Naisao sam na dobre slike (koje su jasno citljive) pa mi je bilo zao da ih ne postavimo kod nas.
Na ovim slikama se moze videti,kako izgleda slaganje pratecih elemanata koji idu okolo motora.Konkretan primer je na porodici motora B204/B234....ali je postupak i kod novije generacije B205/B235 prilicno slican.
Kao i do sad - zute strelice pokazuju mesta na koja obracamo paznju odnosno gde se "konektujemo"
PAKOVANJE (montiranje) pratecih delova oko motora
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
- san_šabacisko
- Drug Član
- Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:00
Re: PAKOVANJE (montiranje) pratecih delova oko motora
@AERO ovo je odlično što si postavio. trebalo bi ovako nešto da imamo za baš svaki motor pojedinačno i uz to šematski prikaz uređaja kao što je negde postavio Taz čini mi se. hajde to da uradimo.
1987.
2002.
1988.
2002.
1988.
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
Hvala ....prvi deo te price ti je OVDE ako ti je slucajno promaklosan_šabacisko je napisao:@AERO ovo je odlično što si postavio.
Hajde ......ti bese vozis B202,ti ces odraditi o njemu - jelsan_šabacisko je napisao: trebalo bi ovako nešto da imamo za baš svaki motor pojedinačno ........ hajde to da uradimo.
- san_šabacisko
- Drug Član
- Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:00
eeeeee pa ne mogu ja ne poznajem ovaj motor, to će neko ko zna, ja mogu da ti opišem sklapanje motora od Zastave, sve do detalja i uz slike svega redom jer sam taj motor proučavao i radio generalnu na njemu, ni jedne druge firme nisam radio motore i ipak moja specijalnost su konstrukcija vozila i dizajn, i elektronika donekle, motor onako usput proučavam.AERO je napisao: Hajde ......ti bese vozis B202,ti ces odraditi o njemu - jel
treba malo bolje da organizujemo postove ovde jer nekad ne mogu da nađem i ono što sam već pročitao. ja imam nekih kataloga, prospekata pa ću ih skenirati i postaviti.
i ko ima materijala da prikaže motor iz mog Saaba?
1987.
2002.
1988.
2002.
1988.