SAAB 9-3 Sport Sedan, 1.9 TiD, 110kW

Naši SAAB-ovi... Slike , Modifikacije, Malko informacija o našim ljubimcima...
Korisnikov avatar
dejos
Pridružio se: 18 Okt 2011, 00:00

SAAB 9-3 Sport Sedan, 1.9 TiD, 110kW

Postod dejos » 23 Maj 2012, 23:17

Pozdrav svima,
Nisam bio lenj, da ispoštujem članove koji su tražili da predstavim svog saab-a, na brzinu da postavim slike koje su se zatekle u telefonu, ima ih još, za sada toliko...
Radi se o mom saab-u 9-3, 1.9 TiD 110kW, Vector oprema, 2006 god.
Žurim, baterija mi je pri kraju...
Pozdrav

P.S. Molim iskusnije članove da mi pomognu i svojim pitanjima olakšaju predstavljanje ovog automobila....

Slika
Slika
Slika
Slika
Poslednji put menjao 3 dana dejos, izmenjena 28 puta

Korisnikov avatar
AERO
Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00

Re: SAAB 9-3 Sport Sedan, 1.9 TiD, 110kW

Postod AERO » 23 Maj 2012, 23:25

Slika za slike i hvala ti sto si podelio svog ljubimca sa nama.......

Nema uopstenih pitanja za predstavljanje......svako nam isprica svoju pricu o kolima i tako uzuvamo svi.......jel si zadovoljan,jel mislis da si pogresio kad si se odlucio za njega.......gde ga odrzavas,kako je za delove....itd....mane ako ih ima.....

Posle svrati i napisi par reci OVDE ,ako te ne mrzi

Slika

Korisnikov avatar
HIRSCH
Pridružio se: 14 Jan 2012, 00:00

Postod HIRSCH » 23 Maj 2012, 23:38

mnogo je lep saab... Slika

koliko ga dugo imas?

Korisnikov avatar
Carlsson
Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00

Postod Carlsson » 24 Maj 2012, 00:56

nema sta...ljepotan Slika
[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]

Korisnikov avatar
troll 9-5
Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00

Postod troll 9-5 » 24 Maj 2012, 01:35

Najbolja kombinacija materijala i boja za enterijer Slika Slika Extra autic Slika

Korisnikov avatar
dejos

Postod dejos » 24 Maj 2012, 14:09

Uzeo sam ga u oktobru, prosle godine, priznajem bio sam lenj, nisam aktivno ucestvovao u radu foruma, samo sam se prijavio i kada sam ovih dana dobio mail da cu biti iskljucen iz foruma zbog svoje (ne)aktivnosti, to me podstaklo da se uozbiljim i budem aktivan član.
U suštini sam zadovoljan, nije mi uopšte žao sto sam ga uzeo.
Za održavanje, na moje iznenedjenje, nije uopšte strašno za sad. Odradio sam veliki servis za sad samo. Znam da se dosta pljuvalo o sintezi sa GM, donekle se i slazem sa tim, ali definitivno je prednost te sinteze u dostupnosti i ceni tih rezervnih delova, mogu se naći i u opelovim i fijatovim auto delovima, naravno mislim na delove za motor.
Što se tiče opšteg utiska i ponašanje automobila u vožnji, stvarno je pravo uživanje, besprekorno je stabilan i upravljiv u krivinama...
Nastaviće se... Slika
Poslednji put menjao 1 dana dejos, izmenjena 24 puta

Korisnikov avatar
nik 900t
Drug Član
Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00

Postod nik 900t » 24 Maj 2012, 16:07

Slika Slika
Saab 900og

Korisnikov avatar
HIRSCH
Pridružio se: 14 Jan 2012, 00:00

Postod HIRSCH » 24 Maj 2012, 17:41

Slika

Korisnikov avatar
Cestnik
Pridružio se: 06 Mar 2013, 00:00

Postod Cestnik » 24 Mar 2013, 18:55

Pozdrav Dejos..............auto ti je superiska.......vozim isti Slika samo 2.0t. Pitanjce za tebe, posto ga vozis vec neko vreme: Moj ima 17'' tockove, gume pumpam na 2.4 bara (po katalogu) i auto je prilicno tvrd ali zato drzi krivunu ludilo. Ono sto me poprilicno nervira u svemu tome je buka koja dolazi od pozadi, iz prtljaznika itd kada prelazim preko neravnina. Da li imas isto iskustvo.......mislim da lupa onaj poklopac rezervnog tocka i alat u njemu..........mada sve sam probao da ubijem taj zvuk i ne uspevam bas kako bih zeleo. Da li se isto cuje kod tebe? Plasim se da to nije standardni zvuk ovog auta, zbog tvrdoce ali nemam priliku da se provozam neki drugim saab-om pa ne mogu da uporedim.

Korisnikov avatar
Bagzi93
Drug Član
Pridružio se: 19 Feb 2013, 00:00

Postod Bagzi93 » 24 Mar 2013, 19:37

Lep auto. O opremi ne treba trositi reci, taman sve sto treba.

Korisnikov avatar
dejos

Postod dejos » 25 Mar 2013, 09:41

Cestnik je napisao:Pozdrav Dejos..............auto ti je superiska.......vozim isti Slika samo 2.0t. Pitanjce za tebe, posto ga vozis vec neko vreme: Moj ima 17'' tockove, gume pumpam na 2.4 bara (po katalogu) i auto je prilicno tvrd ali zato drzi krivunu ludilo. Ono sto me poprilicno nervira u svemu tome je buka koja dolazi od pozadi, iz prtljaznika itd kada prelazim preko neravnina. Da li imas isto iskustvo.......mislim da lupa onaj poklopac rezervnog tocka i alat u njemu..........mada sve sam probao da ubijem taj zvuk i ne uspevam bas kako bih zeleo. Da li se isto cuje kod tebe? Plasim se da to nije standardni zvuk ovog auta, zbog tvrdoce ali nemam priliku da se provozam neki drugim saab-om pa ne mogu da uporedim.
Cao druze, da slozio bih se sa tobom da je auto tvrd, tako je i napravljen da bude, sportsko vesanje, mnogo bolje lezi na otvorenom putu nego prelaziti lezece po gradu, u pocetku mi je to i smetalo a sad sam se i naviko i da zbog toga krivinu drzi strava!
a sto se tice tog lupanja ne znam?!
Ako sumnjas na taj poklopac i alat, najlakse ti je da proveris tako sto sve to povadi iz kola pa se provozaj malo pa sam utvrdi da li se taj zvuk ponovo javlja...
Mislim da mi se priblizava vreme za rastanak sa mojim ljubimcem, prelazim na manji SUV... Slika

Korisnikov avatar
Cestnik
Pridružio se: 06 Mar 2013, 00:00

Postod Cestnik » 25 Mar 2013, 10:04

Rastanak...........to ne volim Slika. Znas kako........i ja sam razmisljao da promenim auto, recimo neki subaru forester, podjednako volim i taj auto ali mi se ne isplati da prodajem saab-a, nisam siguran koju cenu mogu da dobijem i koliko nas narod ceni stanje automobila......cini mi se da se gleda samo stanje na trzistu i to je to...........pa ti ovakav auto mozes da nabavis i za 3000e ali posle toga ulaganja do neba. Sto se tice zvuka........kazi mi samo da li se kod tebe nesto slicno cuje iz gepeka ili je sve tiho? Prilicno se razlikuje zvuk tvrdog ogibljenja i nekog "stranog tela". Kada je sve ok, kod ogibljenja je ono "bup" a kod mene ima i "klok, klok" (nadam se da si me razumeo Slika ). A sto se tice stanja trapa. besprekorno je. Gledao sam i aupuh, sve stoji kako treba

Korisnikov avatar
dejos

Postod dejos » 25 Mar 2013, 10:13

Cestnik je napisao:Rastanak...........to ne volim Slika. Znas kako........i ja sam razmisljao da promenim auto, recimo neki subaru forester, podjednako volim i taj auto ali mi se ne isplati da prodajem saab-a, nisam siguran koju cenu mogu da dobijem i koliko nas narod ceni stanje automobila......cini mi se da se gleda samo stanje na trzistu i to je to...........pa ti ovakav auto mozes da nabavis i za 3000e ali posle toga ulaganja do neba. Sto se tice zvuka........kazi mi samo da li se kod tebe nesto slicno cuje iz gepeka ili je sve tiho? Prilicno se razlikuje zvuk tvrdog ogibljenja i nekog "stranog tela". Kada je sve ok, kod ogibljenja je ono "bup" a kod mene ima i "klok, klok" (nadam se da si me razumeo Slika ). A sto se tice stanja trapa. besprekorno je. Gledao sam i aupuh, sve stoji kako treba
Definitivno mi nije poznat taj zvuk?!
Mozda zadnji amortizeri...
Javi sta je bilo...

Povratak na “NAŠI LJUBIMCI”