Postao sam vlasnik u naslovu pomenutog SAAB-a 9-3 1.8T, 150KS, 2003 godiste.
Posto sam novi "kolach" na ovom forumu, a i prvi put u zivotu se srecem sa SAAB-ovim mashinama... molio bih dobre ljude sa foruma da me usmere na pravilno odrzavanje i prevencije.
SAAB 9-3 1.8T Odrzavanje i mane?
- Perkele
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
- Kontakt:
Re: SAAB 9-3 1.8T Odrzavanje i mane?
Bilo bi lepo da islikas auto i da ga predstavis u delu foruma: NAŠI LJUBIMCI, pa da tamo otvorimo diskusiju o svemu sto te bude zanimalo!
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
Imamo clana koji vozi isti taj motor KLIK ..... Najveci problem kod tih 1.8 i 1.8T je,sto ce vase teme ostati prazne,jel se uopste ne kvare ....
.... opelov motor,skromna potrosnja (pogotovo na plin),pristojne dazbine prilikom registracije,pristupacno odrzavanje,odlicne performanse,a saab-ov "ugodjaj" u voznji.
Iskljucivi "sabisti" nece imati puno sluha za ovaj agregat,ali svakako ti nece manjkati uzivanja u voznji....videces uostalom kako vreme bude odmicalo......Otvaraj svoju temu sto pre,i ubacuj slike i pricu oko kupovine,odabira i svega sto budes hteo da podelis s nama.
.....
.... opelov motor,skromna potrosnja (pogotovo na plin),pristojne dazbine prilikom registracije,pristupacno odrzavanje,odlicne performanse,a saab-ov "ugodjaj" u voznji.
Iskljucivi "sabisti" nece imati puno sluha za ovaj agregat,ali svakako ti nece manjkati uzivanja u voznji....videces uostalom kako vreme bude odmicalo......Otvaraj svoju temu sto pre,i ubacuj slike i pricu oko kupovine,odabira i svega sto budes hteo da podelis s nama.
.....
- bogdank
- Drug Član
- Pridružio se: 27 Maj 2012, 00:00
- Kontakt:
Druže, uživaćeš u tvom mezimcu sigurno... Koliko sam uspeo za ovo kratko vreme da pročitam, nema posebnih mana. Samo ga održavaj kako treba i biće ok... Ja sam PREZADOVOLJAN!
- bogdank
- Drug Član
- Pridružio se: 27 Maj 2012, 00:00
- Kontakt:
Ljuba na Mirjevu je skoro dobio dve 9-3 i prodaje delove. Evo broj tel: 0641745080.
Radi sa Volvo i Saab automobilima, rastura i prodaje delove, pa ako treba nešto od "egzotičnih" delova koje nigde osim na autu ne možeš naći, probaj tamo....
Pozdrav! Sve najbolje!
Radi sa Volvo i Saab automobilima, rastura i prodaje delove, pa ako treba nešto od "egzotičnih" delova koje nigde osim na autu ne možeš naći, probaj tamo....
Pozdrav! Sve najbolje!