zodiac je napisao:...a VIN mu treba da bi razvencao uredjaj pre uparivanja sa drugim automobilom. Da moze bez VIN-a, to bi bilo pravo otkrice ;)
Ali ne vredi... Nije ni bitno.
Nego, da nema neko combo cd/cass za 95 sa part numberom YS6868 da mu zvrji, razvencan ili ne, ne pravim pitanje uopste? Neki manijak je kod mene izvlacio cd na silu, verovatno pincetom, rezultat su dva otkacena plasticna delica koja sam nasao u uredjaju, za koje nikako ne mogu da nadjem gde im je mesto, a transport bez njih ne povlaci i ne spusta cd, vec ostaje otvoren. Rastavio sam ceo transport, i dalje ne kapiram gde plastikice treba da stoje, popizdeo sam vec. Bilo bi mi dovoljno samo da bacim pogled na citav, nerascupan komad, i resio bih se bede. Vec sam dobio drugi kombo, isto Pioneer, isto izgleda, a transport veze nema. Rastavio sam i dva cd plejera, svuda razliciti transporti, ovi pioniri definitivno nisu normalni, ne znam kako im se uopste isplatilo da prave toliko varijacija na istu temu. Sve sam nasao, samo ne ono sto mi treba. Cd ni ne slusam, ali me nervira sto je neispravan, hocu to da resim.