Saab 9-5 zamjena audio jedinice za DVD-navi

Korisnikov avatar
GRIPEN
Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00

Re: Saab 9-5 zamjena audio jedinice za DVD-navi

Postod GRIPEN » 11 Feb 2015, 19:02

zodiac je napisao:Proverio sam. Kaze Viktor da u meniju na Techu nigde ne postoji opcija da mu prilikom vencavanja/razvencavanja ubacujes bilo kakve podatke, ukljucujuci i VIN. Dakle, na starom automobilu remove, nakon toga na novom add, i to je jedina servisna procedura. Druge nema. Isto ovo sam procitao na bar deset mesta na kojima se vodila diskusija oko prebacivanja uredjaja sa jednog automobila na drugi. Ako znas nesto vise, opet ponavljam, bilo bi lepo da to podelis sa auditorijumom. Ukoliko neces, opet ok, sto se mene tice. Informacija 'moze, ja znam kako, ali necu da kazem' nije informacija, nego podjebavanje, i od tog znanja niko nema nikakve koristi. Ako cemo svi sve sto znamo da cuvamo za sebe, onda forum nema nikakvog smisla. Ti si ovde moderator, trebalo bi da znas to bolje od mene. Ziv bio, over & out.

:rtfm:

GRIPEN je napisao:Zodiac, npr za audio jedinicu ako nije razvencana, da bi je stavio u drugi 9-5 treba ti majstor sa tech 2 i VIN br od auta s kog je skinuta audio jedinica...
Ja stvarno neznam sta vise hoces da ti kazem sto vec nisam reko. :sr: Ja majstor nisam! A ako te interesuje ko zna,znam da zna Kiki Saboter. One je meni reko donesi drugu jedinicu i br sasije i zavrsio poso uz TECH 2. :drinks:
All systems go, ready for takeoff!

Korisnikov avatar
Perkele
Drug Član
Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
Kontakt:

Postod Perkele » 11 Feb 2015, 20:19

Stvarno ste vise smorili sa ovim prepucavanjima tipa ciji je duzi i ko je pametniji! Ko god nov dodje na forum i nesto pita uvek mora da se zavrsi ovakvim glupostima! :psuje:
@Tazz, Gripen, objasnite mi koja je razlika razvencati ili doneti vin broj? Nikakva osim sto je prakticno ako je tebi auto u KV lakse da doneses vin broj nego da neko ide u KV da razvenca!
Ja kad sam stavljao kod Svete cd sarzer pisalo je locked (nije bio razvencan), Sveta je ubacio u moj auto twice od tog auta na kome je bio sarzer i u mom autu razvencao, zatim ubacio moj twice i vencao, verovatno nije znao za foru sa vin brojem ali je poenta price da mora biti razvencano nesto da bi moglo da se venca na auto! Ako nije razvencano a nemas vin broj DOVIDJENJA! :amn:

Korisnikov avatar
GRIPEN
Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00

Postod GRIPEN » 11 Feb 2015, 20:58

Ovde je bitno samo da se nesto napise a sta, nebitno je... Ja se Milenko ne prepucavam vec pisem sta znam i kolko znam!!!
Onda se javljaju neki pametnjakovici i pricaju nesto sta neznaju sigurno kao sad ti , ali s tim napadaju druge i prave se pametni. Obicno tada odustajem jer ne zelim da ga merim ni sa kim ovde. Al nesto sad nemogu. Procitaj Milenko sve od pocetka jos jednom, pa ti meni i Tazz-u malo detaljnije objasni to rezvencavanje sa VIN-om jer mi nismo majstori!
JA SAM PISAO SAMO ONO STO ZNAM Kako se to zove i da li je fora to ne bih znao...
Evo ponovicu jos jednom za slabovide :sr:
Znam da nemoram audio jedinicu da razvencam sa auto sa kog je skinuta da bi je ugradio u drugi auta i da mi je u tom slucaju potreban VIN br sa auta sa kog je skinuta audio jedinica i MAJSTOR sa TECH 2

:drinks: toliko od mene o ovoj temi
All systems go, ready for takeoff!

Korisnikov avatar
Perkele
Drug Član
Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
Kontakt:

Postod Perkele » 11 Feb 2015, 21:03

Pa koja je razlika?????
Ako kupis radio na oglasu koji nije razvencan i nemas vin broj sta onda???
Onda ce ti Kiki reci: "Ne moze, nije razvencan!"

Korisnikov avatar
zodiac
Pridružio se: 28 Nov 2013, 10:26

Postod zodiac » 11 Feb 2015, 21:38

zodiac je napisao:...a VIN mu treba da bi razvencao uredjaj pre uparivanja sa drugim automobilom. Da moze bez VIN-a, to bi bilo pravo otkrice ;)
Ali ne vredi... Nije ni bitno.

Nego, da nema neko combo cd/cass za 95 sa part numberom YS6868 da mu zvrji, razvencan ili ne, ne pravim pitanje uopste? Neki manijak je kod mene izvlacio cd na silu, verovatno pincetom, rezultat su dva otkacena plasticna delica koja sam nasao u uredjaju, za koje nikako ne mogu da nadjem gde im je mesto, a transport bez njih ne povlaci i ne spusta cd, vec ostaje otvoren. Rastavio sam ceo transport, i dalje ne kapiram gde plastikice treba da stoje, popizdeo sam vec. Bilo bi mi dovoljno samo da bacim pogled na citav, nerascupan komad, i resio bih se bede. Vec sam dobio drugi kombo, isto Pioneer, isto izgleda, a transport veze nema. Rastavio sam i dva cd plejera, svuda razliciti transporti, ovi pioniri definitivno nisu normalni, ne znam kako im se uopste isplatilo da prave toliko varijacija na istu temu. Sve sam nasao, samo ne ono sto mi treba. Cd ni ne slusam, ali me nervira sto je neispravan, hocu to da resim.
:9000CD:
SAAB 900 T8 B201L Coupe 1987. SAAB 9000 CS B204L 1997.
ex SAAB 9-5 SE B205E 1998. SAAB 9000 CS B202R 1993. SAAB 900 SE B204L 1994. SAAB 900 S B204i 1997.

La Barbie
Pridružio se: 03 Avg 2019, 12:30

Postod La Barbie » 13 Sep 2019, 15:08

Ne mora da se vencava ako imate kompletnu instalaciju sa auta sa kog su Kenwood uredjaji.Ja sam ubacio Kenwood SVT-M700 ekran,citac DVD KNA-2200/S,tuner STC 700,BINAR 5522479,CD changer KDC-C667,HK pojacalo.Sa instalacije sa auta korisceni su samo +,kontakt+,dimmer,masa.Sve je ugradjeno na 95 aero(2001).Sada kada se auto prikljuci na Tech2 on izbaci da uopste nema muziku(missed).Sistem funkcionise uz sitne nedostatke koje su uzrokovane komponentama.I ja sam bio ubedjen da mora da se venca i imao sam VIN brojeve.Sve u svemu ogroman posao koji je Kiki uradio.

Povratak na “SAAB 9-5”