Poštovani ljibitelji saab vozila,
Moliću Vas za pomoć.
Dakle, imam saab 9-3 1.8 sa plinom koji kada pali i dok radi na benzin u se guši i cima, dok kada je na plinu radi kao lutka. Jutarnje paljenje takođe oscilatorno. Dok se ne zagreje neprestano povećava broj obrtaja.
Obožavam ovaj auto.
Da li imate preporuke gde to servisirati po normalnoj ceni i u čemu je problem.
Unapred hvala
Problem sa benz motorom
- alonso
- Pridružio se: 15 Jan 2019, 00:16
Re: Problem sa benz motorom
Najverovatnije imaš problem sa dotokom goriva (manjkom)
- pumpa koja ne može da dopremi dovoljno goriva
ili
- zaprljani benzinski brizgači
Da li se oseća miris benzina, onda kada se auto zagreje i radi "normalno" na plinu? I da li možda teško pali dok je vruć, kada ga recimo ugasiš, pa odstoji 15 - 20 minuta?
Da li imaš bilo kakav dijagnostički uređaj sa kojim možeš da barataš i očitaš neke osnovne parametre?
Ne znam koliko će neki saab servis biti zainteresovan da ti rešava problem zbog toga što imaš plin, iako ćeš im ti objasniti da sa plinom nema problema...
Da li na plinu zaista nema nikakvih problema ili su samo manje primetni?
- pumpa koja ne može da dopremi dovoljno goriva
ili
- zaprljani benzinski brizgači
Da li se oseća miris benzina, onda kada se auto zagreje i radi "normalno" na plinu? I da li možda teško pali dok je vruć, kada ga recimo ugasiš, pa odstoji 15 - 20 minuta?
Da li imaš bilo kakav dijagnostički uređaj sa kojim možeš da barataš i očitaš neke osnovne parametre?
Da li misliš na to da ima nemiran ler gas (stalno skače gore dole) ili na nešto drugo?Dok se ne zagreje neprestano povećava broj obrtaja.
Ne znam koliko će neki saab servis biti zainteresovan da ti rešava problem zbog toga što imaš plin, iako ćeš im ti objasniti da sa plinom nema problema...
Da li na plinu zaista nema nikakvih problema ili su samo manje primetni?