Na sledecem primeru,Ameri imaju srece pa mogu da poruce gotov izduv (modifikovan), od pocetka do kraja,dok je predpostavljam kod nas situacija malo teza.....
..mora se praviti....(mozda i gresim - ne znam
)U ovom slucaju,ceo sistem je radjen cevima od 3" ,ukljucujuci i 3" downpipe,sportski katalizator,dva flexi zgloba(pletenice),rezonator i zadnji lonac.
Zutim strelicama su oznacena mesta na koja posebno treba obratiti paznju ako sami radimo:

ae sad idi spavaj nesreco 

... kad bi uradio kao sto je na crnom i dodas jos jedan za desnu stranu i Bog da te vidi....

Kao i kod svakog majstora kod kog sam bio slede sledece reci: "....,a posto je u pitanju Saab,ova krivina,ona krivina,cena je..."
Posto je lik profi,odlucio sam se za njega,cekam nekih sedam dana da dodjem na red,pa zavrsavamo i cunak.Ako budem uspeo da slikam....Nego mi se ovaj cunak
Dopada,samo se bojim da ne bude preglasan,i ne znam kako bi to izgledalo na CS-u...

Posto je ovo i PRVI forum na kom ucestvujem i zelim da dam doprinos,a volim i da se zezam,nadam se da me nece neko pogresno shvatiti,kod mene je sve opusteno i kroz salu,kako primam,tako i dajem
Ako vas zanima nesto u vezi kompova,laptopova,servisiram iste,pa mogu nesto ja vama mozda da pomognem,za Saab sam glup,ali zelim da naucim,bas imam zelju i volju.Eto sad sam 100% off...
I tako,samo nemojte da se rasplacete