Konacno sam nasao za shodno da malo poslikam mahindru i postavim ovde medju ljubitelje :D Elem, prvo prica iza auta, pre Saaba imali smo Daciu Solenzu 1,4, kupljenu novu, mada posle kratkog vremena su poceli problemi, naime sa sitnicama, mehanicki je bila ok. Pa negde od 2008 tata planirao da kupi nesto drugo, ali onda te jedno, te drugo, firma, problemi, poljoprivreda i oduzilo se to a i bio je dosta neodlucan, pogotovo s cinjenicom da nije bio upoznat sa internetom u to vreme, kao ni majka. 2011, (imao sam 14 god) sam vec ja uveliko znao sve povece EU sajtove za automobile, pa sam ga pitao kakav imamo budzet, i da nadjem neki auto. Gledao sam neke Mercedes CLK, pa BMW serije 3, i onda nasao ovaj Saab. Kad sam video godiste i opremu koju nosi (u odnosu na Daciu) odmah sam ga zavoleo, pokazao Ocu, nazvao coveka, i odose u Slovacku da kupe :D Tata kaze da je sa Saabom kupio 3 stvari koje nikada nije zeleo na autu.- dizel, crna boja i automatik. Sto se automatika tice i dizela uopste nije zazalio, bas ga je prijatno iznenadila voznja automatika i snaga TDI-ja, jedino boju jos uvek ne voli :D
tako da, 2008 Saab 9-3 1.9 Tid (110 kw/ 150 ks) kupljen 2011, sa 88000 predjenih km, punom servisnom istorijom, a kupili smo po jako povoljno iz razloga sto je bio udaren u zadnja desna vrata (popravljeno bilo i uopste se ne vidi) Oprema, ABS, TCS (ili ESC?), Airbag x 10, Tiptronik automat. menjac (6), 16'' felne, automat.klima, Full bez kozna sedista i tapaciri, jedino sto su stavljene presvlake po meri, jer je mama alergicna, ii to je to ja mislim.
Momentalno ima 125000 km, i osim redovnih servisa, od ulaganja smo imali ugl greske nesmotrenih ljudi, svaki put kad smo otisli do Slovacke da registrujemo, neko je na parkingu udario zadnja prednja ili zadnja vrata, pa je ukupno 4-5 puta popravljano to, poslednji put je vec cale pop**deo i ostavio tako, pa ima malkice udubljenje. Pored toga jednom je uhvatio ivicnjak pa je i prednji blatobran popravljan. Mehanicki je samo jednom bio problem, kao da turbina nije radila kad su roditelji isli na more, medjutim to je trajalo nekih 20 min i posle bez problema, i od tad je proslo 2 godine ja mislim.
P.S. meni je nekako mnogo bolji uzivo nego na slikama xD
Saab 9-3 1.9 TiD (2008)
- Bagzi93
- Drug Član
- Pridružio se: 19 Feb 2013, 00:00
Re: Saab 9-3 1.9 TiD (2008)
Lep auto Puno predjenih kilometara zelim!
- VladimirS
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Mar 2014, 13:01
Odličan! Bravo za izbor.
- DjurAzZ
- Pridružio se: 31 Mar 2017, 10:51
Odlican, neka ti je sa srecom :)
- MAD SERB
- Pridružio se: 28 Jun 2013, 09:37
- Kontakt:
ŽIVOT JE 1, SAAB JE 2.0 T !
LIFE'S TOO SHORT TO DRIVE BORING CARS!!!
Cars are my drug, SAAB is my dealer !
Mog je SAABa, vozila baba