim, jedini auto za mene
zato mogu da mu oprostim neke mane. sipaćemo gorivo kad bude plata ili neki dobitak hah, do tada će da stoji.si i ti polupao?Kolja je napisao:Isto i mene ceka...
hvalaCarlsson je napisao:svaka cast![]()
jos puhalo da rjesis i
ako misliš dobro i trajno to da rešiš vrvtn ćeš morati da skidaš staklo pa ponovo da lepišKolja je napisao:Nisam nego korozija oko soferke
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju