Nešto polovno ste našli na oglasima, čuli, videli MIMO NAŠIH OGLASA na Forumu pa ste imali loše ili dobro iskustvo i želite da preporučite ili ne...

Pošto sam otvorio temu, da napišem i neki kratak post, mišljenje, savet koji bi možda nekom dobrodošao....
Malo sam istraživao oko ovih polovnih delova, tok delova itd pa sam pohvatao neke konce...

Saznao sam za čoveka tj DISKONT delova za odredjene modele u Srbiji pre par meseci, pa sam malo pratio rad, kupovao kod njega neke sitnice itd
I mogu da Vam kažem da 80-90% delova na našem tržištu završi iz njegovog dvorišta...
Mogu da kažem slobodno da se čak i neki od servisa izmedju ostalih prodavaca-preprodavaca po oglasima snabdeva kod njega i prodaje-preprodaje po nekoj ceni, nekad razumljivoj , a nekad baš i ne...Nebi da navodim, to je nebitna informacija, al sam se lično uverio u neke... Svaka roba ima svog kupca, kako li se već kaže

Al sve mu to dodje kao javna tajna, na šta ja uopšte nisam obraćao pažnju, nego slučajno nekom prilikom mi zapade za uvo,oko i naravno NOS pošto ako za njega ne zapneš onda si stvarno...

Pa reko da podelim dobro iskustvo sa čovekom... Nekome će sigurno zatrebati... Ja sam lično išao par puta za 9-5 2.2 TID i 900 NG, pored toga tad je imao 7-8 komada 9-5 tica mislim čak i jedan 3.0 , 4-5 komada 9-3 OG (bio je i neki kabrio), takodje i dva 9-3 SS modela jedan rastavljen, a jedan spreman za rastavljanje itd nisam baš sve popamtio

U pitanju je ACA iz Kaludjerice 064/464-2161
Nadam se da sam nekom pomogao