:)
jel imamo negde na forumu kako se skida leptir staklo? ne mogu da nađem...
Saab 95 SE 2.0T, 2001
- MAD SERB
- Pridružio se: 28 Jun 2013, 09:37
- Kontakt:
Re: Saab 95 SE 2.0T, 2001
nadam se da me neces pogresno shvatiti i da se neces naljutiti ali je ovo jace od mene- mislim da si ga ti vec skinuo i da ti treba kako se namesta
ŽIVOT JE 1, SAAB JE 2.0 T !
LIFE'S TOO SHORT TO DRIVE BORING CARS!!!
Cars are my drug, SAAB is my dealer !
Mog je SAABa, vozila baba
powered by Nordic performance
- MAD SERB
- Pridružio se: 28 Jun 2013, 09:37
- Kontakt:
i onda sledi ovaj deo
ŽIVOT JE 1, SAAB JE 2.0 T !
- Astrotrain
- Pridružio se: 11 Maj 2013, 00:00
haha, ma nisam ga skinuo sa rezervenih vrata, to me muči
- TAZZ
- Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23
Skines plasticnu oplatu sa unutrasnje strane... imas par srafova. Skini plastiku koja uokviruje vrata, stakla ... i sve ce ti se kazati. prosto je.
B235R///Mackanized by TAZZ
400NM of torque! Spool it!
400NM of torque! Spool it!
- ahsirob
- Drug Član
- Pridružio se: 08 Okt 2013, 20:06
Lep i dobar auto!!!
Nisam listao celu temu ali sam video ovu nezgodu koja te je zadesila skoro... Ja ne bih mogao to da uradim sebi lakse bi mi bilo da se , dao bih nekom dobrom drugu u koga imam jako mnogo poverenja- da ja ne gledam!
p.s. nadam se da neces pogresno razumeti: staklo je
Nisam listao celu temu ali sam video ovu nezgodu koja te je zadesila skoro... Ja ne bih mogao to da uradim sebi lakse bi mi bilo da se , dao bih nekom dobrom drugu u koga imam jako mnogo poverenja- da ja ne gledam!
p.s. nadam se da neces pogresno razumeti: staklo je
- Astrotrain
:D, ma naravno, vadi me što imam rezervno :D
- Astrotrain
Ovih dana sam se malkice premišljao, i želeo bih da okačim i ovde neki "vid ponude."
Dakle za ekipu sa foruma, spustio bih cenu svog auta u odnosu na sadašnju koja je na oglasima. Ko bude zainteresovan, može me okrenuti na mobilni. :)
Auto prodajem, ili menjam za neki mali gradski auto. pežo 106, twingo, saxo, ... bilo šta slično uz doplatu, i to bih ostavio mami.
Planiram da se selim iz zemlje, pa nema poente da mi saab bleji u garaži, kada nekome može još dugo da služi.
Što se njega tiče, kod nas je od 2006e. Registrovan je do prvog jula, ima odlične gume, diskove (pozdrav za tazza) i pločice, koje sam menjao pre par meseci.
Ono što je najbitnije, kao što već spomenuh na nekoj temi, ostavljamo 40. 000km garancije na motor. Mislim da to kod nas niko ne dobija uz polovan auto.
Ako mogu da odgovorim još nekom na neko pitanje, slobodno može da ga postavi.
U ponedeljak ćemo @nordic i ja da ga fotkamo, pa će biti još slika...
Dakle za ekipu sa foruma, spustio bih cenu svog auta u odnosu na sadašnju koja je na oglasima. Ko bude zainteresovan, može me okrenuti na mobilni. :)
Auto prodajem, ili menjam za neki mali gradski auto. pežo 106, twingo, saxo, ... bilo šta slično uz doplatu, i to bih ostavio mami.
Planiram da se selim iz zemlje, pa nema poente da mi saab bleji u garaži, kada nekome može još dugo da služi.
Što se njega tiče, kod nas je od 2006e. Registrovan je do prvog jula, ima odlične gume, diskove (pozdrav za tazza) i pločice, koje sam menjao pre par meseci.
Ono što je najbitnije, kao što već spomenuh na nekoj temi, ostavljamo 40. 000km garancije na motor. Mislim da to kod nas niko ne dobija uz polovan auto.
Ako mogu da odgovorim još nekom na neko pitanje, slobodno može da ga postavi.
U ponedeljak ćemo @nordic i ja da ga fotkamo, pa će biti još slika...