Bozo, moj drugarski savet je da se ne zaleces sa tim, tvoj saab ima odlicna svetla, imas dan ispred auta, retko koji auto ima takva svetla, stavices to kinesko sranje i imaces 150% losije svetlo! 50e projektori, 50-80e h1 xenoni, 100-200e unisteni tvoji farovi (mozes ih prodati za te pare sigurno) posto kontam da hoces u njih to da budzis i za te pare skoro mozes kupiti negde ove kao sto ja imam koji sijaju fantasticno!

Pricam iz iskustva, imao sam te projektore, platio ih kod Babica koji ugradjuje i auto gas 110e ako se dobro secam i to je jos bio popust jel sam isao po preporuci, imam video snimak kako sijaju u garazi nekoj ubijaju ali na putu je skroz druga prica, kad sam uzeo saaba progledao sam!!! A jos veci apsurd ljudi dolaze sa najnovijim BMW i ko zna sve kojim kolima kod njega i ubacuju to umesto fabrickih i posle ja mislim da polude kad vide sta su uradili. Rade to posto to kao bude bixenon projektor, odvede te Babic u neku garazu podzemnu i u njoj to deluje neverovatno a na putu sasvim drugacije!

Ja sam bio zadovoljan posto pre njih nisam imao nikakva svetla, vozio maltene napamet, ali kazem ti kad sam uzeo saaba progledao, 200% bolja svetla sam dobio!