Pozdrav drugari, evo da i ja prestavim svog ljubimca, odmah da kazem da nemam puno slicica, a sad da ga slikam nije u redu jel je izcukan sa svih strana, ali uradice se uskoro. Da se pohvalim sa Saab-om i ne mogu bas ali ne mogu ni da se pozalim . Kupljen je udaren, nije izvucen kako treba na panteru i ne moze da se centrira trap. Od kvarova sam imao ventilator kabine,al sam ga popravio (zamenio cetkice) inace za polovan su mi trazili 100e e da i klapna mi je bila otisla i za nju su mi trazili 250-350e mada sam i to popravio, nemora da se menja :) Ostalo na trapu necu da pominjem jer je to potrosni materijal. Pre Saab-a sam vozio samo Volvoe pa nisam navikao na neko odvzanje to je bilo samo redovni servisi i to je to, mada nisam prelazio te kilometraze kao sa Saab-om, sad nemam zamerki mislim da je odlican auto brz je tj za svoju kilazu i konjazu je odlican :) Malo trosi a dobro ide :) Jedino mu zameram sto je unutrasnost losijeg kvaliteta i lako se haba... Eh da pitanje za Saabovce jel normalno da ima samo 4-5 zvucnika kad ima mesta za vise? Zanima me da nisu povadjeni?
Hvala na dobrodoslici, pozdrav svima,
Saab 9-3 1.9 TID 2005
- MAD SERB
- Pridružio se: 28 Jun 2013, 09:37
- Kontakt:
Re: Saab 9-3 1.9 TID 2005
Koji je paket opreme?
ŽIVOT JE 1, SAAB JE 2.0 T !
LIFE'S TOO SHORT TO DRIVE BORING CARS!!!
Cars are my drug, SAAB is my dealer !
Mog je SAABa, vozila baba