Da da da... koko beshe... 50-60-70
Sent from my LG-G2 with TapaTalk
Bogdanova 95-tica
- TAZZ
- Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23
Re: Bogdanova 95-tica
B235R///Mackanized by TAZZ
400NM of torque! Spool it!
- Bogdan
- Pridružio se: 07 Sep 2013, 03:27
pa vidi, ne znam da li je sad ovo za javno pisanje ali nije ni bitno. Licno mislim, a i mishljenje je drugih da sam preplatio sve, ali to je vec moja stvar, tako sam zeleo. Pre par meseci sam poslao na vishe brojeva upit za to pojacalo i posle par meseci javio se Tomo sa pitanjem da li sam josh uvek zainteresovan... Pojacalo sam platio 60 + dva HK basa nazad josh po 10 za svaki, znaci matematika je pojacalo + dva basa 80. Naknadno sam pitao Tomu da mi proda josh ostalih 7 HK i on je nastavio sa cenom od 10 po zvucniku... Ja znam da ih on nikom drugom osim meni ne bi prodao, ko ce da kupuje HK zvucnike bez pojacala i zadnjih baseva i znam da sam mogao da se natezem oko cene ali sam prihvatio. Mozda ce mi nekad ponovo neshto trebati od choveka, za 20e nizu cenu necu da gubim dobar odnos. Pritom ce me chovek sacekati za pare do 3. i doneo mi je ostalih 7 u BG... dosta je to para za muziku, ali kad pogledam da sam kupovao sal zvucnike izashlo bi me skuplje. Uzeo sam od njega zadnje maske, sirenu za alarm koju nisam imao i crevo sa nepovratnim ventilom koje mije falilo... zadovoljan sam kupovinom.
zivo me interesuje shta vi mislite, kako sam prosao?
- Perkele
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
- Kontakt:
Taj ceo auto je bio na prodaju za 600e pa ti izracunaj kako si prosao sto si dao 150e samo za zvucnike!
Inace, lik je zesci kreten, svaki put su mu druge cene, meni rekao za sedista preko telefona 100e imam 3 svedoka, mi odemo posle 10-ak dana, drugar hteo da kupi, kaze on nikad nije rekao da su 100e! Budala zesca!
Inace, lik je zesci kreten, svaki put su mu druge cene, meni rekao za sedista preko telefona 100e imam 3 svedoka, mi odemo posle 10-ak dana, drugar hteo da kupi, kaze on nikad nije rekao da su 100e! Budala zesca!
- Bogdan
kaze da je auto platio 650e, a i sedishta su malo umorna. palo i meni napamet da ih uzmem zbog grejanja. znachi tako, 150e za 9 zvucnika i pojacalo mnogo. kapiram ja, dok on rasproda farove, stopove, migavce, felne, enterijer, delove motora, vrata, stakla haubu, gepek... bice tu para.
koliko je posle cenio sedishta??
koliko je posle cenio sedishta??
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
Jel to onaj 95 sto je bila ideja da kupimo mi zajedno sa foruma pa kome sta treba........
Послато са GT-N7100 уз помоћ Тапатока
Love SAAB, never GM
- Perkele
- Drug Član
- Kontakt:
Da, to je taj!
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
Trebali smo.
Ali nevredi.....oce ljudi preko leba pogacu.....
Na vec jeftino pravile se lose racunice da se dovate vredne stvari dzabe.
A to nema ni kod babe
Ali nevredi.....oce ljudi preko leba pogacu.....
Na vec jeftino pravile se lose racunice da se dovate vredne stvari dzabe.
A to nema ni kod babe
Love SAAB, never GM
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
Nisi preplatio, cena pojacala je realna a zvucnici su povoljni. Pogledajte cene na Ebay-u... Samo nisi trebao da uzimas zvucnike iz zadnjih vrata jer realno su premali i niko ih ne cuje...i pioniri bi radili isti poso cak su i veci!
To sto je taj auto placen 500-600e to je druga prica... Ko je hteo mogo je da ga kupi, dugo se prodavao.
To sto je taj auto placen 500-600e to je druga prica... Ko je hteo mogo je da ga kupi, dugo se prodavao.
All systems go, ready for takeoff!
- stevak
- Pridružio se: 30 Jan 2014, 13:09
Ako si zadovoljan, onda si prošao odlično. Nije uvek stvar u tome da li si prošao jeftinije ili skuplje ako ostane gorak ukus u ustima.Bogdan je napisao: zadovoljan sam kupovinom.
Kad su u trgovanju zadovoljni i prodavac i kupac, onda je takva trgovina fenomenalna. Kad neko ostane nezadovoljan, to samo znači da je taj neko zayeban.
ex SAABotražitelj <9000CS>
- Perkele
- Drug Član
- Kontakt:
Lik je stavio na oglas "najpovoljniji delovi", koliko se secam, meni je trazio samo za pojacalo 50e a Bogdanu koji je uzeo djuture i 9 zvucnika je uzeo 60e, nema popusta na kolicinu, nema veze sa logikom, nema veze ni sa mozgom... Cak ni kod Svete to ne kosta toliko, a verovatno ni kod Ljube!
- TAZZ
- Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23
Al kosta u Lozaniiiiiiii..,
B235R///Mackanized by TAZZ
- Bogdan
Nista me niste slusali, pre mesec-dva sam poslao na sve brojeve telefona gde je pisalo "prodaja delova za 95" upit za to pojacalo i niko nije imao. Sta sam mogao da zakljucim, da toga nema u prodaji ili ako neko i dodje do toga prvo ugradi sebi... pojavio se chovek sa robom koju ja hocu. Pitao me lepo koliko bi ti dao za to, ja se presabrao, pogledao u novcanik, pomislio kako bih voleo da imam, rekao 60e i on prihvatio. Sad, zvucnici su druga prica, o njima smo pricali tek kad sam ih ja vec skinuo (milsim na zadnje baseve 10e komad). Ali opet, cena RTO ili SAL zvucnika, naravno novih je znatno veca, ali tu predstavlja problem drugi otpor (om) i druga osetljivost (decibelaza), pa je moguce dobiti sasvim drugaciji zvuk od predvidjenog.
- GRIPEN
Opusti se! Kazem ti, pojacalo si platio realno a zvucnike povoljno! Svi sto kazu da je to bilo skupo, nek mi nadju HK pojacalo za 40e, uzimam odma...
Kako ti se sada cini zvuk?
Kako ti se sada cini zvuk?
- Bogdan
do sada je uradjeno (nisam imao slobodnog vremena) sledece:
ubaceni basevi, zamenjena sva tri zvucnika u tabli, zamenjen zvucnik u vratima vozaca i zvuk je mnogo bolji, prvo sa basevima koji su se pojavili u obilnim kolicinama a posle sa, rekao bih, 15% kristalnijom reprodukcijom zvucnika na tabli. Razlika u kvalitetu samih zvucnika je primetna na prvi pogled. HK imaju zastitu da ne pada prasina na membranu, bolje je napravljeno kuciste, nisam poredio magnet.. Nisam ni pojacavao mnogo da vidim da li je i nivo na kome sinusna snaga prelazi u muzicku odnosno granica kada pocinje distorzija pomerena.. javicu ti na kraju utiske, do sada sam jako zadovoljan promenom
ubaceni basevi, zamenjena sva tri zvucnika u tabli, zamenjen zvucnik u vratima vozaca i zvuk je mnogo bolji, prvo sa basevima koji su se pojavili u obilnim kolicinama a posle sa, rekao bih, 15% kristalnijom reprodukcijom zvucnika na tabli. Razlika u kvalitetu samih zvucnika je primetna na prvi pogled. HK imaju zastitu da ne pada prasina na membranu, bolje je napravljeno kuciste, nisam poredio magnet.. Nisam ni pojacavao mnogo da vidim da li je i nivo na kome sinusna snaga prelazi u muzicku odnosno granica kada pocinje distorzija pomerena.. javicu ti na kraju utiske, do sada sam jako zadovoljan promenom
- GRIPEN
Ja od HK imam samo u tabli sve je drugo izmenjano...