Evo jos jednog resenja za dobijanje Aux ulaza. Uz pomoc upustva sa ovog linka danas sam uradio na mom autu!
http://jurgar.wordpress.com/2008/07/10/ ... -audio-en/
Znaci koristi se Telefon ulaz na fabrickom radio uredjau AS2 i AS3!
Prvo treba skinuti radio. Za to su najbolje igle za pletenje ili mogu srafcigeri. Najbolje je naci bar dve igle sa onim kukicama na vrhu kako bi ih zakacili za radio i lakse ga izvukli vani!
Kada izvadite radio ide rasturanje istog
Prvo se skida prednji panel. Za to ima po dva srafa s obe strane.

Zatim treba da odvojite CD plejer od ostatka radio uredjaja. Za to imate po dva srafa s bocnih strana i jedan pozadi. Pazljivo kod uklanjanja, potredno je i da odvojite flet kadlove.
Potom rasklapate redom dok ne dodjete do ploce koja je na dnu radia ispod deka za kasete. Skinete tu plocu kao i onu manju koja je spojena za konektorima na zadnjoj strani radia.
Ove dve ploce vam trebaju:
Na ovoj manjoj ploci letujete dva klabla na dva pina kao na slici:

Jedan ide na pin telefon-mute a drugi je GND (masa). Da bi se aktivirao ulaz potrebno je spojiti ova dva pina na prekidac.
Na drugoj ploci povezujete audio kabal, sa kog ce ici adio signal sa MP3 plejera, (ja sam koristio kabal od kabla banana-banana 3.5mm) na mestima kao na slici:
Sad treba da sastavite radio uredjaj obrnutim redosledom a da na kraju nemate visak delova
Kada budete sastavljali radio vodite odvojeno kablove jedan od drugog (kabal za prekidac i audio kabal)
Ja sam kod mene postavio na mestu predvidjenom za prekidace za grejanje i hladjenje sedista uticnicu za 3,5mm bananu a prekidac sam stavio pored da visi dok ne nadjem neki lepsi pa cu da ga ugradim pored uticnice:
Ako i vi mislite da na istom mestu postavite uticnicu i prekidac obevezno uklonite pikslu kako bi imali vise prostoora za rad:
Znaci kada na prekidacu zatvorite strujno kolo odnosno spojite prekidac na displeju vam se pojavi TELEPHONE i Aux ulaz vam je aktivan. Prikacite vas MP 3 plejer i uzivajte!
Nadam se da sam pomogao. Nije ni malo komplikovano iako mozda tako izgleda. Ako nesto nije jasno slobodno pitajte!