SAAB 9-5 2.0T
- Yanky87
- Pridružio se: 17 Apr 2014, 19:54
SAAB 9-5 2.0T
Evo nesto o mom ljubimcu....
Posto mi je predhodni auto bio saab 9000Cs 2.3 turbo i sluzio me besprekorno odlucio sam da uzmem mladjeg brata 9-5cu...
Saab je 2.0t 150hp sa sequent plinom. 99je godiste i ima predjenih 190000km.
Auto je mogu reci u perfektnom stanju. Uzeo sam ga od starijeg gospodina koji ga je cuvao maximalno. Pre 10ak dana sam mu radio veliki servis + set kvacila i alternator nov,tako da je sad auto bombona.Cesto putujem i volim da mi auto bude siguran...
Mogu reci da je fenomenalan na putu i uzivancija je voziti se u njemu. Jako lepo lezi na putu i sem vetra se nista necuje. Muziku ima vrhunsku za te godine,znate sigurno o kojem ozvucenju je rec.... Sta da kazem jos sem da sam zadovoljan i da cu da ga vozim dok ne naletim na neki Aero :).... Slike ako neuspem da stavim sad posto sam trenutno na putu i preko telefona pisem,stavicu ih ovih dana. pozzz
Posto mi je predhodni auto bio saab 9000Cs 2.3 turbo i sluzio me besprekorno odlucio sam da uzmem mladjeg brata 9-5cu...
Saab je 2.0t 150hp sa sequent plinom. 99je godiste i ima predjenih 190000km.
Auto je mogu reci u perfektnom stanju. Uzeo sam ga od starijeg gospodina koji ga je cuvao maximalno. Pre 10ak dana sam mu radio veliki servis + set kvacila i alternator nov,tako da je sad auto bombona.Cesto putujem i volim da mi auto bude siguran...
Mogu reci da je fenomenalan na putu i uzivancija je voziti se u njemu. Jako lepo lezi na putu i sem vetra se nista necuje. Muziku ima vrhunsku za te godine,znate sigurno o kojem ozvucenju je rec.... Sta da kazem jos sem da sam zadovoljan i da cu da ga vozim dok ne naletim na neki Aero :).... Slike ako neuspem da stavim sad posto sam trenutno na putu i preko telefona pisem,stavicu ih ovih dana. pozzz
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
Re: SAAB 9-5 2.0T
Nije bas stariji gospodin.posto je auto bio od malog zokija iz zemuna!!
Love SAAB, never GM
- saabBL
- Pridružio se: 05 Jan 2011, 00:00
Dobro mozda Zoki izgleda starije za svoje godineBOKI 900 je napisao:Nije bas stariji gospodin.posto je auto bio od malog zokija iz zemuna!!
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
Mozda je stariji gospodin recimo peti vlasnik za dve godine jer se auto seljakao po celoj srbiji.nema koji grad nije posetio.
Love SAAB, never GM
- nordic
- Drug Član
- Pridružio se: 20 Maj 2013, 00:00
pretresli smo sve sabove u srbiji, ali ja i dalje ne znam o kome se sabu radi...
Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedis opet si retardiran!
- stevak
- Pridružio se: 30 Jan 2014, 13:09
- Perkele
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
- Kontakt:
Ako je bio Zokijev, neka ti je bog u pomoci!
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
Taman posla.
Nego me ubolo u srce ono o starijem gospodinu a nidje veze.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Nego me ubolo u srce ono o starijem gospodinu a nidje veze.
Love SAAB, never GM
- Yanky87
Druze neznam o kom Zokiju je rec...
Ja sam ga uzeo od Miodraga-covek ima 60godina tako da cisto sumnjam da je to on...
Covek radi u auto moto savezu srbije.
Kod njega je auto 7godina...
Malo si se pobrkao loncice...
u svakom slucaju ,hvala na predrasudama i podrsci.. ;)
Ja sam ga uzeo od Miodraga-covek ima 60godina tako da cisto sumnjam da je to on...
Covek radi u auto moto savezu srbije.
Kod njega je auto 7godina...
Malo si se pobrkao loncice...
u svakom slucaju ,hvala na predrasudama i podrsci.. ;)
- MAD SERB
- Pridružio se: 28 Jun 2013, 09:37
- Kontakt:
Niko nije mislio ništa loše, ovde su ljudi koji prate godinama unazad svaki SAAB koji udje u zemlju, većina njih je i komentarisana u temi ponuda iz Srbije ili ponuda iz inostranstva. Svi otvoreno pričamo o svemu što je po meni dobro jer mislim da nije loše unapred znaš šta kupujes a ako si već kupio auto da znaš šta si kupio.Možda to i nije taj auto možda jeste ali sad nema nazad šta je tu je najbitnije da si ti zadovoljan i da te auto dobro služi ostalo se da proveriti čisto zbog tebe ako te zanima ako ne to je to pali, vozi i uživaj
ŽIVOT JE 1, SAAB JE 2.0 T !
LIFE'S TOO SHORT TO DRIVE BORING CARS!!!
Cars are my drug, SAAB is my dealer !
Mog je SAABa, vozila baba
powered by Nordic performance
powered by Nordic performance
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
Ako je auto teget iz debeljace bio bg tablice 679.... onda je zokijev 1000%ako je drugi onda izvini.a mislim da ne gresim i ne lupetam bezveze.mi ovde po malo znamo te saabove setace od prvog do drugog vlasnika pa opet prvi vlasnik i tako u nedogled.
Ali nikad se nezna.mozda ima dva ista u srbiji u istoj godini i felni.desava se.
Izbaci sliku tvog da vidimo!!!!
onaj sa oglasa za 3300 u debeljaci je zokijev.
A ciji je i gde je gospodinov iz ams zaista neznam.ovaj znam jer vise puta sedeo u njemu kad je bio u zemunu,pa kragujevcu,pa krusevcu.....bio je svuda.obilazio znamenitosti po srbiji a mozda i sire.
Najvaznije je da si ti zadovoljan i da te dobro sluzi.ali nemoj ga cipovati.otici ce brzo u vecna lovista.steti mu to.
Ali nikad se nezna.mozda ima dva ista u srbiji u istoj godini i felni.desava se.
Izbaci sliku tvog da vidimo!!!!
onaj sa oglasa za 3300 u debeljaci je zokijev.
A ciji je i gde je gospodinov iz ams zaista neznam.ovaj znam jer vise puta sedeo u njemu kad je bio u zemunu,pa kragujevcu,pa krusevcu.....bio je svuda.obilazio znamenitosti po srbiji a mozda i sire.
Najvaznije je da si ti zadovoljan i da te dobro sluzi.ali nemoj ga cipovati.otici ce brzo u vecna lovista.steti mu to.
Love SAAB, never GM
- Yanky87
Da upravo je teget iz Debeljace... Sa felnama koje jos nisam video na nekom saabu.
Meni je ovaj covek rekao da mu ga odrzavao taj neki lik iz kraguljevca i da mu otkupio auto pre 3 godine. I da ga posle nekog vremena opet vratio. Ja sam ga licno uzeo od tog coveka iz beograda koji zivi u borci ja mislim. Jebem li ga,onda sam mozda slagan. Auto je imao neke probleme kao sto je alternator,spaneri,stabilizatori i npr,curelo je ulje na dekli posto sam odma video da je vec tu nesto bilo cackano. Al posto sam ga uzeo za fer cenu nije me nesto kocilo da ga uzmem. Sem tih stvari auto je ocuvan bio. Neverujem da je udaran jer nisam video nikakve posledice,na trapu je ko nov,amortizeri su novi bili na njemu. Gume odlicne sve 4.... Da nelazem ja sam u njega tacno ulozio u zadnjih 6 meseci 113000dinara. Menjao alternator,stabilizatore,set kvacila sa plivajucim zamajcem,sve filtere,sva ulja,promenio dekle itd,servisirao mu plin. Kad smo otvarali motor sto se tice ventila itd,sve je u odlicnom stanju.... Kao sto sam rekao ja moja vozila odrzavam maximalno. E sad ako je vec bio kod tog zokia,stavrno neznam sta i kako je bilo kod njega al sad trenuto o auto mogu da kazem sve najbolje. Nadam se nekom skorijem vidjenju da se uverite...
Meni je ovaj covek rekao da mu ga odrzavao taj neki lik iz kraguljevca i da mu otkupio auto pre 3 godine. I da ga posle nekog vremena opet vratio. Ja sam ga licno uzeo od tog coveka iz beograda koji zivi u borci ja mislim. Jebem li ga,onda sam mozda slagan. Auto je imao neke probleme kao sto je alternator,spaneri,stabilizatori i npr,curelo je ulje na dekli posto sam odma video da je vec tu nesto bilo cackano. Al posto sam ga uzeo za fer cenu nije me nesto kocilo da ga uzmem. Sem tih stvari auto je ocuvan bio. Neverujem da je udaran jer nisam video nikakve posledice,na trapu je ko nov,amortizeri su novi bili na njemu. Gume odlicne sve 4.... Da nelazem ja sam u njega tacno ulozio u zadnjih 6 meseci 113000dinara. Menjao alternator,stabilizatore,set kvacila sa plivajucim zamajcem,sve filtere,sva ulja,promenio dekle itd,servisirao mu plin. Kad smo otvarali motor sto se tice ventila itd,sve je u odlicnom stanju.... Kao sto sam rekao ja moja vozila odrzavam maximalno. E sad ako je vec bio kod tog zokia,stavrno neznam sta i kako je bilo kod njega al sad trenuto o auto mogu da kazem sve najbolje. Nadam se nekom skorijem vidjenju da se uverite...
- Yanky87
A sto se tuce cipovanja nisam ni razmisljao o tome. Zato sam postavio post da ubacim neki jaci motor...
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
E vidis Yanky ako pazljivije procitas nisam ja ni komentario stanje tog auta vec sam se fokusirao iskljucivo na starijeg gospodina kako si sam rekao a inace zoki je serviser iz zemuna,a bio je saab i kod preprodavaca i kod kupaca i svuda je bio ali kod tog gospodina izgleda najmanje.
Imao je taj auto cenu i 4000 a imao je cenu i 2000-2200 nije sad ni bitno.cak sta vise ako nisam pomesao bio je i kod decka koji voli bmw i cesto menja kola mislim iz ks koji je inace i nas clan foruma ali ga cini mi se vise nema.kako je otisao saab iz njegove avlije tako je i on nas napustio.
Ovde mnogi dodju nebi li prodali ili popravili saaba a kad ga vise nemaju nema ni njih.to je valjda tako.
Da budem u trendu sadasnjice mogu slobodno reci ovo mesto im dodje kao prihvatiliste.
Ima svega.sve je dzabe i nista ne kosta.to bas svi vole
Imao je taj auto cenu i 4000 a imao je cenu i 2000-2200 nije sad ni bitno.cak sta vise ako nisam pomesao bio je i kod decka koji voli bmw i cesto menja kola mislim iz ks koji je inace i nas clan foruma ali ga cini mi se vise nema.kako je otisao saab iz njegove avlije tako je i on nas napustio.
Ovde mnogi dodju nebi li prodali ili popravili saaba a kad ga vise nemaju nema ni njih.to je valjda tako.
Da budem u trendu sadasnjice mogu slobodno reci ovo mesto im dodje kao prihvatiliste.
Ima svega.sve je dzabe i nista ne kosta.to bas svi vole
Love SAAB, never GM
- Yanky87
Da upravo sam pregledao malo forum i vidim da je isti ovaj bio kod tog decka iz ks. Imao je neki bmw 328kabrio.. Mozda sam i ja malo preterao al sam se smorio kad ste poceli sve najgore da govorite o ovim kolima...
Ovaj stariji covek od koga.sam ja uzeo je bio vlasnik i ja sam ga skoro preveo na sebe. E sad istorijat ovog vozila neznam stvarno,sto ocigledno vi znate. Ali sam vozio saaba 9000 pre ovog nekih 3 godine,bio je sivi 9000cs 2.3 turbo sa plinom i zatamljenim staklima,matirala mu bila hauba. E sa tim vozilom sam ja puno km presao i imao i srecne trenutke snjim i lose. Naucio sam dosta stvari o saabu sa tim kolima. E kad sam otisao da gledam ovaj uglavnom sam znao sta da gledam a pritom sam i poveo majstora sa sobom. Ja iskreno mislim da se nisam prevario sto sam ga uzeo i ulozio u njega. Ja sam zadovoljan maximalno,kazem jedino sto mi moze zameniti ovaj auto je neki aero ili noviji 9-5.
Ovaj stariji covek od koga.sam ja uzeo je bio vlasnik i ja sam ga skoro preveo na sebe. E sad istorijat ovog vozila neznam stvarno,sto ocigledno vi znate. Ali sam vozio saaba 9000 pre ovog nekih 3 godine,bio je sivi 9000cs 2.3 turbo sa plinom i zatamljenim staklima,matirala mu bila hauba. E sa tim vozilom sam ja puno km presao i imao i srecne trenutke snjim i lose. Naucio sam dosta stvari o saabu sa tim kolima. E kad sam otisao da gledam ovaj uglavnom sam znao sta da gledam a pritom sam i poveo majstora sa sobom. Ja iskreno mislim da se nisam prevario sto sam ga uzeo i ulozio u njega. Ja sam zadovoljan maximalno,kazem jedino sto mi moze zameniti ovaj auto je neki aero ili noviji 9-5.
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
Vidis da je ovde hebena ekipa.
Nema ljutis.
Samo mi obnavljamo gradivo,a ti ucis i saznajes kako jeste.
Teraj to.uzivaj.i dodji na skup kad bude.a mozes i da se uclanis u club i da poguras ovu firmu.
Nema ljutis.
Samo mi obnavljamo gradivo,a ti ucis i saznajes kako jeste.
Teraj to.uzivaj.i dodji na skup kad bude.a mozes i da se uclanis u club i da poguras ovu firmu.
Love SAAB, never GM
- Yanky87
I nameravao sam da dodjem..... Tako da se vidimo tamo...
- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
Mozete i sutra
Sakupljamo sredstava za ugrozena lica sirom Srbije, apelujem na sve, doprinesite koliko mozete i sta mozete !!!
Ko nema vremena da dodje na mini skup ciji je cilj da prikupimo sto vise pomoci, moze dostaviti pakete pomoci na adresu kluba Ugrinovacka 111 Dobanovci 24 i 25.05 nebitno vreme, samo me pozovite na broj telefona 064/009-5060 .
Ako znate, gde je sta potrebno, napisite, pa da znamo svi sta da pakujemo u pakete.
Mini skup ce se odrzati sutra u 12h u Dobanovcima na starom mestu, svi koji ne znaju gde, Sokolska ulica, sportski centar...
Ako ne mozete da se snadjete, imate broj telefona, pozovite ;)
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
Cestitam na kupovinu! Dobrodoso u klub. Nisam razumeo, na cemu je menjan plivajuci zamajac?
All systems go, ready for takeoff!
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
Pa na 2.ot 99godiste.
To je serija za trusno podrucje pa zato njegov to ima.
Love SAAB, never GM
-
- Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00
BOKI 900 je napisao:Pa na 2.ot 99godiste.
- TAZZ
- Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23
Dobro je...
Nemojte vise, jer mogzce da covek nezna, a "NEKI" majstor mu prodao pricu i uzeo pare na budalu... ili miki mausa...
Sent from my LG-G2 with TapaTalk
Nemojte vise, jer mogzce da covek nezna, a "NEKI" majstor mu prodao pricu i uzeo pare na budalu... ili miki mausa...
B235R///Mackanized by TAZZ
400NM of torque! Spool it!
400NM of torque! Spool it!
- MAD SERB
- Pridružio se: 28 Jun 2013, 09:37
- Kontakt:
Slažem se, zato je čovek tu da bi naučio nešto više o svom autu i zaštitio svoj budžet od bezobraznih majstora...TAZZ je napisao:Dobro je...
ŽIVOT JE 1, SAAB JE 2.0 T !