Naknadna ugradnja Saab parking assist kita?
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
Naknadna ugradnja Saab parking assist kita?
Jel ovo moguce, i jel ima nekog upustva? Imam na onom karavanu pa rekoh ako moze da prebacim kod sebe?
All systems go, ready for takeoff!
- Perkele
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
- Kontakt:
Re: Naknadna ugradnja Saab parking assist kita?
Senzori su isto vencani sa dice kao i sve ostalo na tom autu, znam ko je probao to da prebacii i nije uspeo, ali opet znam sta moze da se uradi i da radi 1000%... Zaboravi na prebacivanje celog kita, ono sto mozes da uradis je mnogo jenostavnije i radice bez ikakvih problema, kupis bilo koje parking senzore, kineske, ceo kit, od original saaba uzmes same senzore a od kineza elektroniku i to ce da radi. Senzor kao senzor moze da radi sa bilo kog na bilo koji, on ti je na primer kao sijalica...
Znaci prebacis lajsnu sa senzorima i to ti bude fabricki izgled spolja, uzmes struju sa sijalice od rikverc svetla, i negde pozadi roknes onu kinesku elektroniku, a boozer (zvucnik) provuces gde god, mozes i do same table, mozes i negde pozadi i to mora da radi. E sad jedino ne znam jel ti ista lajsna na karavanu i na limuzini, ako nije mislim da neces moci same senzore da prebacis, jako se tesko skidaju, ja sam moje skoro sve izlomio kad sam jednom hteo nesto da probam, i postavljeni su pod uglovima, nema sanse da ih prebacis drugacije osim sa celom lajsnom!
Znaci prebacis lajsnu sa senzorima i to ti bude fabricki izgled spolja, uzmes struju sa sijalice od rikverc svetla, i negde pozadi roknes onu kinesku elektroniku, a boozer (zvucnik) provuces gde god, mozes i do same table, mozes i negde pozadi i to mora da radi. E sad jedino ne znam jel ti ista lajsna na karavanu i na limuzini, ako nije mislim da neces moci same senzore da prebacis, jako se tesko skidaju, ja sam moje skoro sve izlomio kad sam jednom hteo nesto da probam, i postavljeni su pod uglovima, nema sanse da ih prebacis drugacije osim sa celom lajsnom!
Poslednji put menjao 3 dana Perkele, izmenjena 12 puta
- Astrotrain
- Pridružio se: 11 Maj 2013, 00:00
i ja imam branik sa senzorima, isto mi je padalo napamet, mada mi je možda preveliko cimanje da to radim sad xD
- Bagzi93
- Drug Član
- Pridružio se: 19 Feb 2013, 00:00
@Perkele
100% si u pravu. Interesuje me ( ako si probao ) da li je bolji odziv sa original senzorima a kineskim elektronikom nego kad je full kinez? Znam da neki kinezi kasne sa odzivom ( sporo reagujju na prepreke ). Na kraju sve bih to prihvatio ali se ne usudjujem da krenem sa busenjem branika ( nemam lajsnu )
@Astro
Pa i nije ti neko cimanje sto se tice ugradnje elektronike i sprovodjenja linije za zvucnik. Jedino nzm kakva je procedura sa skidanjem lajsne.
100% si u pravu. Interesuje me ( ako si probao ) da li je bolji odziv sa original senzorima a kineskim elektronikom nego kad je full kinez? Znam da neki kinezi kasne sa odzivom ( sporo reagujju na prepreke ). Na kraju sve bih to prihvatio ali se ne usudjujem da krenem sa busenjem branika ( nemam lajsnu )
@Astro
Pa i nije ti neko cimanje sto se tice ugradnje elektronike i sprovodjenja linije za zvucnik. Jedino nzm kakva je procedura sa skidanjem lajsne.
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
Mislio sam da postoji neki laksi nacin... Hvala perkele
All systems go, ready for takeoff!
- Perkele
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
- Kontakt:
@Bagzi, nisam nikad imao kineske parking senzore pa ne znam sta da ti kazem, opet ne ides ti u rikverc 30km/h pa da sad on nece stici da odreaguje, gde nisi siguran ides mic po mic i nema greske koliko god da su losi!
@Gripi, ako uspes da nadjes negde samo lajsnu sa senzorima resio si sav problem, ostalo je prosto!
@Gripi, ako uspes da nadjes negde samo lajsnu sa senzorima resio si sav problem, ostalo je prosto!
- Bagzi93
- Drug Član
- Pridružio se: 19 Feb 2013, 00:00
Ok. Drugar je montiro na pet,sest auta kineze pa sam tu provalio da kasne u odnosu na fabricke ( vozio astru h sa fabrickim ). Razlika je osetna. Rekoh da utvrdimo da li je do samih senzora ili do elektronike
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
BEAR parking senzori rade skoro pa kao fabricki.drug ugradio na zenin auto jer mu je izudarala branik vise puta.
sad je kako treba.
i kod kineza imas vise nivoa kvaliteta.
imas one za 25e a imas i one od 60e.
neznam koliko su bear ali znam da nisu sigurno najskuplji.
sad je kako treba.
i kod kineza imas vise nivoa kvaliteta.
imas one za 25e a imas i one od 60e.
neznam koliko su bear ali znam da nisu sigurno najskuplji.
Love SAAB, never GM
- TAZZ
- Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23
A sto je problem ako je venchano za DICE?
TECH2 i rezvencha se... i vencha se...
Prosto...
TECH2 i rezvencha se... i vencha se...
Prosto...
B235R///Mackanized by TAZZ
400NM of torque! Spool it!
400NM of torque! Spool it!