Nije istina to za clanarinu. Svako shvati kako mu odgovarasaab9000turbo je napisao:sve u svemu nema pomoci dok neplatim clanarinu. pa dobro. ovo je forum koliko vidim, i zbog cega tako negativan stav prema meni? ja sam samo postavio pitanje i nisam insistirao na pomoci. ok, hvala na dosadasnjem druzenju. sa zeljom da skupis sve ljubitelje ovih auta na jedno mesto, ti sa takvim stavom prema neznancima samo ih gubis.. pozzz i bez ljutnje
Necu da budem prevodioc, a ni da se mesam preterano, samo cu izneti svoje misljenje.
Ne radi se tu ni o clanarini, radi se o zahvalnosti i aktivnosti na forumu, a ne da se dolazi na forum samo iz potrebe da se dobije besplatan savet...
Niko nece da daje besplatne savete nekom ko nije rekao hvala, nekom ko ode i dolazi samo kada mu nesto treba...
Ovo je mesto za druzenje i medjusobnu pomoc, bar po meni, ako si tu za nas i mi smo tu za tebe...
Svima je pruzena pomoc, pa i tebi ovaj put bez obzira sta ti mislio, ali jednostavno nije lepo da se neko tako ophodi prema nama i ovom forumu i dolazi samo kada mu nesto treba i da mu se resava problem.
Jednostavno od onih koji ne placaju clanarinu i onih koji ne uvidjaju da je klub kao klub potreban u ovoj zemlji, trazimo samo zahvalnost i postovanje i nista vise, a mi uvek izadjemo u susret maksimalno, kao sto je bilo uvek do sad.
A sad ti bez ljutnje i ucestvuj sa nama u celoj ovoj prici, radi sebe, a i radi nas.
Ego je veliki, ali ljuckost i zahvalnost je nesto vece.
Ti otpori i te stvari i jos po neka, nalaze se putem pretrage na forumu, samo se treba malo potruditi