Clan sa nemackog foruma iz Danske. Prvi motor, druga turbina (zamenjena polovnom). Sta reci?

Exhaust Gas Recirculation (EGR)Bagzi93 je napisao:Je l AGR=EGR ???
Pa cekaj - drugar ga davi vec 5 godina i bukvalno nista na EGR-u !!!Bagzi93 je napisao: Citao sam negde da se zaprlja kad je losa nafta i kad se davi auto ( konstantno vozi na malim obrtajima ). Mada imam drugara koji vec 5 godina vozi Astru H 1.7 cdi na 1500 rpm ali bukvalno i nema nikakvih problema.
Vidis o tome nisam razmisljaokd23se4 je napisao:
Za 1,7 nisam cuo da ima probleme sa EGR-om, ali taj motor nema veze sa 2.0/2.2 potpuno druga konstrukcija (radili ga Opel i ISUZU) i verovatno ima mehanicki EGR
AERO je napisao:
Ako jedan savremeni dizel ima EGR,FAP i pritom je jos recimo problematican sa flapsevima kao Fiat(saab),BMW itd...,onda to sve ili RADI kako treba ili se sve BACA napolje i dovodi na parametre 1.6 dizela iz golfa 2
Znam - aplaudiras jer sam rekao da se sve BACA napolje.....znam te liiiijoBagzi93 je napisao:![]()
![]()
kd23se4 je napisao:Stvarno ne znam taj deo, posto nije neki problem ne pominje se ni po forumima - isto kao ono ciscenje grane od cadji - to sam prvi put video ovde na forumu![]()
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta