https://www.saabcentral.com/forums/show ... p?t=307377elas je napisao: ↑09 Jun 2019, 17:49Gde se nalazi taj modul centralne da ga prvo razbijem cekicem pa tek onda da kupujem drugi...toliko me nervira da bi pre pogodio kombinaciju dobitnih brojeva na lotou nego ono sto ce mi zakljucati na dugme...ide po dijagonali,samo jedno,samo prednja,sva ponekad,samo zadnja,samo gepek...poludecu od toga
Imam isti problem sa vlagom iza vozačevog sedišta. Ako može savet kako je rešen problem :)DjurAzZ je napisao: ↑31 Maj 2019, 11:34Imam mali problem, voda mi ulazi u kabinu kada su veliki pljuskovi, na zadnjim desnim vratima. Bude vlazno dole kod patosnice, mislim da pusta ispod vrata... Pretpostavljam da je keder.
Jel ima neko iskustva sa ovim? Gde mogu da nadjem keder za vrata, jel ima da to neko radi ili moram sam?
I tako jos par sitnica koje me nerviraju i ne rade, upaljac, svetlo u gepeku i zadnja brava koja nece na kljuc da se zakljuca/otkljuca. Pregledacu osigurace, a za bravu sam nasao uputstva kako da se sve rastavi, i ociste kontakti, kazu po saab forumima da je to cest problem pa cu videti... Pitam Svetu jel moze da se resi. Kaze moze, za 150 evra se promeni modul centralne brave..
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta