SAAB 900se 2.0 turbo

Naši SAAB-ovi... Slike , Modifikacije, Malko informacija o našim ljubimcima...
Korisnikov avatar
pavke10
Pridružio se: 26 Mar 2012, 00:00

Re: SAAB 900se 2.0 turbo

Postod pavke10 » 28 Jul 2012, 06:44

ljudi jel moguce da nema nista ispod 60e/kom? zvao sam tri/cetiri radnje,jedino sto sam nasao je kyb i monro,oko 7000din.

Korisnikov avatar
AERO
Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00

Postod AERO » 28 Jul 2012, 09:16

Mislim da je cena sa ugradnjom i 2 godine garancije,ta od (+-) 7000din. za gasne.
Sacekaj da ti Kd i Tazz potvrde cenu,pa ces onda znati na cemu si.......

Zvrcni i OVE da cujes sta ce da kazu ,mada sam sad bacio pogled na njihov sajt (imas ga u oglasu)......nista specijalno ( sa cenama)

TAZZ

Postod TAZZ » 28 Jul 2012, 09:34

Pa ili novo... tako... ili punjenje u batajnici kod Gorana... daje garanciju a cena pristupacna bila. Ja sam meni punio na 9-5 pre 2.5 godine kad je dosao auto. Zadovoljan, predjeno 60k km. Nemam zamerku jos.

TAZZ

Postod TAZZ » 28 Jul 2012, 09:35

Kostalo cini mi se 80eu sva 4. Kljuc u ruku.

Korisnikov avatar
pavke10

Postod pavke10 » 29 Jul 2012, 15:51

taz daj mi neki kontakt telefon od tog u batajnici

Gost

Postod Gost » 29 Jul 2012, 17:03

Ja znam da je taj u bataji odlican,meni je cak radio amortizer za motorne sanke,ali mislim da covek resava samo uljne amortizere.gas ne.

TAZZ

Postod TAZZ » 29 Jul 2012, 17:13

Googlaj... goran batajnica amortizeri... tako nesto. Nemam tel. Izgubio. A mislim da odgovara sa vectre zadnji.

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin
Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00

Postod kd23se4 » 29 Jul 2012, 17:16

TAZZ je napisao:Googlaj... goran batajnica amortizeri... tako nesto. Nemam tel. Izgubio. A mislim da odgovara sa vectre zadnji.
Odgovara po dimenzijama, dakle moze da se ugradi, ali nije isti zbog mase vozila (oko 200kg razlike)

Gost

Postod Gost » 29 Jul 2012, 18:04

probaj ovaj broj 063 8908259 mislim da je to.

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 30 Jul 2012, 05:33

Boki - Taj je broj Slika .........Djurdja Boskovica Bate 43, Batajnica

Slika Slika

Pavke - kad resis amortizere,obavezno napisi OVDE (sta kako i koliko).....bilo da kupujes nove,bilo da ides kod Gorana (ako radi gasne)
Znacice nekom drugom tvoje iskustvo Slika

Korisnikov avatar
mirko09
Pridružio se: 26 Jul 2012, 00:00

Postod mirko09 » 30 Jul 2012, 09:55

Ako amortizeri odgovaraju od obicnog 900 s , ja imam dva gasna prednja nova . italijanske su proizvodnje i imaju jos uvek garanciju nekih godinu dana sigurno . ako ti to moze pomoci javi slobodno , ja sam stavio neke koji nisu gasni sa polovnjaka koji sam kupio za delove ...

Korisnikov avatar
pavke10

Postod pavke10 » 31 Jul 2012, 01:43

pa dal odgovaraju? tazz? aero? nisam pri kesu,tako da i sve odgovara,a moram da ih menjam.

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 31 Jul 2012, 05:12

Ja mislim da odgovaraju.....ali cini mi se da je kod 902 u nekoj godini bilo nekih promena....sve ti pisem iz glave......moram da guglam da bih bio 100% siguran.

Cekaj da ustanu tazz i kd (oni znaju 100%),ako ja dotle ne proverim....

TAZZ

Postod TAZZ » 31 Jul 2012, 12:34

A brate.... ne znam napamet...

Nisam pri EPCu...
Ako su fizichki isti... tutnesh ih i to je to... pa bice bolji nego ovi koje imash...
Meni je Goran napunio sve amorte na 9-5. pre 2,5 godina i OK je...
A zadnji su GAS, i njih nije mogao da radi, pa je stavio one koji odgovaraju, sa Vectre B, kraci su 1CM, sto nije nishta strashno, napunio ih, i sredio i montirao, i 60k km sve ok... Auto pliva, nije tvrd... za 80 evra... brate... prezadovoljan.
Pa ne idem ja na trke... da divljam, pa mi trebaju ultra ovo ono, AERO pizdarije...

TAZZ

Postod TAZZ » 31 Jul 2012, 12:35

Za sva 4 amorta mi je trebalo oko 320 evra... Vazi...

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 31 Jul 2012, 13:16

Sad, kad Kd procita ovo....nahebali ste. Slika
Dal su gasni ili uljni,kraci ili na meru..... NIJE SVE JEDNO Slika

Znate da on dobije ospice od takvih akcija....

Ili ce staviti smajlija - samo vas gledam ( Slika ),ili ce nas dobro izprasiti.....nema trece Slika
TAZZ je napisao: AERO pizdarije...
Slika Sta mene prozivas Slika ....kakve bre ja pravim pizdarije...... Slika Slika Slika

TAZZ

Postod TAZZ » 31 Jul 2012, 13:24

TAZZ je napisao: Pa ne idem ja na trke... da divljam, pa mi trebaju ultra ovo ono, AERO pizdarije...
Ne cupaj iz konteksta...

Znam ja shta i kako...
Ali ima i materijalni efekat

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 31 Jul 2012, 13:32

TAZZ je napisao:Ne cupaj iz konteksta...
Slika
TAZZ je napisao:Znam ja shta i kako...
Ali ima i materijalni efekat
Ma svasta,zna to i on, i ja, i ti, i svi.....nego se ja malo salim,ali on (Kd) generalno ne odobrava alternativna resenja.....jer smatra da nisu zadovoljavajuca i dugotrajna.......i ja ga podrzavam u tome.....ali uvek stoji ono "Srbija brale" i izgleda da nam nema druge nego da se snalazimo ...

Korisnikov avatar
pavke10

Postod pavke10 » 04 Avg 2012, 09:03

aj da prebacim pricu ovde. malo me je lose krenulo sa saab-om, u mesec dana mi je pukla soferka,iscurela klima(na ovu vrucinu),riknuo alternator,dosli na red amortizeri za zamenu,i juce mi pukao kais,blokirao jedan od spanera... nasao sam ovo http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... 900_metan/ dal da ga uzmem za delove? i ima li neko iskustva sa metanom,dal zna kako radi saab na metan? gde naci dobrog majstora za metan? imao sam problema sa TNG dok nisam nasao dobrog majstora(a ima ih na svakom cosku)pa mi cim kako da nadjem za metan kad ih nema.prodajem saab vec godinu dana u super je stanju bio,kome sad da ga prodam ovakvog....ako ne resim problem u ovih par dana dajem ga u delovima....prodam papire i cao... ne mogu vise,mnogo me iznervirao.

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 04 Avg 2012, 09:48

pavke10 je napisao:... ne mogu vise,mnogo me iznervirao.
Video sam ti auto u oglasima,al' cutim....kovelim - da ne stajem na muku.

Ako se dobro secam(da ne trazim sada),ti si neku svoju pricu (ovde) i poceo sa kupovinom nekog stranca kojeg si nasao....cini mi se da je tako bilo.Tada smo u prici dosli do zakljucka da je pametno gadjati isti auto kao tvoj ,iz vise razloga....Evo nas opet u situaciji kada imas stranca koji ti je zapao za oko,ali opet cupe,za razliku od tvog.Sta nas privlaci njemu?....definitivno samo metan.
Metan je ok prica.....doslo bi se nekako do majstora,ali kako bi za tocenje goriva.Da ne lupam ,ali mislim da kod nas ima cini mi se samo par pumpi (u BG).Kako ces ti iz Arandjelovca da napravis matematiku da ti se to isplati.Jel imas kod tebe negde da toce?......To malo baci na papir,pa vidi ima li te u toj prici...

Skroz kapiram tvoje raspolozenje prema ljubimcu.Poceo je da ti kida zivce,da zahteva ulaganja,da ti odvlaci vreme....
Razumem te,ali pogledaj malo i drugu stranu.Nije samo problem u njemu.Ima tu i tebe kao krivca....
Nisi mu pruzio full tretman odrzavanja,a ocekujes od njega da ti za uzvrat da full uzivanje.Pa ne moze tako....

Ova ideja koju si naveo da ga prodas u delove ,je po meni pogresna,jel ce se zavrsiti pogubno po tvoj novcanik,a dosta dugo ces se saplitati po dvoristu o ostatke auta koji stoji na klocnama,a neces mu moci nista,jer nit je za bacanje,nit za cuvanje......znaci bices u nekoj mat poziciji,sa parama u dzepu od nekolicine delova koji su otisli,ali to nikako nece biti ona suma novca koja bi te zadovoljila i koju si ocekivao.
Pazi sta radis!!

Ja resenje vidim isto kao i prosli put sto rekoh,a ono glasi:
- Stranac po narudzbini (a ne ova sranja iz nasih oglasa),koji ce biti sto vise indentican tvom i koji ce biti sto vise -kao da je juce izasao iz fabrike.
Kada takvog budes imao u dvoristu,pozoves Tazz-a,(ili nekog Tazz-a) i kazes: Ocu sve sa stranca na moj !!! Ocu nov auto!!!.....i cujes cenu koliko to kosta.(Do cene mozes doci i pre ulaska u tu igranku).
Tada ,kada imas sve parametre ispred sebe ( cenu stranca,cenu ruku za prepakivanje),donosis odluku jel ti to hoces (mozes) ili ne.U zavisnosti od tvoje odluke,tako igras igru na dalje.....

Samo tako je ispravno.Sve drugo je "seci usi ,krpi bilju" i onda dolazis u fazu kad se nerviras (kao sad).

Razmisli ......

Korisnikov avatar
pavke10

Postod pavke10 » 04 Avg 2012, 12:04

zivim u ar,radim u bg...dva dana radim,dva ne,tako da bi mi metan bio isplativ. tacno je da trazim stranca(vec godinu dana koliko i prodajem moj auto), ali nista,za tih godinu dana sam ulozio 500 i vise u auto,i kako stvari stoje ulozicu jos minimum 500 u sledecem mesecu...tako da to ide nizbrdo... za moj auto sam trazio 3000e,spustio sam na 2500e,sad bi ga dao nekom koliko god para da izvadi.a mislim da ne mogu da ga prodam ni za 1500,jer su oglasi puni,a niko nema kesa.parkirao sam ga ispred kuce i ne znam sta da mu radim,neko vreme ce stajati....

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 04 Avg 2012, 13:00

Da......prodaja ide Slika ,on u kvaru, (reg curi) a ne mili ti se da ulazes......najgori moguci scenario....

Drz se.....mozgaj.....pa kako smislis.Uz tebe smo svakako Slika

Gost

Postod Gost » 04 Avg 2012, 19:57

Moj drug je gledao taj u sapcu sa metanom,solidan ali daleko od ekstra auta za delove,jer ima 300000km minimum,a ne 150 kao sto pise,ljuljuska u voznji,radi lepo,ali ne najbolje.lepse radi moj koji dimi na auspuh.gume,felne ok,metan radi ali trza,neverujem ja da to vredi platiti u ovom trenutku vise od 600e.Pa to je ipak stranac ciji enterijer nemoze da se iskoristi kako treba,kupea ima u delovima sto ja znam na 3 mesta i delovi dzabana.onaj iz vojvodine je 3x bolji auto sto je TAZZ trgovao felne kod njega jer tamo je enterijer nov,i taj zaista ima ispod 200hkm.covek mi ga je ponudio celog pre mesec dana bez motora 450e.Taj metan treba prebaciti,nastelovati,boriti se sa tim i sta na kraju PAVKE?Imas gomilu krsa u dvoristu,vozices se 200dinara jeftinije od TNG-A,transplatacija svega ce kostati koliko oces i auto tvoj ce opet vredeti 1500e uz neizvesnu prodaju jer verovatno vidis i sam da je saab-ova sve vise i da su svi noviji i blizi ceni od 2000e.

Gost

Postod Gost » 04 Avg 2012, 20:25

Covek je dosao u pat poziciju,ni tamo ni ovamo. Auto mu trazi dosta ulaganja,jbg pandorina kutija se otvara polako ipak je to auto u godinama. Love covek za sve to da bude cakum pakum mozda nema.Mozda i ima ali zeli da ulozi u nesto pametnije a ne u gomilu lima koji ce i dalje biti 1500e. . . Moj savet prodaja koja je nemoguca trenutno,ulaganje koje je ogromno a registracija curi polako. Ista je situacija kod mene,samo je moj auto u dosta losijem stanju od njegovog. Ni za 500e registrovanog nece ga niko. . .

Gost

Postod Gost » 04 Avg 2012, 20:58

Ja sada pokusavam samo da budem realan i da vam predstavim trziste koje je nikada gore,razlika je ogromna u odnosu na pre 3 meseca kada je sve maltene stalo.za mnogo novija kola za 2500e nemam nijedan poziv po 7dana,sta dalje da pricamo.zato i tvrdim da je jako tesko dobiti 1500e za 15tak godina star auto a posebno SAAB.verujete li da saab kao marku skoro niko po evropi nekupuje sem nas sa istoka.za njih koji zaradjuju 10x vise od nas mesecno je nezamislivo da kupi polovan saab star 3-4 godine i lepo ga plati,a fabrika ugasena.Mi smo za njih super kamikaze sta kupujemo i sta vozimo i po kojim cenama.E sada se nazalost i kod nas sve to polako prenosi,doduse lagano jer smo mi smesno trziste polovnih a bogami i novih auta.Zato mislim da auto za delove mora da bude smesna cena jer da bi skinuo par stvari sa njega za 800e je budalastina.felne,metan,soferka,amortizeri....A boris se sa tim u nedogled.I tvoj auto je i dalje star 15god.

Povratak na “NAŠI LJUBIMCI”